Κωστας Λυμπεροπουλος
AVClub Fanatic
- 17 June 2006
- 14,350
"Βλέπω" το link, όχι όμως και την εικόνα..
Σε ποιό άλμπουμ αναφέρεσαι Κώστα;
Κώστα τι έγινε ; Σε επέπληξε ο Christgau ;![]()
Σσσσστ! μη βάζουμε και τελάλη
Τales From Topographic Oceans :blush:
Εγώ όμως πρέπει να πάω στου Υπέρηχα και στου Ντοκ για χάπια. Εννοώ: κι άλλα χάπια...
το άντρο του παπα-Τσάκ, προσκαλώ και επιφυλάσσομαι
Είμαι κι εγώ εδώ.
Αλλά σε μένα θα φέρεις...
Θα μιλήσουμε μετά εκθέσεως...
Αλήθεια, τι μουσικές θα κουβαλήσουμε για να ταλαιπωρήσουμε τους αντιπροσώπους;
σημερα το πρωι εβαλα Σταυρο του Νοτου -live απο την συναυλια που εγινε στο Μεγαρο Μουσικης
γεμισε το σαλονι μου Θαλασσες ,λιμανια ,καημοι, Ναυτικους, ναυλοι, κακοφημα μπαρς....τελειο ξεκινημα μερας(ΙΜΗΟ)
Larry said:σημερα το πρωι εβαλα Σταυρο του Νοτου -live απο την συναυλια που εγινε στο Μεγαρο Μουσικης
γεμισε το σαλονι μου Θαλασσες ,λιμανια ,καημοι, Ναυτικους, ναυλοι, κακοφημα μπαρς....τελειο ξεκινημα μερας
Guybrush said:Λάρρυ, κάτι τέτοιο μου κάθεται περισσότερο σαν κλείσιμο ημέρας.
Ο Σταυρός γενικά είναι μουσική για νυχτερινές ώρες, τουλάχιστον για μένα.
Χαράς το κουράγιο σου .Εγώ άμα ακούσω το ομότιτλο τουλάχιστον πρωί πρωί θα με πιάσει κατάθλιψη έως το βράδυ.....μμμ..ίσως και ως την επόμενη μέρα..
Swamp song
QUOTE]
Κώστα κάτι μάλλον δεν αντιλαμβάνομαι σωστά
Εννοώ οτι αν οπωσδήποτε θα έπρεπε να δώσω μια κατάταξη στα κομμάτια του lp πιθανότατα να το είχα τελευταίο.Και με χθεσινή ακρόαση το soup μακράν πρώτο.Εχει αυτή την μεταλλαγμένη funkadelica μέσα του αλλά και το εγκεφαλικό βίδωμα που σε πιάνει με την ανάπτυξη των ταχυτήτων του....
Μπορεί να είναι και θέμα γούστου αλλά μπας και κάτι μου ξεφεύγει?μήπως δεν ακούω κάτι με το σωστό τρόπο?
Swamp song
QUOTE]
Κώστα κάτι μάλλον δεν αντιλαμβάνομαι σωστά
Εννοώ οτι αν οπωσδήποτε θα έπρεπε να δώσω μια κατάταξη στα κομμάτια του lp πιθανότατα να το είχα τελευταίο.Και με χθεσινή ακρόαση το soup μακράν πρώτο.Εχει αυτή την μεταλλαγμένη funkadelica μέσα του αλλά και το εγκεφαλικό βίδωμα που σε πιάνει με την ανάπτυξη των ταχυτήτων του....
Μπορεί να είναι και θέμα γούστου αλλά μπας και κάτι μου ξεφεύγει?μήπως δεν ακούω κάτι με το σωστό τρόπο?
Βασικά λάθος το έγραψα, Sing Swan Song είναι ο τίτλος.
Μια χαρά τ'ακούς εσύ. Υπάρχουν πολλών ειδών πίττες για κάθε όρεξη!
Ξέρεις τι άλλο θετικό βρίσκω στους Can? Που δεν διασκευάζονται, τουλάχιστον επιτυχώς. Όσοι επιχείρησαν, έκλαψαν.
Γιώργο πάρε ή κατέβασε το " FUTURE DAYS" . :worshippy:Αν μιλάμε για ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ. Αβλεπί στα 10 καλύτερα όλων των εποχών . Με το Flowmotion μην ασχολείσαι . Πατάτα ολκής :bang:. Ούτε για φανατικούς .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.