Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Αν θυμάμαι καλά εσύ έχεις το καλό το 31..Εγώ έχω το 21.
Σωστά θυμάσαι.
Το 31 έχω (Στα 32 καίγεσαι,λολ..)
Αλλά αυτήν σου την μνήμη ειλικρινά την λατρεύω.
Εγώ έχω κουτιάνει.Σκ@τ@ έχει το κεφάλι μου μέσα..

• Like
Reactions: Haagenti
Κατά πάσα πιθανότητα,είναι το βινύλιο που έχει παίξει περισσότερο από κάθε άλλο από το 1991 που το απέκτησα.
Την τελευταία φορά που το έβαλα να παίξει πηδούσε σχεδόν σε κάθε κομμάτι..Σε κάποια δυο-τρεις φορές.
Μετά τη μπουγάδα που έβαλα δεν έβγαλε κιχ.

N.W.A-Niggaz 4 Life (1991)

DSC_0011 (1).jpg

Αυτό εδώ ήταν στα αγαπημένα άλμπουμ του 2020.. Αμερικάνικο,παραδοσιακό death metal από το Denver με συμμετοχές έκπληξη για όσους ασχολούνται με τον ακραίο ήχο.

Black Curse-Endless Wound (2020)

DSC_0012-01.jpeg

Κάνουμε προσπάθειες ώστε να ανακάμψει η ψυχή μας απ' όλη αυτή τη μαυρίλα.

The Offspring-Smash
( 1994/Epitaph )

View attachment 194251
Βρε Σπύρο μου,του δίνεις και καταλαβαίνει ως προς τον χρόνο ακρόασης της μουσικης σου και πίστεψέ με το ζηλεύω αυτό.

Είθε να σαι πάντα έτσι και να μη σου λείψει τίποτα.

Λύσε μου μια απορία..Αυτός ο κύλινδρος πάνω στον δίσκο ,τί ακριβώς είναι και τι κάνει?

• Like
Reactions: Haagenti
Βρε Σπύρο μου,του δίνεις και καταλαβαίνει ως προς τον χρόνο ακρόασης της μουσικης σου και πίστεψέ με το ζηλεύω αυτό.

Είθε να σαι πάντα έτσι και να μη σου λείψει τίποτα.

Λύσε μου μια απορία..Αυτός ο κύλινδρος πάνω στον δίσκο ,τί ακριβώς είναι και τι κάνει?
Δουλεύω από το σπίτι τελευταία και κλέβω χρόνο. Χεχε.

Το βαρίδι που έχει ο βραχίονας είναι βαρύτερο απ' ότι πρέπει για την κεφαλή και για να το φέρω αναγκάζομαι το κολλήσω πάνω στο pivot με αποτέλεσμα ο βραχίονας να μην κινείται όπως πρέπει..Στην ουσία το χρησιμοποιώ σαν αντίβαρο για να έρθει το counterweight πιο πίσω.
Για περισσότερα μπορείς να ρωτήσεις τον Vlad,εγώ είμαι μυρωδιάς σε αυτά. :)

Τον καλύτερό του δίσκο ο LL Cool J τον έβγαλε το 1987.
Τίγκα στην υποκουλτούρα που μας αρέσει. 🤗
Bad λεγόταν και το άλμπουμ του Μιχαλάκη του Τζάκσον που κυκλοφόρησε την ίδια χρονιά.

L.L Cool J-BAD (1987/Def Jam)

DSC_0014 (1).jpg

• Like
Reactions: opsim and superfly
Θησαυρούς έχεις κα μας τους βγάζεις λίγους-λίγους.
Θα τον ψάξω αυτόν πάραυτα..
Όχι και θυσαυρούς..Πάντα ακούω μουσικές κάτω του μετρίου..Δεν τα πιάνω τα υψηλά νοήματα..χαχ.
Το 1987 είχα πάει επίσκεψη στις θειάδες μου στο Los Angeles (η μια και μοναδική φορά) και το είχαμε πάρει σε κασέτα από τεράστιο δισκάδικο.. Κόλλησα..Το Amoeba να φανταστείς δεν είχε δημιουργηθεί..Πρέπει να ξαναπάω. 😉

Δουλεύω από το σπίτι τελευταία και κλέβω χρόνο. Χεχε.

Το βαρίδι που έχει ο βραχίονας είναι βαρύτερο απ' ότι πρέπει για την κεφαλή και για να το φέρω αναγκάζομαι το κολλήσω πάνω στο pivot με αποτέλεσμα ο βραχίονας να μην κινείται όπως πρέπει..Στην ουσία το χρησιμοποιώ σαν αντίβαρο για να έρθει το counterweight πιο πίσω.
Για περισσότερα μπορείς να ρωτήσεις τον Vlad,εγώ είμαι μυρωδιάς σε αυτά. :)
βρε για το clamp σε ρωτάει ο Μήτσος...!!!🤣🤣🤣

Ένα από τα πιο σημαντικά άλμπουμς της εγχώριας ανεξάρτητης σκηνής μας ήρθε από έναν Γερμανοθρεμμένο.
Ποιός το θυμάται άραγε αυτό;
Το Moonlit Days ηχογραφήθηκε κάπου στην Γαλλία τον Απρίλιο του 1994 και ήταν δημιούργημα του Γερμανού Stefan Schwerdtrfeger,ο οποίος ένα χρόνο αργότερα εγκαταστάθηκε επίσημα στη χώρα μας.
Ο Stefan έγινε δικός μας άνθρωπος,όπως επίσης και ότι κουβαλούσε στα μπαγκαζια του μέχρι εκείνη τη στιγμή..
Δύο χρόνια αργότερα (1997) ήρθε ο "Thermaïkos".

Big Sleep-Moonlit Days (1994)

DSC_0035 (1).jpg