Now playing...(ΟΧΙ video clips)

meta-meta-couv-mm3.png

ξόρκια, επικλήσεις πνευμάτων, μαγγανείες και λοιπά συναφή...

**** τουλάχιστον

εδιτ: πενταράκι στάνταρ. Δεν πετάς τίποτα, το αξίζει μέχρι κεραίας!

Το απογευμα προγραμματιστηκαν και ακουγονται :
D.R. Hooker _ The Truth
&
Lagger Blues Machine

DR%20Hooker_zpssscwcg8w.jpg

Το βραδυ θα ακολουθησουν και αλλα σ'αυτο το στυλ....

meta-meta-couv-mm3.png

ξόρκια, επικλήσεις πνευμάτων, μαγγανείες και λοιπά συναφή...

Βρε θα τους φοβησεις και θα περασουν διπλα απο την ευκαιρια αυτη της ανατασης της ψυχης...βεβαια για οσους λειωνουν με την αισθησιακη αυτη γλωσσα ειναι ενα ραντεβου υποχρεωτικο !

Εγω θα πω 'οσοι πιστοι προσελθετε ανευ φοβου και παθους' ... :music-smiley-005:

Παντως ακομα και το ονομα τους ειναι πλανη και αποπλανηση...Μεταλο Μεταλο...ακου πραματα

-----------------------
εννοοειται οτι ειναι now playing για μενα δεν ειμαι off topic...

Βρε θα τους φοβησεις

Μπααα, μην ανησυχείς, με ξέρουν πιά, τόσα χρόνια στη σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού είμαι..... και μη σε παραπλανεί ο τίτλος του δεύτερου άλμπουμ τους. Το όνομά τους είναι Meta (με accent aigu το οποίο δεν το "σηκώνει" η πλατφόρμα μας) και ουχί Metal :ernaehrung004:

Αυτο : 산울림 Οτι και να σημαινει.... το 5° απ´οτι καταλαβα. Του 1979 επισης αν καταλαβα καλα.

Φρεσκο αναλαφρο κι αερινο...

49262c05705c3

Strawbs _ Grave New World

Παντως τυπος * που εκανε τοτε το εξωφυλλο... Phantasia Kataliptike (με αξαν γκραβ) που λεγαν οι Στοϊκοι και οι Σκεπτικοι...

cover_475019452010.jpg

*
O τυπος ηταν στην ουσια και στην βαση του κονσεπτ ο Ουιλιαμ Μπλεηκ

Last edited by a moderator:
Frank Zappa _ Hot Rats

500x500.jpg

Ποσα πραγματα, ποσες λεπτομερειες εχει μεσα του αυτο το αλμπουμ που ερχονται απο παντου σε καθε μουσικη φραση, σε καθε γραμμη...

Καλυτερα να το ακους με ακουστικα για να εισαι κλειστος σε καθε εξωτερικη παρεμβαση που θα μπορουσε να αποσπασει οποιο μοριο προσοχης.

ΕΠΟΣ!!! ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ!!! Επισης το drumming του Frankie Banali σε αυτο το album ειναι οχι απλα απο αλλο πλανητη...αλλα απο αλλο συμπαν!!!

Attachments

• cv.jpg
    cv.jpg
    38.5 KB · Views: 52
Αυτό εδώ εκπέμπει μια ιδιόρρυθμη ανάγκη για αφοσίωση. Ότι ακριβώς χρειαζόμουν για την ώρα..Και είναι σίγουρο ότι θα το ξαναχρειαστώ στο μέλλον.

Από (αρκετά παλιά) πρόταση συμφορουμητη.

Ravi Shankar & Philip Glass-Passages
(1990)

PassagesShankarGlass.PNG