Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Re: Now playing...

Steve-Winwood--C10110487.jpeg

"The percentage you're paying is too high priced
While you're living beyond all your means
And the man in the suit has just bought a new car
From the profit he's made on your dreams
But today you just read that the man was shot dead
By a gun that didn't make any noise
But it wasn't the bullet that laid him to rest was
The low spark of high-heeled boys"

:adore: :adore: :adore:

επίτηδες μού το κάνεις...?

Re: Απάντηση: Re: Now playing...

μπααα...
μάλλον βλέπει ειδήσεις:bigcry:

πάντως είναι πολύ άδικο, τέτοια πονήματα να ταιριάζουν με την ελληνική πραγματικότητα...
πολύ άδικο...

γιατί μου το χαλάτε βρε;
νιωθω σαν τον ιερέα που του σκορπίζουν τον Αγιο άρτο στους ανέμους.
σαν τον φακίρη που του φτύνουν το είδωλο.

Τι δουλειά έχουν τα ιερά και τα όσιά μου με τις ειδήσεις και την ελληνική πραγματικότητα;
Ποτέ δεν είχαν.

ps ο Ντοκ άρχισε και δίνει σημασία στους στίχους; :speechless-smiley-0
καιρός ήταν : θα ξαναανακαλύψει τη δισκοθήκη του απ την αρχή :Banane0:

Re: Απάντηση: Re: Now playing...

πάντως είναι πολύ άδικο, τέτοια πονήματα να ταιριάζουν με την ελληνική πραγματικότητα...
πολύ άδικο...

εγώ τουλάχιστον ποτέ μου δεν άκουσα Γεραμάνη. Μα ποτέ λέμε :icon15: :ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Now playing...

Get well soon - Vexations (2010)
41OFCgpMSSL._SS500_.jpg

Το νεο του(ς) αλμπουμ. Μολις τωρα το παρελαβα και μπηκε στο player. 2009 γραφει το δισκακι, αν και το amazon δινει ημερομηνια κυκλοφοριας την 1/2/2010 και που μαλλον ειναι η σωστη. Τελος παντων.

Και?
Γνώμη?............

Εγώ έχω αποφασίσει

Απάντηση: Re: Απάντηση: Now playing...

Και?
Γνώμη?............

Εγώ έχω αποφασίσει

Μια φορα το ακουσα. Καλο ειναι, αλλα το πρωτο τους ειναι καλυτερο. Δεν εγραψα κατι ως τωρα, γιατι θελω να το ξανακουσω.

Εσυ τι λες?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Now playing...

πολύ άδικο...

Εγώ πάντως περιμένω....
Βέβαια, τρία χρονάκια έχουν περάσει απο την υπόσχεση, αλλα έχω υπομονή :grandpa:
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=134846&postcount=70

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Now playing...

Μια φορα το ακουσα. Καλο ειναι, αλλα το πρωτο τους ειναι καλυτερο. Δεν εγραψα κατι ως τωρα, γιατι θελω να το ξανακουσω.

Εσυ τι λες?

Γνώριζα από το τέλος του 09, ότι έρχεται καινούργια του δουλειά, και σαν καλό στραβόξυλο που είμαι θεώρησα ότι δεν θα τα κατάφερνε ξανά. Είχα γράψει για αυτόν ότι δεν εκβιάζει τον ακροατή του και τώρα συμπληρώνω πως ούτε τον αγχώνει. Δεν είναι καλλιτέχνης της λογικής “πρέπει να είμαι καλός” ή “καλύτερος” από πριν. Λάθος μου που δεν κατάλαβα πως δεν απευθύνεται σε “θηρία” Κάνει την δουλειά του σωστά και κρατώντας πάντα τις αποστάσεις προσπαθεί να σε ενεργοποιήσει συναισθηματικά. Αυτό έκανε για μένα και στο πρώτο. Κάποιους τους βρήκε κάποιους όχι. Το ίδιο θα γίνει και εδώ.
Ξεκίνησα να ακούω τον δίσκο πολύ κριτικά, αλλά σύντομα στο πρώτο σπάσιμο της φωνής του στο Nausea λύγισα. Από κει και πέρα έχοντας πια κατακτηθεί, έψαξα και βρήκα επιρροές, αναφορές, πως ηχογραφήθηκε, στίχους κλπ.

Αυτά τα λίγα για αρχή, τα υπόλοιπα στις παρουσιάσεις!

ΥΓ Δοκίμασε μία ακρόαση με τσιμπημένο ελαφρώς το Volume.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Now playing...

ΥΓ Δοκίμασε μία ακρόαση με τσιμπημένο ελαφρώς το Volume.

Αυτο ηθελα να κανω!!!!!!!!! Σωστος!

Σημερα επισης παρελαβα το καινουριο της Sade, το οποιο με ενα ακουσμα μου φανηκε απιστευτα...χλιαρο και βαρετο.

Ξανα Massive για τωρα λοιπον και με τσιμπημενο το volume...

41sV%2BhqOTgL._SS400_.jpg

Abdullah Ibrahem Trio - Yarona

51aSShUJJpL._SS400_.jpg

Abdullah Ibrahem piano
George Johnson drums
Marcus Mc Laurine bass

Επίδειξη όχι μόνο της πιανιστικής του δεξιότητας, αλλά και ωριμότητας και της ικανότητάς του στη σύνθεση, ένα τέλειο σμίξιμο της Νοτιοαφρικάνικης ρίζας του με κλασσικά ακούσματα και δυτικές επιρροές.
Παρ' ότι είναι ένας δίσκος με έντονη δυναμική, καταφέρνει να κάνει τον ακροατή να νιώσει την ιδιαιτερότητα κάθε νότας, σαν μια ανάσα, σαν ένα ψίθυρο.
"Αντενδείκνυται" σε ευαίσθητους ακροατές το Stardance διότι προκαλεί ανατριχίλες ....:rolleyes:

hamel.jpg

Δυστυχώς για κάποιους εξ'ημών πιανόπληκτους (όπως μας ...απεκάλεσαν :D), o Shostakovich δεν ασχολήθηκε ιδιαίτερα με το είδος. Τα δύο κοντσέρτα του για πιάνο και ορχήστρα δεν στέκουν στο ύψος των συμφωνιών του. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι δεν ακούγονται ευχάριστα.
Ενδιαφέρον το 2ο κοντσέρτο για πιάνο του επίσης Ρώσου Shchedrin που συμπληρώνει το δίσκο.