Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Re: Now playing...

Ευχαριστώ για τις προτάσεις Μουκ και Λυμπε.:ernaehrung004:Το soundtracks το είχα υπόψιν μου αλλά λόγο χρόνου δεν το κατέβασα χθες!!Θα πιάσω δουλειά το απόγευμα!!!-bye-

δεν είναι μόνο για κατέβασμα Γιώργο , είναι για αγόρασμα hands down :grinning-smiley-043

Ναι βρε Νίκο το ξέρω!έπεσα λίγο εκτός αυτόν τον μήνα....αλλά ούτως ή αλλως η "αγορά" έγινε απο site με επι πληρωμή mp3s που είναι νόμιμα,λόγω υπόλοιπου που είχα εκεί!Θα προβώ σε αγορά σύντομα!

βρε σε καταλαβαίνω απόλυτα , απλά εγώ το χρησιμοποιώ ως preview
και ως προστασία για πατατοαγορές , βλέπε καπετάν βοδινόκαρδος...:BDGBGDB55:

Απάντηση: Now playing...

Γιώργο πάρε ή κατέβασε το " FUTURE DAYS" . :worshippy:Αν μιλάμε για ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ. Αβλεπί στα 10 καλύτερα όλων των εποχών . Με το Flowmotion μην ασχολείσαι . Πατάτα ολκής :bang:. Ούτε για φανατικούς .

Απάντηση: Re: Now playing...

Το φίλμ από εικαστική άποψη είναι σκέτο ποίημα. Οι ερμηνείες εκπληκτικές. Αλλά εκεί που κυριολεκτικά δίνει ρέστα είναι η ατμόσφαιρά του: αυτή ακριβώς είναι η Αγγλία στα τέλη των 70ς. Οποιος πέρασε, έστω και λίγο, από εκεί, Ξέρει. Η ταινία πιάνει αυτό το αποχαιρετιστήριο φιλί στα 70ς τέλεια.
Δεν το συζητώ ότι οι συνθήκες προβολής, για μιά τέτοια ταινία, είναι κεφαλαιώδους σημασίας. Αν έγιναν τα μισά από όσα λές, ντροπή τους!

Κρίμα γιατί...first cut is the deepest. Σου τη χάλασαν αγρίως κατα το κοινώς. Αντε τώρα να το δείς με άλλο μάτι.

Φυσικά και θα τα πούμε από κοντά.
Ανυπομονώ.

την ειδα στις 'Νυχτες'...
θυμασε Κωστα το free αγγλικο σινεμα ?
αντε να σε δουμε και σε κινηματογραφικες παρουσιασεις
ειναι ακριβως οπως τα λες ..
ο σκηνοθετης ηξερε πολλα
αυτος ο ρεαλισμος με τρελαινει
η ταινια ...εγραψε !!!
μονο η ατμοσφαιρα ..που εδωσε μου φθανει

ειναι μια δικια μου ταινια .

και εσυ Στεργιε την λες κολοκυθοπιτα ?

.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Now playing...

Joy Division . Unfortunately some of us get bored listening to them

Α αυτό επαφίεται στον μαθητή σου :grinning-smiley-043 να σου το μάθει.
Μόνο εσύ θα του μαθαίνεις Soft Machine και Steve Reich;
Να σου μάθει κάτι κι αυτός. :D
Κάθε σχέση πρέπει να είναι αμφίδρομη :grandpa:

Last edited:

Η κολοκυθόπιτα Στέλιο αφορά στην έκφραση "περί ορέξεως..."

Η ταινία είχε τα φόντα να χαρακτηριστεί αριστούργημα, υπό την προϋπόθεση ότι:

Θα είχε έξτρα διάρκεια μισή ώρα τουλάχιστον, για να έχει πιο σωστή αφηγηματική ροή, κι όχι τόσο αποσπασματική όσο ήταν. Προσπάθησε να πει πάρα πολλά μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.
Θα έδινε μια πιο σφαιρική και αντικειμενική εικόνα του Curtis. Όχι μόνο την οπτική γωνία της γυναίκας του, η οποία διατηρεί κάμποση χολή απέναντί του.

Επίσης, οι συνθήκες ήταν οι χειρότερες δυνατές. Θέλω να την ξαναδώ με πιο καθαρό μυαλό, χωρίς να ακούω βόμβους και χωρίς να βλέπω το φιλμ να λιώνει μπροστά στα μάτια μου (την κατέστρεψαν την κόπια οι κακούργοι!).

Υ.Γ. Δημήτρη ή Δημήτρη, δε μεταφέρει κάποιος τα ποστ για την ταινία στο αντίστοιχο thread;

Re: Απάντηση: Re: Now playing...

φυσικά και το θυμάμαι. ξεχνιέται το "If" ;
το free cinema δεν πέθανε. ελπίζω να είδες το 24-Hour Party People πριν λίγα χρόνια.

Εδώ μάλιστα. Απολαυστικό μέχρι τέλους.

Επίσης, στο 24 hour ο Wilson δίνει μια εντελώς άλλη πτυχή του χαρακτήρα του Curtis. Αυτή του party animal, του "γλεντζέ", του πλακατζή.
Δεν ήταν κατάθλιψη και μοναξιά μονάχα ο Ian. Ήταν ίσως ο πιο κυκλοθυμικός ροκάς...

Απάντηση: Re: Now playing...

3228.jpg

μιλάμε γιά πολλλλλά λεφτά..
χρήμα
:award:

Και σε μένα αρέσει πολύ.. :o
Κανονικότατα, chief .. -bye-

Από χθές, με τη σκέψη στην κάθοδο των Βορείων φίλων μου, κάνω επαναλήψεις. Ή είχα λάθος τότε, ή...γερνάω :BDGBGDB55:
ροκ Δεν είναι -τουλάχιστον όχι αυτό που εγώ θέλω να ακούω.
Είναι, όμως, πολλά άλλα. :2thumb22sup:

11461.jpg

Από χθές, με τη σκέψη στην κάθοδο των Βορείων φίλων μου, κάνω επαναλήψεις. Ή είχα λάθος τότε, ή...γερνάω :BDGBGDB55:
ροκ Δεν είναι -τουλάχιστον όχι αυτό που εγώ θέλω να ακούω.
Είναι, όμως, πολλά άλλα. :2thumb22sup:

11461.jpg

:SFGSFGSF::ernaehrung004::aktion033:-bye-:firstprize: