Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Andrέ Campra _ Idomenέe

600x600bf.jpg

Τα ακούω και ονειρεύομαι οτι σκάω μύτη στις Βερσαλίες με τα άλογό μου και κλέβω τις πονηρές ματιές των κοριτσιών που με γλυκό-κοιτάνε πίσω από την βεντάλια τους...

:music-smiley-005::Banane0::surf-aki:

Μετα θα περασω στον Marin-Marais, αλλα αυτον τον ξερεις σιγουρα απο το σινεμα -bye-

Εντιτ >
Teddy, αμμα γουσταρεις βιωμα με φορτωμενες spirit καταστασεις μην πας σε μεσσαιωνικα καστρα...στις βερσαλλιες πηγαινε, κυριως Φθινοπωρηνες μερες και οταν πεφτει το σκοταδι πριν το κλεισιμο να χαθεις μεσα στους κηπους και τα αγαλματα...Θα το νιωσεις το φαντομ θρηντ εκει.
Τι να πει το γκοτικ μπρος στο μπαροκ ; Πολυ φορτωση μιλαμε...ισως να ειναι απλα τα ιονισμος της ατμοσφαιρας δεν ξερω.

Last edited:
Ooops sorry.
Χτύπα στο youtube αυτό. La Rêveuse: Les folies d'Espagne de Marin Marais (extrait par Jordi Savall)
Σύντομο αλλά super

Το εχω σε CD :a0210:

Τωρα που μου το θυμησες θα το κατεβασω απο την Σιντιθηκη. ( τα κλασσικα τα ταξινομω ανα οικο εκδοσης)

Marin Marais απο Jordi Saval

0829410081665_600.jpg

Μετα περναμε στις σκαλες του (γκαμες) ...και τερμα, απο βραδακι περναμε σε Genesis (παλι ;) )

Σημερα εμαθα δυο πραγματα παραπανω για την σημερινη μας πραγματικοτητα οποτε....
Αποψε ειπα να επισκυψω για να ερευνησω βαθυτερες αιτιες του που βρισκομαστε σημερα. Και δεν εννοω την ηλεκτρονικη μουσικη. Εννοω τον κοσμο μας. Και δεν επιασα ουτε ιστορικους ουτε διορατικους ( Συγγραφεις ΣιΦι )

Πηγα κατευθειαν στις πηγες... συχνοτητες και δονησεις... Εκει !

Κraftwerk _ The Man Machine

R-104119-1327650478.jpeg.jpg

Tubeway Army _ Replicas

R-49235-1485286584-9065.jpeg.jpg