Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Re: Now playing...

Η επίσκεψη στον πεθερό είχε ολέθρια αποτελέσματα...Μου φόρτωσε και Νταλάρα

Έχε υπόψη σου ότι ο Νταλάρας δεν είναι πια της μοδός, η γυναίκα του έχει πέραση σήμερα :BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Καλησπέρα σας αυτή την εποχή συν των άλλων μουσικών μου ακουσμάτων με έχουν συνεπάρει ο Οrblid και συγκεκριμένα ακούω τακτικά το Auf deine Lider senk ich Schlummer. Λάτρης της αρχαίας μας μυθολογίας καθώς φαίνεται.
R-661655-1271157275.jpeg

(Ευτυχώς που οι εικόνες μπαίνουν εύκολα γιατί θα δυσκολευόμουν).

Μια μικρή αναφορά γίνεται σε αυτό το link. http://www.heathenharvest.com/article.php?story=20060301120843906

LP 1979 Visitation
  1. Strange Awakening
  2. Vapour Trails
  3. Image of a Passing Smile
  4. Dancing in the Dark
  5. The Sighting
  6. Try to Remember
Pekka Pohjola - grand piano, bass
Vesa Aaltonen - drums, percussion
Seppo Tyni - guitar
Eero Koivistoinen - saxophone
Junnu Aaltonen - saxophone
Pekka Pöyry - saxophone
Teemu Salminen - saxophone
Tom Bildo - tuba
Esko Rosnell - percussion
The Helsinki Philharmonic Orchestra (concert master: Jorma Ylönen) - woodwinds, cellos
http://www.discogs.com/Pekka-Pohjola-Visitation/master/25222

Όλα είναι ένα κι ένα αλλά το 6ο το Try to Remember είναι αυτό που ξεχωρίζει κατ' εμέ.

Last edited:
Re: Απάντηση: Now playing...

Πολύ καλό!

Ωωωωωωωωωω!! Πολύ ενδιαφέρον.........
Ενώ τα τελευταία χρόνια ακούτε πάρα πολύ κλασική και jazz, παράλληλα σας αρέσουν και οι "God" αλλά και ο Stevie Wonder...

Μπράβο σας λοιπόν
.
.
.
.
.
.

.
.
Α ρ ι ά δ ν η

Last edited:

Ωωωωωωωωωω!! Πολύ ενδιαφέρον.........
Ενώ τα τελευταία χρόνια ακούτε πάρα πολύ κλασική και jazz, παράλληλα σας αρέσουν και οι "God" αλλά και ο Stevie Wonder...

Μπράβο σας λοιπόν
.
.
.
.
.
.

.
.
Α ρ ι ά δ ν η

Ευχαριστώ για τα εύσημα αλλά δεν βλέπω το λόγο της έκπληξής σας,ή να τα αξίζω τουλάχιστον.Τίποτε το ενδιαφέρον απλά πράγματα. Μου αρέσει η μουσική τως 50ς -80ς, από την Jazz πέρασα στη νεοκλασική αλλά η μουσική δεν σταμάτησε σε αυτές τις δεκαετίες νομίζω. Με την κλασσική μουσική τώρα γνωρίζομαι εδώ και 8 περίπου χρόνια, παράξενο σας φαίνεται? Μπορεί. Όμως ο Stevie Wonder είναι κάπου ανάμεσα στις δεκαετίες που ανέφερα ενώ οι ''God'' είναι εξαίρεση του κανόνα και τέτοιες έχω πολλές στα ακούσματά μου και θα έχω και στο μέλλον.
Έτσι κ. ΓΙΩΡΓΟ ΜΠΑΙΡΑΧΤΑΡΗ δεν είμαι κανένα φαινόμενο:BDGBDGB53: ιδιαίτερης μελέτης για να εκπλήσσεστε δε νομίζετε?
Καλώς σας βρήκα και εσάς λοιπόν.:o

Ευχαριστώ για τα εύσημα αλλά δεν βλέπω το λόγο της έκπληξής σας,ή να τα αξίζω τουλάχιστον.Τίποτε το ενδιαφέρον απλά πράγματα. Μου αρέσει η μουσική τως 50ς -80ς, από την Jazz πέρασα στη νεοκλασική αλλά η μουσική δεν σταμάτησε σε αυτές τις δεκαετίες νομίζω. Με την κλασσική μουσική τώρα γνωρίζομαι εδώ και 8 περίπου χρόνια, παράξενο σας φαίνεται? Μπορεί. Όμως ο Stevie Wonder είναι κάπου ανάμεσα στις δεκαετίες που ανέφερα ενώ οι ''God'' είναι εξαίρεση του κανόνα και τέτοιες έχω πολλές στα ακούσματά μου και θα έχω και στο μέλλον.
Έτσι κ. ΓΙΩΡΓΟ ΜΠΑΙΡΑΧΤΑΡΗ δεν είμαι κανένα φαινόμενο:BDGBDGB53: ιδιαίτερης μελέτης για να εκπλήσσεστε δε νομίζετε?
Καλώς σας βρήκα και εσάς λοιπόν.:o

Καλώς ήρθατε......

