Haagenti
AVClub Fanatic
Αν θυμάμαι καλά εσύ έχεις το καλό το 31..Εγώ έχω το 21.Και εγώ Primare έχω αλλά σκούρο !
Κοίτα να δείς ή μάλλον να ακούσεις...
Αν θυμάμαι καλά εσύ έχεις το καλό το 31..Εγώ έχω το 21.Και εγώ Primare έχω αλλά σκούρο !
Κοίτα να δείς ή μάλλον να ακούσεις...
Σωστά θυμάσαι.Αν θυμάμαι καλά εσύ έχεις το καλό το 31..Εγώ έχω το 21.
Βρε Σπύρο μου,του δίνεις και καταλαβαίνει ως προς τον χρόνο ακρόασης της μουσικης σου και πίστεψέ με το ζηλεύω αυτό.Κάνουμε προσπάθειες ώστε να ανακάμψει η ψυχή μας απ' όλη αυτή τη μαυρίλα.
The Offspring-Smash
( 1994/Epitaph )
View attachment 194251
Δουλεύω από το σπίτι τελευταία και κλέβω χρόνο. Χεχε.Βρε Σπύρο μου,του δίνεις και καταλαβαίνει ως προς τον χρόνο ακρόασης της μουσικης σου και πίστεψέ με το ζηλεύω αυτό.
Είθε να σαι πάντα έτσι και να μη σου λείψει τίποτα.
Λύσε μου μια απορία..Αυτός ο κύλινδρος πάνω στον δίσκο ,τί ακριβώς είναι και τι κάνει?
Όχι και θυσαυρούς..Πάντα ακούω μουσικές κάτω του μετρίου..Δεν τα πιάνω τα υψηλά νοήματα..χαχ.Θησαυρούς έχεις κα μας τους βγάζεις λίγους-λίγους.
Θα τον ψάξω αυτόν πάραυτα..
βρε για το clamp σε ρωτάει ο Μήτσος...!!!Δουλεύω από το σπίτι τελευταία και κλέβω χρόνο. Χεχε.
Το βαρίδι που έχει ο βραχίονας είναι βαρύτερο απ' ότι πρέπει για την κεφαλή και για να το φέρω αναγκάζομαι το κολλήσω πάνω στο pivot με αποτέλεσμα ο βραχίονας να μην κινείται όπως πρέπει..Στην ουσία το χρησιμοποιώ σαν αντίβαρο για να έρθει το counterweight πιο πίσω.
Για περισσότερα μπορείς να ρωτήσεις τον Vlad,εγώ είμαι μυρωδιάς σε αυτά.![]()
γιατί βρε συ;;;;Ωχ και βλέπω τον δικάναλο όπως ο διάολος το λιβάνι!
θα το αναλάβω, κάνε λιγο υπομονή..Και περιμένω τον Βλαδίμηρο να μου αναλάβει το Technics μου...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.