Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Re: Now playing...

Πέρασαν απίστευτα προβλήματα λόγω management και δικαιωμάτων.
Ευτυχώς οι αντοχές του Latimer ήταν ανεξάντλητες, μέχρι πρότινος.
Μετά την εποχή Bardens (Moonmadness) αναζητείστε το Stationary Traveller και το παραπάνω. Δυστυχώς η μόνιμη αδυναμία όλα αυτά τα χρόνια για ένα ισχυρό οργανίστα για τη θέση του Bardens, έριξε μονόπαντα το βάρος στην κιθάρα.
Από το 1995 και μετά ουσιαστικά δεν υπάρχουν Camel αλλά Latimer ή αν θέλετε ίσως να ήταν έτσι πάντα

Θενξ τσιφ...-bye-

Απιθανος ο Allan εδω, το ακουω δυο μερες τωρα (thanks for the tip!)
παω να παραγγειλω το cd και η αραβικη version δεν πωλειται σε δυτικους....
μονο download και βινυλιο limited

Πάνο, ελπίζω να μην την 'άφησες να σου φύγει'.
Η Αραβική version είναι πράγματι εκπληκτική, αυτό το 'νωχελικό' ανατολίτικο είναι εντελώς ψυχεδελικό.... φευγάτο.. :2thumb22sup:

Καλλη δε χανονται αυτα :ernaehrung004:
ειναι ομως απο τις περιπτωσεις που το αυλο δεν ειναι αρκετο
και ο κυριος Bishop σου λεει: στησε πικαπ αν το θελεις

Και γω....Εχω τα Mirage,Snowgoose και Moonmadness (αυτα εχω κρατησει) αλλα γι'αυτον δεν ειχα ιδεα.
Και εχω και εναν Ηχο παλιο με αφιερωμα του Zηλου σ'αυτους...Παω να τον ξεθαψω...

Ξεθαψα τον Ηχο χτες.Ειναι του Σεπτεμβρη του '78 οποτε το αφιερωμα του Ζηλου σταματα στο Breathless οπου τα κιμπορντς τα ειχε αναλαβει ο Sinclair των Caravan.:worshippy:
Εχω κανει μαλακια που δεν εχω το Breathless.Και το'χα βρει σε γιαπωνεζικο βινυλιο της εποχης.:frusty::frusty:

Ξεθαψα τον Ηχο χτες.Ειναι του Σεπτεμβρη του '78 οποτε το αφιερωμα του Ζηλου σταματα στο Breathless οπου τα κιμπορντς τα ειχε αναλαβει ο Sinclair των Caravan.:worshippy:
Εχω κανει μαλακια που δεν εχω το Breathless.Και το'χα βρει σε γιαπωνεζικο βινυλιο της εποχης.:frusty::frusty:

Αδελφέ βγάλε το σκάνερ η την φωτογραφική και αποθανάτισε το...

π.χ.

ΥΓ..Το αφιέρωμα στους Hawkwind είναι από ένα Audio Magazine του '97....Αν η ανάρτησή του είναι αντίθετη στους κανονισμούς να σβηστεί παρακαλώ..:2thumb22sup:

Last edited:

Παιδιά, τους Κάμελ τους λάτρεψα κυριολεκτικά στην εφηβεία μου, όπως μετά τα πρώτα 6 άλμπουμς (που κυριολεκτικά δεν πετάς τίποτε) κατά την γνώμη μου είναι φαντάσματα... ο Λάτιμερ μόνος του, επί σχεδόν 30 χρόνια απλά αναπαραγάγει τις δόξες του παρελθόντος ... κατά την γνώμη μου δεν υπάρχει σε αυτήν την διαδρομή, από το 1980 μέχρι σήμερα ούτε ένας δίσκος που να αξίζει ιδιαίτερα τον κόπο ... βέβαια, επειδή έχασα τον ενδιαφέρον μου, κάποιους όπως αυτόν που έβαλε ο υπερήχας δεν τους έχω υπόψην μου ... θα τον ψάξω, για την τιμή των όπλων αλλά δεν περιμένω και τίποτε...

αναγνωρίζω την τελειότητα των mirage / snowgoose / moonmadness αλλά το απολύτως αγαπημένο μου είναι το ομώνυμο πρώτο ... όπως όμως είπαμε, μέχρι και το 6ο τους είναι όλα αστέρια, από 8/10 και πάνω ...

Παιδιά, τους Κάμελ τους λάτρεψα κυριολεκτικά στην εφηβεία μου, όπως μετά τα πρώτα 6 άλμπουμς (που κυριολεκτικά δεν πετάς τίποτε) κατά την γνώμη μου είναι φαντάσματα... ο Λάτιμερ μόνος του, επί σχεδόν 30 χρόνια απλά αναπαραγάγει τις δόξες του παρελθόντος ... κατά την γνώμη μου δεν υπάρχει σε αυτήν την διαδρομή, από το 1980 μέχρι σήμερα ούτε ένας δίσκος που να αξίζει ιδιαίτερα τον κόπο ... βέβαια, επειδή έχασα τον ενδιαφέρον μου, κάποιους όπως αυτόν που έβαλε ο υπερήχας δεν τους έχω υπόψην μου ... θα τον ψάξω, για την τιμή των όπλων αλλά δεν περιμένω και τίποτε...

