Re: Now playing...
Πάντα σέβομαι την γνώμη σου και των υπολοίπων Σπύρο και δεν τυφλώθηκα απο την θέση του συντονιστή ( η οποία δεν πιστεύω οτι έχει δα και τόση εξουσία ). Και δυστυχώς δεν τα πάω καλά με τις εξουσίες ούτε στην πραγματική ούτε στην εικονική ζωή, τις αποφεύγω.Εδώ μου έγινε μια πρόταση απο έναν άνθρωπο που εκτιμώ και την δέχτηκα.
Ουδέποτε αμφισβήτισα την βοήθειά σου ( και των υπολοίπων μελών )και την συμπαράστασή σου κατά την είσοδό μου στο φόρουμ και την κατηγορία ειδικότερα, καθώς και στην μέχρι τώρα παραμονή μου σε αυτό.
Ουδέποτε διανοήθηκα να "παραβγώ" με εσένα ή τον Κώστα, ή τον Δαμιανό ή τον Δημοκηδή ή τον Ντοκ ή τα υπόλοιπα μέλη της παρέας .
Ούτε είχα ή έχω την φιλοδοξία να αντικαταστήσω κάποιον ή να πάρω την θέση του εξέχοντως μέλους της κατηγορίας.
Δυστυχώς και λόγω ηλικίας και λόγω ενδεχομένως ελλιπούς γνώσης γύρω απο την μουσική, προσπαθώ όσο μπορώ να προσφέρω κάτι ελάχιστο κι εγώ.
Σαφώς τα κείμενά μου περιέχουν γραφόμενα δανεισμένα και απο αλλού, σαφώς δεν είναι του ίδιου κάλους ή δεν περιέχουν την λεκτική πληρότητα και εκφραστικότητα όπως άλλων μελών και ίσως ποτέ δεν καταφέρουν να σταθούν δίπλα στα διαμάντια της κατηγορίας.
Σχετικά με την εξουσία τώρα,άν κάποια πράγματα δεν μου αρέσουν είτε στο φόρουμ είτε στην πραγματική ζωή δεν μπορώ να το κρύβω, ούτε να σφυρίζω αδιάφορα, πράγμα το οποίο κάνεις κι εσύ( και όλα τα μέλη της κατηγορίας ) και σε τιμά ιδιαίτερα.
Εξέφρασα την γνώμη μου όποτε μου ζητήθηκε , χωρίς εμπάθειες ή απωθημένα για κανέναν. Μιάς και γνωρίζω ελάχιστους απο το φόρουμ επί προσωπικού ,τοποθετήθηκα και θα τοποθετούμαι με βάση τα όσα βλέπω μέσα στο φόρουμ.
Επίσης όποιος θεωρεί οτι είναι τόσο σημαντική η θέση του συντονιστή της κατηγορίας και τόσο μεγάλη εξουσία απορέει απο αυτήν, του παραχωρώ την θέση μου ( αν συμφωνήσει και η υπόλοιπη διαχειριστική ομάδα ή τέλος πάντων οι υπεύθυνοι για την εκλογή και τοποθέτηση διαχειριστών ) ,μόλις τελειώσω με την ταξινόμηση του index.
Λυπάμαι πολύ αν ενόχλησαν κάποιες πράξεις μου ,αλλά δεν έγιναν ούτε με γνώμονα κάποιο προσωπικό ώφελος, ούτε κάτω απο εκδικητικές τάσεις , ούτε περιείχαν ίχνος προσωπικής αντιπαράθεσης ή συνομοσιολογικής προέκτασης.
@ Στέργιο συγχώρεσέ με που σου καταστρέφω το Νοw Playing.. με αυτά τα off topic . Διαχειρίσου τα όπως νομίζεις.