Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Ήμουν σίγουρος ότι εσένα ειδικά θα σου άρεσε το 2ο και όχι το πρώτο.

Εγώ που από πέρσι περνάω μια καρα-προγκ φάση αγαπάω και τα 2 εξίσου για διαφορετικούς λόγους.

Ρίξε μια αυτιά και στους δικούς μας Jupiter Fungus. Kαι για να σου δώσω ένα εξτρα κίνητρο στις κιθάρες και στην παραγωγή είναι ο George Emmanuel....
Παντου μεσα ειναι τωρα τελευταια ο George, εχει στουντιο και κανει πραγματακια.
Θα τους ακουσω αυριο.
Καλα κανεις με το prog ,εχει κατι το ονειρικο το οποιο λειπει απο τη σημερινη εποχη.

• Love
Reactions: superfly
το έχω προτείνει ξανά.
Τhe MGs 1973 έχει νομίζω δύο ακόμα το disgos, φοβερή μουσική,καταργημένο

Ήμουν σίγουρος ότι εσένα ειδικά θα σου άρεσε το 2ο και όχι το πρώτο.

Εγώ, που από πέρσι περνάω μια καρα-προγκ φάση οπότε έχω λιγότερες άμυνες :p, αγαπάω και τα 2 εξίσου για διαφορετικούς λόγους.

Ρίξε μια αυτιά και στους δικούς μας Jupiter Fungus. Kαι για να σου δώσω ένα εξτρα κίνητρο στις κιθάρες και στην παραγωγή είναι ο George Emmanuel....
Μιας και μου θύμησες τον George Emmanuel λέω να βάλω το τελευταίο του με τους Lucifers Child.
Στα φωνητικά είναι ο Μάριος που δούλευε μέχρι πριν από κάποια χρόνια (δεν ξέρω αν είναι ακόμα) στο Public της Γλυφάδας ,στο μουσικό τομέα.

a2361015443_10.jpg

• Like
Reactions: superfly
New Order _ Get Ready

anBlZw.jpeg

Ρε τι κανουν οι ανθρωποι (της δημιουργιας) οταν αποφασισουν να δωσουν....
Παρτε το σου λενε εκει που ειχες πει τελειωσαν αυτοι μαζι με το Νιου Γουηβ.

Παντρεψαν ψυχεδελεια 60ς με την εποχη τους ( την δικια τους), με 90ς και με ηχο του 21ου ! Και σου λενε παρτε το ντοκουμεντο, και χτυπηθειτε στην πιστα.
Δεν υπαρχει ηλικια στο Ροκ... ειναι η εηφραση της αιωνιας νεοτητας. Η μονη. Ακομα κι αν εχουν 80 χρονια οπως οι Στουνς, η κοντα στα 70 οι απομεινοντες των Τζοϋ Ντιβιζιον

Θέμης Ανδρεάδης - Εδήλωσα Τρελλός
LP: Θεμιτά και Αθέμιτα (1977 - MINOS)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Βασίλης Παπακωνσταντίνου - Ένα μαχαίρι
LP: Θάνος Μικρούτσικος - Ο Σταυρός του Νότου (1979 - LYRA)

Εξαιρετική εκτέλεση από τον Μπίλυ και εξαιρετική μελοποίηση από τον αξέχαστο Θάνο, του ποιήματος του Καββαδία. Πιστεύω πως και οι εκτελέσεις του Κούτρα (βασικού τραγουδιστή του Σταυρού του Νότου) σε κάποιες συναυλίες είναι εξίσου πολύ καλές με του Βασίλη.

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας / Βασίλης Παπακωνσταντίνου - Να δεις τι σου 'χω για μετά
LP/CD: Μαχαιρίτσας - Ρίξε κόκκινο στη νύχτα (1993 ΕΜΙ) / Παπακωνσταντίνου - Στην οθόνη της ψυχής μου (1996 MINOS - Δίφωνο)

Ένα πολύ ωραίο ιστορικό - πολιτικό τραγούδι, που ξεκινά την ιστορία από το '50 και φτάνει στο '90. Σε στίχους του ποιητή Μιχάλη Γκανά και μουσική του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.