Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Re: Now playing...

Ποιος μπορει να με βοηθησει και να μου πει πως μπορω να βαζω εικονες στο κειμενο μου χωρις να πρεπει να την κανω attached?
Βοηθεια πλιιιιιζζζζζ-bye-

Re: Απάντηση: Now playing...

s435439.jpg

.....οι πρωτες αγαπες δεν ξεχνιουνται ποτε.

.

Σαν και αυτο πχ

Απάντηση: Re: Now playing...

Δόξα σοι ο Θεός , που ο Λύμπε , με την εγκυρότητα που τον περιβάλλει ξεσκεπάζει τους Sigur Ross . Tι hype και αυτό . Ο τύπος που του πούλησα το Talk με κοιτούσε με ορθάνοιχτα έκπληκτα μάτια " Πουλάς το Talk ;" και μετά γέλασε . Εγώ μέσα μου γελούσα περισσότερο .

Παρεπιπτόντως, το Takk είναι κακό άλμπουμ..
Δεν περιμένω πολλά ούτε από το νεο που θα βγει.

Τα έχω δώσει εδώ και καιρό: δεν τους άντεχα πιά.
Εχω κρατήσει μόνο ένα δωδεκάιντσο 45άρι, το Little Johnny Jewel.
Σπάνιο - και μακράν ό τι καλύτερο έκαναν ποτέ.
Οι σόλο δίσκοι του Verlaine μου φαίνονταν πάντα πολύ φλύαροι.
Κιθαρίστες ...:p

Τα έχω δώσει εδώ και καιρό: δεν τους άντεχα πιά.
Εχω κρατήσει μόνο ένα δωδεκάιντσο 45άρι, το Little Johnny Jewel.
Σπάνιο - και μακράν ό τι καλύτερο έκαναν ποτέ.
Οι σόλο δίσκοι του Verlaine μου φαίνονταν πάντα πολύ φλύαροι.
Κιθαρίστες ...:p

:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Αρχική Δημοσίευση από Δημήτρης Ν.
Δόξα σοι ο Θεός , που ο Λύμπε , με την εγκυρότητα που τον περιβάλλει ξεσκεπάζει τους Sigur Ross . Tι hype και αυτό . Ο τύπος που του πούλησα το Talk με κοιτούσε με ορθάνοιχτα έκπληκτα μάτια " Πουλάς το Talk ;" και μετά γέλασε . Εγώ μέσα μου γελούσα περισσότερο .

Παρεπιπτόντως, το Takk είναι κακό άλμπουμ..
Δεν περιμένω πολλά ούτε από το νεο που θα βγει.

Χα χα το γνωστό κουσούρι μου . Αδυνατώ να προφέρω ή να γράψω σωστά δίσκους ή καλλιτέχνες που αντιπαθώ

Re: Απάντηση: Re: Now playing...

καλο .?

δεν μας ειπες .

Can't say what I'm doing here, but I hope to see much clearer after living in the material world

.

δεν καταλαβαίνω την ερώτηση, αλλά απαντώ
1. αν εννοείς να μάθεις αν είναι καλό επειδή δεν ξέρεις, ο τίτλος τα λέει όλα overdose, ή αλλιώς πολύ καλό αλλά και πολύ πολύ. Θα μπορούσε να είναι απλά διπλό. Αλλες εποχές...
2. Αν εννοείς αν μου άρεσε εμένα, εννοείται. Πάντα μου άρεσε, απλά ..Now playing...

5324.jpg

χτες, στο Αγιο Όρος, κάπου στις 04.00

Δεν ξέρω τι γίνεται, αλλά από τα 30gb μουσικής του ipod, όταν είμαι στο Όρος το συγκεκριμένο, "φτουράει" απίστευτα περισσότερο από τα άλλα.
Εκεί λόγω εργασίας και ωραρίου, το σιωπητήριο γίνεται κάπου στις 21:30, οπότε κάπου στις 3 τη νύχτα ξύπνησα.
Για άλλη μιά φορά λοιπόν άκουσα αυτόν τον απίστευτο δίσκο.
Ολόκληρο μαζί με τα outakes, και λυπάμαι που δεν είχα ένα μαγνητόφωνο να καταγράψω τις σκέψεις μου...
ΔΙΣΚΑΡΑ.....
όχι τόσο άριστο συνθετικά, αλλά είναι το ευαγγέλιο της μουσικής παραγωγής...