Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Απάντηση: Now playing...

Mono

"Holy Ground: NYC Live With The Wordless Music Orchestra" (CD+DVD)

CD TRACK LISTING:

1. Ashes In The Snow
2. Burial At Sea
3. Silent Flight, Sleeping Dawn
4. Are You There?
5. 2 Candles, 1 Wish
6. Where Am I
7. Pure As Snow (Trails of the Winter Storm)
8. Halcyon (Beautiful Days)
9. Everlasting Light

..:music-smiley-004: 51xz1K1mxWL._SS500_.jpg

To 3xLP+dvd εχει κυκλοφορησει σε 3.000 αντιτυπα....γι'αυτο οποιος επιθυμει ας "τρεξει".
Eγω παντως πειρα και εισιτηριο για τις 2/6 στο club 9.30, DC. :ADFADF1:

υ.γ .... αν ειχε και το The Kidnapper Bell.....

Last edited:
Re: Now playing...

Bruno Walter / New York Philarmonic - Mahler, Symphonies n. 4 & 5

walter.jpg

Ευχαριστώ!

...εεεε, τότε τον Μπρούνο ... λυπάμαι αλλά υπάρχουν και καλύτερες εκτελέσεις ... μην ακούς μόνον τον Ντέμιαν .... :HTEHETH63:

...εεεε, τότε τον Μπρούνο ... λυπάμαι αλλά υπάρχουν και καλύτερες εκτελέσεις ... μην ακούς μόνον τον Ντέμιαν .... :HTEHETH63:

Κοίτα, Σπύρο, ....όποιον κι αν ακούσω, το βέβαιο είναι ότι οδηγούμαι με μαθηματική ακρίβεια στην οικονομική καταστροφή και την διανοητική σύγχιση, ας αφήσουμε την προσπάθεια να μην υποβαθμίσω την προτίμηση κανενός σας κι έχουμε "ψυχολογικά" :p.
Ανατρέχοντας στις σχετικές παρουσιάσεις, βρίσκετε εκπληκτικές τις δύο συγκεκριμένες συμφωνίες με: Κλέμπερερ, Μπαρμπιρόλι, φον "Βελούδινο", Σινόπολι (πρώτη φορά τον άκουσα), Αμπάντο, Κούμπελικ,Chailly, Rάϊνερ, Szell, Rattle, και άλλους, ων ουκ έστιν αριθμός.
Οπότε, επαφίεμαι στην κρίση όσων έχουν εμβαθύνει στο έργο του πολύ περισσότερο από εμένα (εννοείται ότι κι εσύ είσαι μέσα σε αυτούς, αλλά, πες ένα όνομα) :grinning-smiley-043

χαχαχα, τετάρτη Szell, πέμπτη Barshai ....

και βρε παιδί μου, δεν είναι ανάγκη να τα αγοράζεις όλα .... σου κάνουμε αντίγραφα ασφαλείας και όταν προκρίνεις κάτι ή κλειδώσει την καρδιά σου, τότε το αγοράζεις ....

επίσης είπα να βάλω νερό στο κρασί μου, αλλά μέχρι κάποιου σημείου ....

βελούδινος και Μάλερ δεν ταιριάζουν με τίποτε ....

βελούδινος και Μάλερ δεν ταιριάζουν με τίποτε ....

λάθος αγαπητέ μου: η Τέχνη είναι θέμα προβολής στο Σύμπαν του Δημιουργού. Και για αυτήν, ο βελούδινος ήταν ικανός και με το παραπάνω.
με τη λογική τη δική σου, κανείς δεν θα έπρεπε να διευθύνει Σούμπερτ. Ποτέ.

χαχαχα, τετάρτη Szell, πέμπτη Barshai ....

και βρε παιδί μου, δεν είναι ανάγκη να τα αγοράζεις όλα .... σου κάνουμε αντίγραφα ασφαλείας και όταν προκρίνεις κάτι ή κλειδώσει την καρδιά σου, τότε το αγοράζεις ....

Με υπερεκτιμάς.
Εσείς έχετε χιλιάδες ώρες προσεκτικών ακροάσεων του κάθε δίσκου. Νομίζω ότι εγώ ουτε σε 100 χρόνια δεν θα μπορέσω να ξεχωρίσω τις διαφορές. Προσπαθώ βέβαια, και σας χρωστώ πολλά για τις παρουσιάσεις σας :worshippy: που μου ξεκλειδώνουν πολλά πράγματα, αλλά δεν παύω να έχω πολλά κενά.
Αμ το άλλο; που το πας; Επειδή ως παιδί οι περισσότεροι δίσκοι που έβλεπα στο σπίτι ήταν με τον βελούδινο, τον είχα "μυθοποιήσει'.
Και μπαίνω μετά εδώ, και σας διαζάζω, και μου διαλύετε τις αυταπάτες :bang:. Φίλοι σου λέει μετά.....:grinning-smiley-043

Για τα "δικά" μου ούτε κουβέντα τον τελευταιο καιρό...την ψάχνω αλλού μήπως και συνέλθω...βοηθάει πάντως..

417W9SZZG0L_SL500_AA300_.jpg

Απάντηση: Now playing...

LCD Soundsystem - This Is Happening (2010)
41VdbY29P0L._SS400_.jpg

You wanted a hit
But maybe we don't do hits
I try and try
It ends up feeling kind of wrong