Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Απάντηση: Now playing...

"Βλέπω" το link, όχι όμως και την εικόνα..
Σε ποιό άλμπουμ αναφέρεσαι Κώστα;

Αμαν εξαφανίστηκε η φωτογραφία ( ακόμη και από το quote μου ) . Τώρα μάλιστα δεν βλέπω ούτε καν το link . Κώστα τι έγινε ; Σε επέπληξε ο Christgau ;:flipout:

Κώστα τι έγινε ; Σε επέπληξε ο Christgau ;:flipout:

A το πέρασα το Οιδιπόδειο σχετικά νωρίς - από το 1989: τότε που άρχισε να του αρέσει το hip hop :antlers:
Δικαιολογήθηκε τότε ότι βρίσκει το θυμό των μαύρων understandable.
Πιλάφας ...:silly:

Last edited:

Εγώ όμως πρέπει να πάω στου Υπέρηχα και στου Ντοκ για χάπια. Εννοώ: κι άλλα χάπια...

Μεγάλο δρόμο θα διαβείς και εμπλουτισμό θρεπτικών, βιταμινών & ενισχυτικών συστατικών υπό μορφήν βινυλιακών συμπληρωμάτων μουσικής δια(σ)τροφής θα χρειαστείς...

...και αφού ο δρόμος προς τους παραπάνω κ.κ συναντά και το άντρο του παπα-Τσάκ, προσκαλώ και επιφυλάσσομαι :ernaehrung004:

Θα το βρείς εύκολα,
...ντάνες από αναρτημένους ορούς θα σε οδηγήσουν εκεί! :ADFADF1:

Re: Now playing...

Θα μιλήσουμε μετά εκθέσεως...

Αλήθεια, τι μουσικές θα κουβαλήσουμε για να ταλαιπωρήσουμε τους αντιπροσώπους;

Απάντηση: Re: Now playing...

Θα μιλήσουμε μετά εκθέσεως...

Αλήθεια, τι μουσικές θα κουβαλήσουμε για να ταλαιπωρήσουμε τους αντιπροσώπους;

Kατ αρχήν πρίν την Εκθεση, Παρασκευή βράδυ, είθισται η Κατηγορία να κάνει Γαλατικό τσιμπούσι. Την επομένη -Σάββατο- κάνει τσιμπούσι όλο το club.
Ασωτία εν ολίγοις.

στην Εκθεση δεν ξέρω αν θα ανέβω καν: οι συνθήκες ακρόασης είναι φρίκη και οι πειρασμοί πολλοί.

σημερα το πρωι εβαλα Σταυρο του Νοτου -live απο την συναυλια που εγινε στο Μεγαρο Μουσικης
γεμισε το σαλονι μου Θαλασσες ,λιμανια ,καημοι, Ναυτικους, ναυλοι, κακοφημα μπαρς....τελειο ξεκινημα μερας(ΙΜΗΟ)

@ Λύμπε: Τέτοια ν' ακούω και θα σας έρθω από Πέμπτη!

Λάρρυ, κάτι τέτοιο μου κάθεται περισσότερο σαν κλείσιμο ημέρας.
Ο Σταυρός γενικά είναι μουσική για νυχτερινές ώρες, τουλάχιστον για μένα.

δεν εχεις αδικο ...με ενα ποτηρι ουισκι φορτωμενος και απο γκομενα διωγμενος...

σημερα το πρωι εβαλα Σταυρο του Νοτου -live απο την συναυλια που εγινε στο Μεγαρο Μουσικης
γεμισε το σαλονι μου Θαλασσες ,λιμανια ,καημοι, Ναυτικους, ναυλοι, κακοφημα μπαρς....τελειο ξεκινημα μερας(ΙΜΗΟ)

Χαράς το κουράγιο σου .Εγώ άμα ακούσω το ομότιτλο τουλάχιστον πρωί πρωί θα με πιάσει κατάθλιψη έως το βράδυ.....μμμ..ίσως και ως την επόμενη μέρα..

Απάντηση: Re: Now playing...

Larry said:
γεμισε το σαλονι μου Θαλασσες ,λιμανια ,καημοι, Ναυτικους, ναυλοι, κακοφημα μπαρς....τελειο ξεκινημα μερας

Guybrush said:
Λάρρυ, κάτι τέτοιο μου κάθεται περισσότερο σαν κλείσιμο ημέρας.
Ο Σταυρός γενικά είναι μουσική για νυχτερινές ώρες, τουλάχιστον για μένα.

Χαράς το κουράγιο σου .Εγώ άμα ακούσω το ομότιτλο τουλάχιστον πρωί πρωί θα με πιάσει κατάθλιψη έως το βράδυ.....μμμ..ίσως και ως την επόμενη μέρα..

Είδες τι είναι τελικά το ποικίλον στις απόψεις . Κι εγώ ακούω τον συγκεκριμένο δίσκο , στην συγκεκριμένη εκτέλεση , συνήθως μέρα , δυνατά και δεν τον βρίσκω καθόλου νυχτερινό , ούτε καταθλιπτικό. Ισα - ισα , το αντίθετο συμβαίνει .

Re: Απάντηση: Re: Now playing...

Swamp song:grinning-smiley-043
QUOTE]

Κώστα κάτι μάλλον δεν αντιλαμβάνομαι σωστά
Εννοώ οτι αν οπωσδήποτε θα έπρεπε να δώσω μια κατάταξη στα κομμάτια του lp πιθανότατα να το είχα τελευταίο.Και με χθεσινή ακρόαση το soup μακράν πρώτο.Εχει αυτή την μεταλλαγμένη funkadelica μέσα του αλλά και το εγκεφαλικό βίδωμα που σε πιάνει με την ανάπτυξη των ταχυτήτων του....
Μπορεί να είναι και θέμα γούστου αλλά μπας και κάτι μου ξεφεύγει?μήπως δεν ακούω κάτι με το σωστό τρόπο?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Now playing...

Swamp song:grinning-smiley-043
QUOTE]

Κώστα κάτι μάλλον δεν αντιλαμβάνομαι σωστά
Εννοώ οτι αν οπωσδήποτε θα έπρεπε να δώσω μια κατάταξη στα κομμάτια του lp πιθανότατα να το είχα τελευταίο.Και με χθεσινή ακρόαση το soup μακράν πρώτο.Εχει αυτή την μεταλλαγμένη funkadelica μέσα του αλλά και το εγκεφαλικό βίδωμα που σε πιάνει με την ανάπτυξη των ταχυτήτων του....
Μπορεί να είναι και θέμα γούστου αλλά μπας και κάτι μου ξεφεύγει?μήπως δεν ακούω κάτι με το σωστό τρόπο?

Βασικά λάθος το έγραψα, Sing Swan Song είναι ο τίτλος.
Μια χαρά τ'ακούς εσύ. Υπάρχουν πολλών ειδών πίττες για κάθε όρεξη!
Ξέρεις τι άλλο θετικό βρίσκω στους Can? Που δεν διασκευάζονται, τουλάχιστον επιτυχώς. Όσοι επιχείρησαν, έκλαψαν.

Re: Απάντηση: Now playing...

Γιώργο πάρε ή κατέβασε το " FUTURE DAYS" . :worshippy:Αν μιλάμε για ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ. Αβλεπί στα 10 καλύτερα όλων των εποχών . Με το Flowmotion μην ασχολείσαι . Πατάτα ολκής :bang:. Ούτε για φανατικούς .

Δημήτρη με το flowmotion έγινε το against all odds, αφού το αναμενόμενο θα ήταν να μου αρέσει το I want more και το and more, αλλά περιέργως δεν...ωστόσω μου άρεσε αρκετά το ομότιτλο!Για τα άλλα θα σας πω σύντομα.