Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Ειναι ο αγαπημενος μου καλλιτεχνης της νεας χιλιετιας μεχρι εδω που την διανυουμε.

Τον ακουω συνεχεια. Αυτο το τριτο του το ακουγα μονο σε αυλο αλλα δεν γινοταν να λειπει ιαπο την δισκοθηκη μου. ακουγονας το το πατρηγγειλα κι ολας στον αμαζονα.

Liam Gallagher _ C'mon, you know

NDYtOTUxMC5qcGVn.jpeg

Eννοειται οτι εχω τα 2 πρωτα και μπορω να πω οτι ειναι οτι ακουω ποιο συχνα μαζι με Πινκ Φλοϋντ και Μπητλς αλλα δεν τα βαζω εδω γιατι θα επρεπε να ποσταρω καθε τρεις και κατι.

Παλια το ειχα σε cd αλλα καποιος εξυπνιδης μου το ψειρισε στο εμπα εβγα.
Εδω και κατι μερες που το πηρα σε βινυλιο , δεν λεει να κατεβει απ το πικαπ.

Απο τα αγαπημενα θρασομπλακ της δεκαετιας του 90.
Με τη καταλληλη ατμοσφαιρα εννοειται.

Bewitched - Pentagram Prayer (1997)

_DSC0071.jpg

Απο Σημερα το πρωϊ μου δημιουργηθηκε η ερωτηση απο οταν εμαθα απο μια ευρωπαικη ερευνα οτι μονο 1,3% του κοσμου μας (σημειωστε το "μας" εμεις ειμαστε, κατι Ευρωπη κατι Αμερικη και Ωκαιανια) ακουει Ροκ ... ποιο ειναι το σπουδαιοτερο συγκροτημα Ροκ σημερα ; ... και αρχιζα παλι να σκεφτομαι συγκροτηματα του σημερ;α δηλ. απο το 90 και μετα και που παιζουν ακομα κανουν συναυλιες βγαζουν δουλεια...

Τελικα υπαρχουν ακομα και κρατανε το καντηλι αναμενο. Oι αδελφοι Gallagher, ισως οι Oasis που ξαναενωθηκαν, ισως οι U2 αν δουλευουν ακομα, σιγουρα οι Muse, Placebo, Franz Ferdinand, The Hives, Dandy Warhols, The Strokes, The Libertines, Arctic Monkeys (ξαναενωθηκαν λεει) Αλλα πρεπει να αρχισω να τα ξανακουσω για να καταληξω.

Eχει δουλεια τελικα. Οποτε ξεκινησε προγραμμα απο σημερα το πρωϊ.

Δισκογραφια The Hives
Hives discography.jpg

και επειτα Arctic Monkeys

Arctic Monkeys 2.jpgArctic Monkeys 1.jpg

Αυριο Βλεπουμε

Οχι Ναου αλλα αυτο το ΣΒ...

Κατεβασαμε η παραλαβαμε βινυλια και σειστηκε ο χωρος.,

Who_The Who by Numbers ( Με δυο δισκους εναν που ειχαμε και ενα νεο που παραλαβαμε που εχει ενα "διπλωμα" ηχογραφησης της Αμπεϋ Ροντ ενος ιδιαιτερης ποιοτητα ρεμαστερινγκ _ Η αληθεια ειναι ΤΑ ΣΠΑΕΙ ! Αξιζε η επαναγορα )
The Stooges _ the 1st & Fun House
Doors _ Morrison Hotel & L.A. Woman
Black Keys _ Ohio Players
Televison
Joy Division
_ Uknown Pleasures
New Order _ Movement
Pearl Jam _ 1st
Alice in Chain _ Dirt
Camel _ Dirt
Leaf hound _ Growers of Moshroom
The Blau Forest _ Ichiban
Moody Bleues _ The Magnificent Moodies
NewYork Dolls _ Too Much Too Soon
Velvet Underground _ 1st ( οχινη μπανανα το αλλο που ειναι σε ασπρομαυρη φωτο σε καναπε η κατι τετοιο)
PJ Harvey _ Peel Sessions

Ολα τα παραπανω απο βινυλιο και καποια κλασσικα απο ψηφιακα.

Καθε φορα που ακουω κατι νεο του που δεν ειχα ακουσει με εκπλησει αυτος ο καλλιτεχνης.

Καθε φορα λεω καλα, παλι ο Ιγκυ, τι θα πει, τον ξερουμε. Και οντως τον ξερουμε. Αλλα υπαρχει παντα συνθεση, ισως και αρτιοτερη απο τα παλια, και παντα αυτη η σπιθα Ροκ...ασβεστη,

Iggy Pop _ Every Loser

ODAtNzQ2OS5qcGVn.jpeg

Αστειρευτος !

Tι ακουω την σημερον πρωϊα-μεσημβρια, δακτυλογραφοντας σε νημα για σινεμα τουAVClub

Camel s/t

My02OTY5LmpwZWc.jpeg

Εξαιρετικη μουσικη υποκρουση για να γραφεις νομιζω.