Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Απάντηση: Now playing...

12252.jpg

Cabaret Voltaire - Red Mecca

Στο πρόγραμμα είναι κι'αυτές, άλλωςτε τα γκαβά μας ποτέ δεν ήταν στο φόρτε τους (βλ.πατομπούκαλα), τα αυτιά όμως διανυκτερεύουν :award:

Υ.Γ Ο όρθρος σχολάει στις 11:30' και προλαβαίνετε γιά αντίδωρο (... ζεστό νές gold, αναπαυτική καρέκλα και φυσικά ...As the Veneer of Democracy Starts to Fade -πολύ καλύτερο από Metatron

Πέτρο για δώσε κάποιες πληροφορίες για αυτό.
Γιατί μου κίνησε το ενδιαφέρον.

Πέτρο για δώσε κάποιες πληροφορίες για αυτό.
Γιατί μου κίνησε το ενδιαφέρον.

Δες στο αμαζον.

Μου αρεσει, οπως και αρκετα αλλα δισκακια τον τελευταιο καιρο. Ή ειμαι στα κεφια μου (μπα) ή το 2007 ειναι αλλη μια καλη χρονια...

Re: Now playing...

29793f.jpg

Was(Not Was): Hello Dad...I'm In Jail (Fontana CD - 1992)

Συλλογή αλλά με remixes και πράγματα που είχαν μείνει έξω από τα άλμπουμ.
Γι αυτούς που Ξέρουν, απλά Ανεκτίμητη. Doo-Wop και funk και disco και πανέξυπνες παρλάτες, ένα πανόραμα της σύγχρονης αστικής Αμερικής. Τα 4 επίσημα άλμπουμ τους είναι πιά Κλασσικά-το ίδιο και αυτή η συλλογή.
Ακούστε εδώ πως ξεκίνησε, εν σπέρματι, το "How The Heart Behaves", μόνο με ακουστική κιθάρα - και κλάψτε.

Re: Απάντηση: Now playing...

Πέτρο, σε πρώτη επαφή φαίνεται ενδιαφέρον.. -bye-

Που ακριβώς βλέπετε το ενδιαφέρον ρε παιδιά, πείτε μου μήπως το δώ κι εγώ.:chinscratch:
Εγώ βλέπω έναν ροκ στάρ του χθές που γερνάει και μάλλον βρήκε καινούργια γκόμενα.:popcorn:
7-8 χρόνια πήρε στη μηχανή του κιμά να αλέσει ένα γκρούπ σαν τους Rolling Stones - αυτός είναι ήδη στο κουρμπέτι 37 χρόνια. Τι να μας πεί τώρα; άσε που, μετά τους Ζεπ, ανακυκλώνει τα ίδια και τα ίδια, ξανά και ξανά.
Δεν έχει κάνει τίποτα αξιόλογο μόνος του - θεωρώ πως απλά δάνεισε τη φωνή του σε κάποια πράγματα που ήταν αξιόλογα, πριν από πολλά πολλά χρόνια. Εχω βέβαια και μιά λόξα εγώ με αυτούς που είναι αποκλειστικά τραγουδιστές -πχ τον Jagger, πάντα ο πειρατής ήταν το Α και το Ω, τέλος πάντων...
Πού ακριβώς το βλέπετε το ενδιαφέρον μπορείτε να μου πείτε;:nounder:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Now playing...

Εχω βέβαια και μιά λόξα εγώ με αυτούς που είναι αποκλειστικά τραγουδιστές -πχ τον Jagger, πάντα ο πειρατής ήταν το Α και το Ω, τέλος πάντων...

Μα, δεν ειναι και συνθετης ο Jagger? Πως ξερεις πως ο Keith ηταν το Α και το Ω όσον αφορα στη συνθεση των τραγουδιων? Το εχουν πει πουθενα οι ιδιοι ή εχει γραφτει σε κανα βιβλιο?

Re: Now playing...

o Μick έγραφε τους στίχους.
Δεν ξέρω κανέναν που να θυμάται τους Rolling Stones για τους στίχους τους.
αλλά πάλι, μπορεί να ξέρω τους ...λάθος ανθρώπους :damnyou:

Απάντηση: Re: Now playing...

o Μick έγραφε τους στίχους.
Δεν ξέρω κανέναν που να θυμάται τους Rolling Stones για τους στίχους τους.
αλλά πάλι, μπορεί να ξέρω τους ...λάθος ανθρώπους :damnyou:

είχαν στίχους οι Stones ; μπαααα ...και τι λένε ;