Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Alan Parsons Project _ Pyramid

66d89a5fc2fac8a1740ec4df033.jpg

&

Jean Michel Jarrre _ Zoolook

51Jbq6YnEcL.jpg

Φτιαχνουν ωραια βραδυνη-νυχτερινη ατμοσφαιρα :cool4:

Μολις ελαβα μαζι με την φυλλαδα μια επιλογη CD των συντακτων με τα must της επικαιροτητας. Περιοδικο προοδευτικο ειδικου τυπου, με αποψη, και ολες αυτες τις χιπστεριες...

Εχω δει, που εχω δει τετοιες επιλογες που να εχει σκουπιδια αλλα κατι τετοιο .... Un tas de merde !...

Μονο ενα ονομα ακουγεται καπως οι Grandaddy με το evermore...ολα τ'αλλα ανυπαρκτα ... Αναρωτιεμαι αν πληρωνουν για να τα ακουνε

Αν κάποιος μου έλεγε, πριν δύο χρόνια, ότι θα ακούω όπερα, θα γέλαγα.
Ποτέ όμως δεν πρέπει να θεωρούμε δεδομένα τα μουσικά μας γούστα.

81mHNr3peiL._SY355_.jpg

2 μέρες τώρα σε loop

Jun Miyake: Lost Memory Theatre Acts 1 & 2

Tι περιεργο συναισθημα παραξενοτητας... Ειναι 100 Νιπον, και οταν το ακους νομιζεις οτι εισαι Βραζιλια η εν μεσω Μπαχιας . Η σε καποιο σκοτεινο παρακμιακο σοκακι της αριστερης ακτης για "μυημενους" ... Η στον Αρη αν υπηρχε ζωη.
Φανταστικο !!! Η επομενη αποκτηση μου

Mille merci !

Κωστα εχω καιρο να ακουσω κατι τοσο ενδιαφερον και που να λεει τοσα και αμεσα. Θα ελεγε κανεις οτι μιλαει σε πολλες γλωσσες ταυτοχρονα -bye-

Et Vie Spotify

Ζώρζ, είναι σπουδαίος ο Miyake και με αυτά τα 4 "έχεις καθαρίσει" -ναι: και στο soundtrack του ''Pina'' έχει βάλει το χεράκι του.
Εχει μεγάλη δισκογραφία αλλά εγώ δεν έχω ιδαίτερη σχέση με τα λάτιν, γενικώς. Ετσι όπως τα χρησιμοποιεί αυτός όμως, ειδικά
στα 4 άλμπουμ παραπάνω, μπορώ να τα καταπιώ θαυμάσια. Ασε που τα διανθίζει μ ένα πολυ-πολιτισμικό καλειδοσκόπειο πέρα
για πέρα αποπλανητικό που παραπέμπει παντού και πουθενά.

Εχω κολλήσει άσχημα σου λέω :grinning-smiley-043

Now playing...Αλλη μια απο τα ιδια. Ακουω παλι...και μου φαινεται θα περασω ολη την βραδυα.
Ειναι πραγματι κολημα.
Ιδιοφυία ο Miyake. Πως αφομοιωνει ολα αυτα τα ακουσματα, ολες αυτες τις χροιες, πραγματικο χωνευτηρι. Μεχρι αρχαιοελληνικα ακουσματα συλλαμβανω ( Frozen tide). Ειναι μεγαλος.

Δεν εχω λογια να σε ευχαριστησω για την ανακαλυψη -bye-

Last edited by a moderator:
Να ξεσκουριασουμε από φωτογραφικής άποψης.. Τιμάμε και τον καλλιτέχνη ετσι..Με έναν σμπάρο,δυο τρίγωνια.
Το κάδρο σφιχτό και απέριττο.Κι εμείς να αφήνουμε την φαντασία μας να ταξιδέψει μεσα σε αυτό.. Σαν να άφησε κάποιος όλες τις ασχήμιες έξω από την κορνίζα.. Αυτός ήταν ο Vic..Μια κορνίζα γεμάτη με γλυκές αναμνήσεις.. Ένα άτι της ψυχής..Ο θεράπων ιατρός της.Η λύτρωση και ο ορισμός της.

Untitled_1.jpg

Last edited by a moderator: