Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Re: Now playing...

M.S.G (1981)

Album που ο Μιχαλάκης δείχνει και πόσο μεγάλος παίχτης είναι, και συνθετικό οίστρο έχει και δεν καπελώνει την υπόλοιπη μπάντα ΚΑΙ πάνω από όλα, δείχνει πόσο κολλητός είναι με την έννοια 'μελωδία'.Α, και Cozy Powell στα τύμπανα έχουμε!

Attachments

• MSG_II_-_1981.jpg
    MSG_II_-_1981.jpg
    24.1 KB · Views: 10
Απάντηση: Now playing...

afb162e89da0d98b8a5b3110.L.jpg
scott-walker-the-drift-8.jpg

Scott Walker - The Drift (4AD, 2006)
Αυτός ο (για κάποιους ατάλαντος...) έχει στήσει ένα μονόλογο σε θεατράκι με σκούρο γκρί σκηνικό και τραβάει μόνος του τον ανήφορο. Σε ένα παράλληλο σύμπαν από αυτό των Residents που ο υποκινητής έχει βαλθεί να διαφθείρει με χίλιους τρόπους την κόρη. Μόνο που εδώ ο υποκινητής είναι το κοινωνικό σύμπαν και 'μείς ο φορτωμένος με επίκτητα συμπράγκαλα γαϊδαράκος που απαγορεύεται να περάσει έξω από την κίτρινη γραμμή. Ο μόχθος, η αβεβαιότητα, η αγωνία, οι ώρες οι μέρες και οι μήνες που όλο σκοτεινιάζουν και η λύτρωση για το καταδυναστευμένο σώμα με μόνη πυξίδα το φώς της ψυχής του. Αλλά αν δεν φτάσουμε στον πάτο δεν θα αποζητήσουμε ποτέ την άνοδο, δεν θα ανασάνουμε ποτέ ξανά
...Καλή σου Μέρα ΔΝΤ... ...Καλή σου Μέρα βολεμένε εαυτέ μου...

41%2B4jSOoSsL._SS400_.jpg

Δυο και σημερα εμειναν. Θα περιμενε κανεις μια μεγαλυτερη "αναστατωση" σχετικα με την επισκεψη μιας απο τις σημαντικοτερες μορφες των τελευταιων 50 ετων στα μερη μας. Ελπιζω να μην μαζεψουν περισσοτερο κοσμο οι Thievery Corporation...

Re: Απάντηση: Now playing...

ακουσα τον θηλυκο James Brown
επαθα πλακα και εκανα αμεσως παραγγελια στο Play

ποια ειναι για σας ο θηλυκος James Brown ?
εδω σας θελω !!

περιμενω την σωστη απαντηση πρωτιστως απο τον Superfly

.

immagine1bv.jpg

Από το '72 ως το '78 δεν υπήρχε δεύτερη.!

plutofront.jpg

Ένα αποθημένο χρόνων, που τελικά βρήκα στο ''άγιο'' διαδύκτιο και δεν βγαίνει
απ' το πλατώ.
Μήπως να κάνω καμιά παρουσίαση;

immagine1bv.jpg

Από το '72 ως το '78 δεν υπήρχε δεύτερη.!

Μην λες τέτοια λόγια γιατί θα σε κακό - χαρακτηρίσουν .Η Millie η Κιτσιά?
Κάπου διάβασα ότι δικαιούται βραβείο χειρότερων εξώφυλλων(Άρα δεν παίζει να την αγόρασε κάποιος από το εξώφυλλο).Επίσης οι ακροατές που συνηθίζουν να ακούν μουσική “με το χέρι στο πηγούνι” την μισούν θανάσιμα
Δεύτερη δεν υπάρχει αλλά είναι για τίμια λαϊκά παιδιά Δεν κάνει για “μαύρα βελούδα” για “silky soul”κλπ τέτοια.

Λείπει αφιέρωμα Νότη. Να το προγραμματίσουμε

plutofront.jpg

Ένα αποθημένο χρόνων, που τελικά βρήκα στο ''άγιο'' διαδύκτιο και δεν βγαίνει
απ' το πλατώ.
Μήπως να κάνω καμιά παρουσίαση;

Ετοίμασε κάτι όταν έχεις χρόνο! Το έχω δει γενικώς αλλά δεν ξέρω περί τίνος πρόκειται

Απάντηση: Re: Απάντηση: Now playing...

Μην λες τέτοια λόγια γιατί θα σε κακό - χαρακτηρίσουν .Η Millie η Κιτσιά?
Κάπου διάβασα ότι δικαιούται βραβείο χειρότερων εξώφυλλων(Άρα δεν παίζει να την αγόρασε κάποιος από το εξώφυλλο).Επίσης οι ακροατές που συνηθίζουν να ακούν μουσική “με το χέρι στο πηγούνι” την μισούν θανάσιμα
Δεύτερη δεν υπάρχει αλλά είναι για τίμια λαϊκά παιδιά Δεν κάνει για “μαύρα βελούδα” για “silky soul”κλπ τέτοια.

Λείπει αφιέρωμα Νότη. Να το προγραμματίσουμε

ηταν για pimps και hustlers.ειχε πολυ βρωμα κατω απο τα νυχια της....
κανονικο vodoo child....

Villeneuve - Dry Marks of Memory (2010)
41Qm1KSC2aL._SL500_AA300_.jpg

Τους εμαθα απο τον Μανωλακο. Μου κοστισε 24 τελικα, μαζι με τα μεταφορικα, απο το γαλλικο Αμαζον. Ειναι καλο ομως.

Στο πισω μερος γραφει "Because of its dynamics, this record has to be played loud. Maximum Audio quality yields maximum results".

οι ακροατές που συνηθίζουν να ακούν μουσική “με το χέρι στο πηγούνι” την μισούν θανάσιμα

:offtopic:
χα χα χα, καλό!!
Η ψέυτικη μέχρι γελοιότητας (μάλλον προϊόν image makers) πόζα του παρακάτω κυρίου που σχηματίζει ορθογώνιο τρίγωνο δεν είναι ακριβώς ''με το χέρι στο πηγούνι'' αλλά αυτή μου ήρθε αυθόρμητα στο μυαλό...

%CE%A3%CE%9A%CE%91%CE%9D%CE%94%CE%91%CE%9B%CE%99%CE%94%CE%97%CE%A3.jpg

Απάντηση: Re: Now playing...

Ετοίμασε κάτι όταν έχεις χρόνο! Το έχω δει γενικώς αλλά δεν ξέρω περί τίνος πρόκειται

Δεν ήξερα ότι υπάρχουν και άλλοι ( πόσοι ; ) που θα αγόραζαν Pluto. Ο δίσκος είχε επανεκδοθεί προ ετών . Δυστυχώς το περιεχόμενο βρίσκεται σε πλήρη αναντιστοιχία με το εξωφυλλο . Απλό ροκ , ίσως και ολίγον χαρντ , εξαντλείται σε 2-3 ακούσματα και αποδεικνύει για μια ακόμη φορά το σημαντικότερο αξίωμα στο χώρο της μουσικής : "Οσους δεν τους θυμάται ούτε η μάννα τους , δικαίως δεν τους θυμάται"

:offtopic:
χα χα χα, καλό!!
Η ψέυτικη μέχρι γελοιότητας (μάλλον προϊόν image makers) πόζα του παρακάτω κυρίου που σχηματίζει ορθογώνιο τρίγωνο δεν είναι ακριβώς ''με το χέρι στο πηγούνι'' αλλά αυτή μου ήρθε αυθόρμητα στο μυαλό...

%CE%A3%CE%9A%CE%91%CE%9D%CE%94%CE%91%CE%9B%CE%99%CE%94%CE%97%CE%A3.jpg

:SFGSFGSF:
Με λίγη φαντασία, λίγο φωτο edit,αν αφαιρεθούν γραβάτες κλπ, μετατρέπεται σε ενα κανονικότατο (τέλη 80ς) εξώφυλλο καρα μπουζουξίδικου δίσκου,

είναι καλό και πάρα πολύ καλά ηχογραφημένο σε σύγκριση με αυτό που παρουσιάσαμε εδώ. σαν overall feel δεν φτάνει όμως το MU.
βέβαια, άμα είσαι fan, κάτι τέτοια είναι μικρολεπτομέρειες.
το Corazon πάει προς το έθνικ και απευθύνεται περισσότερο σε μυρωδιάδες.
δεν είναι αλλοπαρμένο σαν το MU, η Βασίλισσα του Χιονιού να κάνει στοματικό σεξ με τη Λουκρητία Βοργία.
το έχω και μπορώ να σου το δειγματίσω.
το MU όμως, κατά τη γνωμη μου, είναι μέσα στα 100 καλύτερα άλμπουμ που έχω-και εννοώ ανεξαρτήτως ιδιώματος.

Έχεις δίκιο τελικά,
μετά από τη δέυτερη κιόλας ακρόαση είναι εμφανές ότι δεν έχει καν σχέση με το MU. Δε θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, τέτοια άλμπουμ δε συμβαίνουν εύκολα ούτε και επαναλαμβάνονται. Γιατι νομίζω ότι το MU είχαν στο πίσω μέρος του μυαλού τους όταν έκαναν το corazon.

OZZY-Diary of a madman (1981)

1. Για το riffing και τα solos του Randy
2. Για τον ογκόλιθο του rhythm section
3. Για το ό,τι τα 1 και 2 με κάνουν να ξεχνώ τη φωνητική 'αμπαλία' του Double O.
4. Για το εξώφυλλο

KISS-Alive (1975)

1. Για το party feeling του album.
2. Για τα απόλυτα classics που περιέχει.
3. Για τα solos του Ace.
4. Γιατί η version του Black Diamond δε γίνεται να μην ακουστεί στο καπάκι τουλάχιστον 5-6 φορές.
5. Γιατί τα 1-4 με κάνουν να ξεχνώ τη συνθετική πτώση της μπάντας μες στα 80's.

Attachments

• Ozzy_Osbourne_Diary_of_a_Madman.jpg
    Ozzy_Osbourne_Diary_of_a_Madman.jpg
    21 KB · Views: 7
  • Kiss_alive_album_cover.jpg
    Kiss_alive_album_cover.jpg
    53.7 KB · Views: 7