η γκόμενα είναι η grado green 2 να υποθέσω....Ναι το κατάλαβα..Έχεις την γκόμενα και κοιτάζεις τη γόβα.![]()
λογικό να κοιτάω αν φοράει σωστό πατούμενο.. μην στραβώσουν τα όμορφα πόδια από ατσαλιές....

φιρί φιρί το πας να κάνουμε το νήμα ...... 

η γκόμενα είναι η grado green 2 να υποθέσω....Ναι το κατάλαβα..Έχεις την γκόμενα και κοιτάζεις τη γόβα.![]()
Η γκόμενα στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι οι Trapeze..Είμαστε στη μουσική κατηγορία, κάτσε καλά θα σε μπανάρω.η γκόμενα είναι η grado green 2 να υποθέσω....
λογικό να κοιτάω αν φοράει σωστό πατούμενο.. μην στραβώσουν τα όμορφα πόδια από ατσαλιές....
φιρί φιρί το πας να κάνουμε το νήμα ......
για μένα γκόμενα είναι μια κεφαλή.. στην δική μας γλώσσα είναι γένους θηλυκού.....Η γκόμενα στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι οι Trapeze..Είμαστε στη μουσική κατηγορία, κάτσε καλά θα σε μπανάρω.![]()
Θα ήθελες.για μένα γκόμενα είναι μια κεφαλή.. στην δική μας γλώσσα είναι γένους θηλυκού.....
ρίξε όσα μπαν θέλεις... τσίπουρο πίνω, δεν μασάω τίποτα!![]()
δεν χρειάζεται να τις ακούω φίλε μου... μου μιλάνε και αλλιώς.....Θα ήθελες.
Για βάλε κάτω από την κεφαλή ένα αλουμινόχαρτο να δούμε τι θα ακούσεις.
Γκόμενα είναι η μουσική..Όλα τα άλλα είναι παρελκόμενα.
θα μπορούσα να σου πω να βάλεις αλουμινόχαρτο να διαβάσει τους δίσκους σου...Θα ήθελες.
Για βάλε κάτω από την κεφαλή ένα αλουμινόχαρτο να δούμε τι θα ακούσεις.
Γκόμενα είναι η μουσική..Όλα τα άλλα είναι παρελκόμενα.
Ναι το ξέρω..Θα γινόσουν προβλέψιμος όμως και είναι κάτι που δεν το θέλεις..θα μπορούσα να σου πω να βάλεις αλουμινόχαρτο να διαβάσει τους δίσκους σου...![]()
Αυτό του λεω και εγώ , αλλά δεν με ακούει.Μωρέ δεν με παρατάτε με τις κεφαλές και τα κεφάλια για να χάσω τον ύπνο μου.Αφήστε που το πικαπ μου θέλει "φτιάξιμο"
Σιντάκι και πάλι σιντάκι..
θα στο φτιάξω εγώ είπαμε.Μωρέ δεν με παρατάτε με τις κεφαλές και τα κεφάλια για να χάσω τον ύπνο μου.Αφήστε που το πικαπ μου θέλει "φτιάξιμο"
Σιντάκι και πάλι σιντάκι..
είμαι κουφός.....Αυτό του λεω και εγώ , αλλά δεν με ακούει.![]()
Και εγώ Primare έχω αλλά σκούρο !
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.