αναγνωρίζω την τελειότητα των mirage / snowgoose / moonmadness αλλά το απολύτως αγαπημένο μου είναι το ομώνυμο πρώτο ... όπως όμως είπαμε, μέχρι και το 6ο τους είναι όλα αστέρια, από 8/10 και πάνω ...

Τους Camel τους γνωρισα στα 80'ς απο ενα φιλαρακι,μεγαλύτερό μου.Tους αγαπαω πολυ.Αλλα δεν εχω ακουσει τιποτα απο το breathless και μετα.Μεχρι εκει συμφωνω μαζι σου εκτος απο το Raindances με το οποιο μπορω και χωρις...
Το αγαπημενο μου ειναι το Mirage παντως....

@Σπυρο αλφα :worshippy:

R-554726-1198588723.jpeg

Απάντηση: Now playing...

Oye como va από τον Carlos Santana.

Εξαιριτική διασκευή. Ανετα θα μπορούσε να ήταν δικό του τραγούδι.

c5pgfh1w.j31

Spellbound is a homage to trumpeters by Indian percussion legend Gurtu – starting with a 30-second jam with the late Don Cherry from the 1970s, and moving through originals and pieces by Cherry, Dizzy Gillespie and Miles Davis as interpreted by an all-star brass cast. The thrilling vehemence of Gurtu's accents and his speed and tonal variety with hybrid east-west instruments have lost none of their impact over the years, and the trumpeters' distinctive approaches are fascinating...
*The Guardian.co.uk

Είθισται να μην βάζουμε video clips στο παρόν νήμα. Ας ανεβάζουμε ένα εξώφυλλο και 2-3 προτάσεις με σχόλια, κάτι σαν μίνι-Παρουσίαση. Υπάρχουν πάμπολλα νήματα για video clips στη σχετική Υποκατηγορία.
Η υπενθύμιση ότι το νήμα δεν προορίζεται για clips θα περιληφθεί και στον τίτλο του νήματος για λίγες μέρες και μετά θα αποσυρθεί.

Ευχαριστώ

Από τη Διαχείριση

μετά την αποχώρηση Bardens οι Camel δεν ήταν ίδιοι.
Όμως η υπογραφή υπήρχε έντονη στο παίξιμο του Latimer που βελτιωνόταν με τα χρόνια.
Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι στο αρχικό σχήμα (έξω οι Ferguson Ward) το βάρος έπεφτε 60-40 Latimer-Bardens.
Εχω ξαναγράψει ότι άκουσα το Stationary Traveller χωρίς να ξέρω τι είναι μια νύχτα στα 80'ς και έμεινα ξάγρυπνος προσπαθώντας να μην ξεχάσω τη μουσική αυτή ή τους στίχους ώστε την επόμενη να το βρώ σε δισκάδικα.
Ο Latimer είναι από το σπάνιο είδος των βρετανών κιθαριστών, κάτι που οι αμερικάνοι στερήθηκαν.

Διαβάστε, χάσατε την συνέχεια, τι πέρασε ο Latimer μέχρι σήμερα και θα συμφωνήσετε νομίζω ότι αν και αυτό που υπάρχει σήμερα δεν είναι Camel όπως το ξέραμε, είναι κάτι πολύ καλό και τίμιο.

freak12_3.jpg

Η Τέχνη των κρουστών στο απόγειό της.

μετά την αποχώρηση Bardens οι Camel δεν ήταν ίδιοι.
Όμως η υπογραφή υπήρχε έντονη στο παίξιμο του Latimer που βελτιωνόταν με τα χρόνια.
Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι στο αρχικό σχήμα (έξω οι Ferguson Ward) το βάρος έπεφτε 60-40 Latimer-Bardens.
Εχω ξαναγράψει ότι άκουσα το Stationary Traveller χωρίς να ξέρω τι είναι μια νύχτα στα 80'ς και έμεινα ξάγρυπνος προσπαθώντας να μην ξεχάσω τη μουσική αυτή ή τους στίχους ώστε την επόμενη να το βρώ σε δισκάδικα.
Ο Latimer είναι από το σπάνιο είδος των βρετανών κιθαριστών, κάτι που οι αμερικάνοι στερήθηκαν.

Διαβάστε, χάσατε την συνέχεια, τι πέρασε ο Latimer μέχρι σήμερα και θα συμφωνήσετε νομίζω ότι αν και αυτό που υπάρχει σήμερα δεν είναι Camel όπως το ξέραμε, είναι κάτι πολύ καλό και τίμιο.

Δόξα σοι ο Θεός....

Περίμενα πως και πως να 'ξαναβρωμίσεις' λιγάκι.....
you have been so "clean" lately...
:ernaehrung004:

Εδώ μιλάμε για την καλύτερη κιτρινισμένη ρώσικη σαλάτα των τελευταίων 5 χρόνων και ο ένας ακούει κρουστά από Ασιάτισες ο άλλος Camel και τα σχετικά!
Μόνο η Lady με καταλαβαίνει

Δεν έχω άλλη λύση...πάω να ακούσω λίγο Rod Stewart
Big-bird-NEW.jpg