Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Απάντηση: Now playing...

Φιλε Πετρο ειναι του 2003 το προιγουμενο
πιο ηλεκτρονικο σε σχεση με το τελευταιο τους αυτο
εδω που ακουω τωρα & συμμετεχει σε αυτο ο Μ.Lenagan.

Soulsavers.jpg

Δοκιμασε τα πιστευω θα σου αρεσουν σκοτεινα & ομορφα αλμπουμ.

Re: Now playing...

41RF5HKG8PL._AA240_.jpg

Cyprien Katsaris Archives vol. 2 - Musique Franchaise de Louis XIII a Boulez (Piano 21 2XCD)

Εχω βυθισθεί στο πρώτο CD: πανόραμα του Γαλλικού μπαρόκ. Louis XIII, Marc-Antoine Charpentier, Jean-Philippe Rameau, Michel Pignolet de Monteclair, Henri Desmarets, Pierre Candeille και πάνω απ όλους ο Jean-Baptiste Lully.

Μια Γιορτή για τα αυτιά.

2320801m.jpg

MASTERS OF REALITY - DEEP IN THE HOLE
Παραδοσιακό ροκ που σέβεται το stoner παρελθόν όσο και τα μανιτάρια.

2617103m.jpg

GRANT HART - INTOLERANCE
Ο ντράμερ των Husker Du αποκαλύπτει τη σπάνια συνθετική του φλέβα.

1003.jpg

ECHO TATTOO - ECHO TATTOO
Όταν κυκλοφόρησε άπαντες παραμίλαγαν. Δεκαέξι χρόνια μετά ο θησαυρός δεν χάνει τίποτα από τη λάμψη του.

Απάντηση: Re: Now playing...

Έλα ντε, ποιος είναι αυτός ο petros_m με τα σχεδόν 3000 ποστς που δεν τον έχω ξαναδεί στη μουσική; :flipout:

χεχε, βαρεθηκα να με γκουγκλαρουν μερικοι μερικοι (εκτος φορουμ) και ειπα να το αλλαξω για λιγο...

Απάντηση: Now playing...

Lisa Ono - The music of Antonio Carlos Jobim "IPANEMA"

51gQwM0AJhL._SS500_.jpg

Αγαπημένος συνθέτης και ήχος που είναι ότι πρέπει για ένα χαλαρό απόγευμα.
Χωρίς να ξέρω πολλά απο ηχογραφήσεις έχω την εντύπωση οτι η συγκεκριμένη είναι απο τις καλές.

Keith Jarrett - Radiance

B0007YH4EO.01._SCLZZZZZZZ_.jpg

''Είναι κορυφαίος σ αυτό που λένε Στιγμιαία Σύνθεση -instant composing: γεμίζει τη μουσική του με ακολουθίες από ιδέες που μοιάζουν να συνδέονται και να οδηγούν η μία στην άλλη. Με πολυφωνίες, με σύνθετες αρμονικές εξισώσεις, με αφηρημένα τραγούδια, «παιχνιδιάρης σαν το Louis Armstrong, αυστηρός σαν τον Pierre Boulez» – σκέτη στιλιστική περιπέτεια. Μέσα στη μουσική του ακούς περίπου τα πάντα, από το Schubert και τον Ιμπρεσσιονισμό μέχρι το Jelly Roll Morton, τα γκόσπελ και το boogaloo.
Ισως αυτό να δείχνει μόνο τα όρια της φαντασίας μου αλλά αδυνατώ να αντιληφθώ το Franz Liszt πολύ διαφορετικό.''

Κ.Λυμπερόπουλος