Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Re: Now playing...

zzdeliriumofthesensep_101b.jpg

Delirium of the sences - Psychedelia in Italian cinema/Various

51hGTKTf2cL._SS500_.jpg

"10 Years" Armin van Buuren
Στη δουλειά όταν πηγαίνεις με χίλια ο van buuren είναι ότι χρειάζεται για να "πιάσεις" ρυθμό

Απάντηση: Re: Now playing...

51hGTKTf2cL._SS500_.jpg

"10 Years" Armin van Buuren
Στη δουλειά όταν πηγαίνεις με χίλια ο van buuren είναι ότι χρειάζεται για να "πιάσεις" ρυθμό

ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΕΣΥ ΗΛΙΑ ΜΟΥ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ????:worshippy::2thumb22sup::firstprize:

Νόμιζα πως ήμουν ο μόνος..:ADFADF1:

δεν ξέρω αλλά αυτός ο δίσκος τους είχε κάτι το ξεχωριστό...

ηλεκτρικός όσο πρέπει για να σπάει η μονοτονία του ηλεκτρονικού μοτίβου της μπάντας...και με μεγάλη δόση προοδευτικότητας ...

είχα κάνα δυο χρόνια να το ακούσω αλλά τις τελευταίες 2 μέρες εχει εγκατασταθεί στο player.....:drummer:

για μένα ο καλύτερος τους δίσκος

Re: Απάντηση: Now playing...

Έφαγα ένα κόλλημα σήμερα, μα τι κόλλημα..
Γειά σου Κώστα

Τhat makes three of us: εσύ, εγώ κι ο Dimosthenis. Νόμιζα πως θα τσιμπήσει κι ο αρχηγός αλλά δεν. Μάλλον την ώρα που τον άκουγε, παραδίπλα έκανε βουντού ο Ντοκ :icon15:
Δισκάρα, ε Τζόρτζ ;:award:

Απάντηση: Now playing...

Not too late
......
I'm not a young man but I'm a child in
my soul
I feel there's room for a man who
is whole
And there's a need for songs that
are sung
For chances not taken for deeds not
yet done

What am I doing anyway
Telling myself it's not too late
.......

:worshippy:

Τραγουδάρες, ο μάστορας :guitarist:
Βγάζω το καπέλο στη μαστοριά του :grandpa:

Το "I Am Waiting" των Rolling Stones σε μιά κα-τα-πλη-κτι-κή διασκευή.
To "To Try For The Sun", του Donovan, απλά απίστευτο.
Τα δικά του, "Under The Skin", "Down On Rodeo", "Cast Away Dreams" - διαμάντια.
Κιθαριστικό fingerpicking για μεταπτυχιακό, παραγωγή τελείως αφοπλιστική, από τις καλύτερες που έχω ακούσει τα τελευταία χρόνια, χωρίς φτηνά εντυπωσιακά tricks και τον χλιδάτο ήχο-turbo diesel πολλών οκτανίων που μας έχουν συνηθίσει τα στούντιο του Λος Αντζελες. Και τα τραγούδια, διαλεγμένα ένα προς ένα, εξομολογητικά, εύθραυστα, λυρικά, φιλοτεχνημένα με φωνητικά και ακουστικές κιθάρες σε πολλαπλές στρώσεις, εκστατικά τραγούδια της λύτρωσης γεμάτα ιριδισμούς και μιά ακαταμάχητη νυχτερινή αύρα - Ενα ποπ Αριστούργημα με όλη τη σημασία της λέξης.

Το "I Am Waiting" των Rolling Stones σε μιά κα-τα-πλη-κτι-κή διασκευή.
To "To Try For The Sun", του Donovan, απλά απίστευτο.
Τα δικά του, "Under The Skin", "Down On Rodeo", "Cast Away Dreams" - διαμάντια.
Κιθαριστικό fingerpicking για μεταπτυχιακό, παραγωγή τελείως αφοπλιστική, από τις καλύτερες που έχω ακούσει τα τελευταία χρόνια, χωρίς φτηνά εντυπωσιακά tricks και τον χλιδάτο ήχο-turbo diesel πολλών οκτανίων που μας έχουν συνηθίσει τα στούντιο του Λος Αντζελες. Και τα τραγούδια, διαλεγμένα ένα προς ένα, εξομολογητικά, εύθραυστα, λυρικά, φιλοτεχνημένα με φωνητικά και ακουστικές κιθάρες σε πολλαπλές στρώσεις, εκστατικά τραγούδια της λύτρωσης γεμάτα ιριδισμούς και μιά ακαταμάχητη νυχτερινή αύρα - Ενα ποπ Αριστούργημα με όλη τη σημασία της λέξης.

το παρελθον το παρον και το μελλον...

Lindsey ...... :SFGSFGSF:

.

619670m.jpg

BANG GANG - SOMETHING WRONG

από την εποχή που το trip hop έπνεε τα λοίσθια. Ίσως αυτό το άλμπουμ να ήταν η τελευταία ανάσα...