Brian_Eno_-_Small_Craft_on_a_Milk_Sea.jpg

Small Craft on a Milk Sea was recorded in collaboration with Abrahams and Hopkins in 2009 and 2010. Some sessions were recorded in September 2009, while Abrahams recorded his own album and performed with David Byrne on the Songs of David Byrne and Brian Eno Tour to promote Everything That Happens Will Happen Today.[2] The trio also entered the studio in April 2010, to record music that was rejected from the film soundtrack to The Lovely Bones[3] and five[4] of those tracks ended up on Small Craft on a Milk Sea.[5] The music recorded for this album was mostly improvised and inspired by the sound of soundtrack albums and film scores;[6] some of the songs were composed by choosing random chords played for arbitrary intervals with improvised electronic parts on top of the melody and then edited together to make a proper song.[6] When the music was recorded for the album, Eno sequenced it to create a "macro-composition" that contains themes that run throughout the album.[7]
News broke of the proposed Eno album in July 2010;[8] the following month, Abrahams prematurely leaked details of the album,[9] including the fact that Eno had signed to Warp to release the project.[10] On 30 September 2010, Eno released the track "2 Forms of Anger" for free streaming on the Internet to promote the album[11] and followed this with "Horse" on 15 October.[12] On the 18th, "Emerald and Stone" was made available for previewing.[13]
[edit]Seven Sessions on a Milk Sea

Abrahams, Eno, and Hopkins have also recorded a series of performance films featuring brand new improvised compositions to promote the album.[14] A new piece will be released each week for seven weeks, each with a unique partner website from a different nation. The first to go live were "Instant Nuclear Family" with Japan's Rockin'On and "Signal Success" with The New York Times.[15] The track listing for the seven sessions can be found below.
http://en.wikipedia.org/wiki/Small_Craft_on_a_Milk_Sea

Kάθε άλλο.
Νομίζω πως, αν έχει πετύχει κάτι αυτή η γωνιά εδώ, είναι ακριβώς το να γιορτάζουμε τις αντιφάσεις μας. :firstprize:

Καλώς ορίσατε
Keep Walking. :smile:

Καλησπέρα σας κ.Κώστα Λυμπερόπουλε σας ευχαριστώ και καλώς σας βρήκα. Πραγματικά χαίρομαι που το έχετε πετύχει κάτι τέτοιο γιατί και η ίδια η φύση είναι αντιφατική,μας έχει διδάξει ότι μπορούν να ζουν αρμονικά τόσα πλάσματα με τις αντιθέσεις τους και τις όποιες διαφορές τους. Και αυτό είναι επιτυχία. ;)

Αυτός ο δίσκος μου αρέσει υπερβολικά γιατί από τον τίτλο του ακόμα καταλαβαίνεις πως μπορείς να περιμένεις ένα πολυποίκιλο άκουσμα.
οι στίχοι του τραγουδιού
Giant

The birth of a realisation
The rise of a high expectation
Emerging successful, defiant;
note: Derek may be singing "Together" instead of "Emerging"
Together the parts make a Giant.
See the world in the palm of his hand,
Striding steps that will cover the land.
He is coming;
Hear him coming;
Are you ready
For his being?
See the Giant
Feel the Giant
Touch the Giant
Hear the Giant.
The birth of a realisation
The rise of a high expectation
Emerging successful, defiant
Together the parts make a Giant.
Funny Ways
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1056137101&postcount=296

Απάντηση: Re: Απάντηση: Now playing...

Πολύ καλό!

Είναι όντως εκπληκτικό cd,το frozen twilight ξεχωριζει πιστευω(συνάμα βγαίνει και σχετικά εύκολα στη κιθάρα)

Άκουσα και όλα τα άλλα cd τους αυτό και το τελευταίο με το ομώνυμο όνομα, god is an astronaut ειναι τα καλύτερα κατά τη γνώμη μου.-bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Now playing...

Είναι όντως εκπληκτικό cd,το frozen twilight ξεχωριζει πιστευω(συνάμα βγαίνει και σχετικά εύκολα στη κιθάρα)

Άκουσα και όλα τα άλλα cd τους αυτό και το τελευταίο με το ομώνυμο όνομα, god is an astronaut ειναι τα καλύτερα κατά τη γνώμη μου.-bye-

Είναι όντως!

Όπως και αυτό ;-)
F♯A♯∞" album (compact disc edition) των Godspeed You! Black Emperor

Άκουσε το East Hastings και θα με θυμηθείς!;-)
http://www.youtube.com/watch?v=Cg0VWxVqAmM&feature=related

ΥΓ. Πως μπορώ να βάλω μόνο link youtube χωρίς να ανοίγει αυτόματα?