Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Re: Now playing...

Σπύρο εγώ θα σου αφιερώσω κάτι από τον Louis Sclavis που έμαθα από δικές σου αναφορές εδω μέσα. :ernaehrung004:
Δεν είμαι απο τους πολυ ενεργούς, μπαίνω μόνο σε συγκεκριμένες κατηγορίες και δεν πήρα χαμπάρι τίποτα. Ούτε έχει σημασία, το ότι είσαι πάλι εδω μετράει.
Δε θα θελα να δω μια μουσική κατηγορία χωρίς εσένα και άλλους παλιούς.

Last edited by a moderator:

Ηλία, επειδή η τελευταία σου φράση δεν έβγαζε νόημα, το διόρθωσα λιγάκι.

Αυτό δεν ήθελες να πεις;

Σπύρος Σούρλας said:
Δεν θεωρώ αντίστοιχα τά λοιπά καλωσορίσματα.
Εγιναν από μέλη ενώ εσύ προφανώς ξέχασες οτι υπήρξες επίσης μέλος εδώ και καιρό.
Σέ κατέκτησε η νέα σου θέση προφανώς.

Αν πιστεύεις κάτι τέτοιο, τότε o.k.

Απάντηση: Re: Now playing...

Σπύρο εγώ θα σου αφιερώσω κάτι από τον Louis Sclavis που έμαθα από δικές σου αναφορές εδω μέσα. :ernaehrung004:
Δεν είμαι απο τους πολυ ενεργούς, μπαίνω μόνο σε συγκεκριμένες κατηγορίες και δεν πήρα χαμπάρι τίποτα. Ούτε έχει σημασία, το ότι είσαι πάλι εδω μετράει.
Δε θα θελα να δω μια μουσική κατηγορία χωρίς εσένα και άλλους παλιούς.

Ηλια σε ευχαριστώ πολύ,αλλά οφείλω να επισημάνω οτι ο πρώτος διδάξας ηταν ο Κωστας ο Λυμπερόπουλος.
Απο εκει τον έμαθα και μέ ´κατέκτησε´.

Κατά τα λοιπά και πάλι ευχαριστώ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Now playing...

Οπότε να υποθέσω τα περί πατροκτονίας και Μαοϊκών κτλ είχαν σαν στόχο εμένα ;

Ο νοών νοείτω.
Δεν πειράζει.
Ολοι μαθαίνουν απο αυτά.
Και εγώ οταν ήμουν μικρός έτσι τάβλεπα τά πράγματα.
Απλά έμαθα από τίς ´σφαλιάρες´τών μεγαλυτέρων κάποια στιγμή.
Και έμαθα να σέβομαι την γνώμη τους και να μήν ´τυφλώνομαι´απο θέσεις εξουσίας,πού λόγω ηλικίας έχω αρκετές πιά στην πραγματική μου ζωή και όχι στην ´εικονική´.
Ειδικά μάλιστα όταν αυτοί οι μεγαλύτεροι μού συμπαραστάθηκαν εξ´αρχής και ειλκρινώς στο ξεκίνημα τής ενήλικης ζωής μου..

Re: Απάντηση: Re: Now playing...

Εάν κάτσω όντως στό πιάνο είμαι βέβαιος οτι θα ζητήσετε παμψηφεί (εννοώ σε πληρη ολομέλεια και όχι όποιον προλάβετε στόν δρόμο;))την οριστική αποβολή μου.
Χαίρε Σωτήριε..:ernaehrung004::ernaehrung004:
Προχώρα στά μονοπάτια σου...
Και εγώ ακουω αυτό των Bjornstad-Rypdal...Life in Leipzig

http://www.amazon.co.uk/Life-Leipzig-Ketil-Bjornstad/dp/B0012IX3OY

Σπυρο συνεχως προς τον Βορρα βλεπεις... εχεις αδυναμια στους Νορβηγους και πολυ καλα κανεις. Πολυ καλη δουλεια.:grinning-smiley-043-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Now playing...

Σπυρο συνεχως προς τον Βορρα βλεπεις... εχεις αδυναμια στους Νορβηγους και πολυ καλα κανεις. Πολυ καλη δουλεια.:grinning-smiley-043-bye-

Γιώργο εκπληκτικό live.
Πιανο και ηλεκτρική κιθάρα θυμίζουν ολόκληρη ορχήστρα...
Αυτούς τούς παρακολουθώ καιρό και πραγματικά τούς εκτιμώ πολύ..

Πάντα σέβομαι την γνώμη σου και των υπολοίπων Σπύρο και δεν τυφλώθηκα απο την θέση του συντονιστή ( η οποία δεν πιστεύω οτι έχει δα και τόση εξουσία ). Και δυστυχώς δεν τα πάω καλά με τις εξουσίες ούτε στην πραγματική ούτε στην εικονική ζωή, τις αποφεύγω.Εδώ μου έγινε μια πρόταση απο έναν άνθρωπο που εκτιμώ και την δέχτηκα.
Ουδέποτε αμφισβήτισα την βοήθειά σου ( και των υπολοίπων μελών )και την συμπαράστασή σου κατά την είσοδό μου στο φόρουμ και την κατηγορία ειδικότερα, καθώς και στην μέχρι τώρα παραμονή μου σε αυτό.
Ουδέποτε διανοήθηκα να "παραβγώ" με εσένα ή τον Κώστα, ή τον Δαμιανό ή τον Δημοκηδή ή τον Ντοκ ή τα υπόλοιπα μέλη της παρέας .
Ούτε είχα ή έχω την φιλοδοξία να αντικαταστήσω κάποιον ή να πάρω την θέση του εξέχοντως μέλους της κατηγορίας.
Δυστυχώς και λόγω ηλικίας και λόγω ενδεχομένως ελλιπούς γνώσης γύρω απο την μουσική, προσπαθώ όσο μπορώ να προσφέρω κάτι ελάχιστο κι εγώ.
Σαφώς τα κείμενά μου περιέχουν γραφόμενα δανεισμένα και απο αλλού, σαφώς δεν είναι του ίδιου κάλους ή δεν περιέχουν την λεκτική πληρότητα και εκφραστικότητα όπως άλλων μελών και ίσως ποτέ δεν καταφέρουν να σταθούν δίπλα στα διαμάντια της κατηγορίας.

Σχετικά με την εξουσία τώρα,άν κάποια πράγματα δεν μου αρέσουν είτε στο φόρουμ είτε στην πραγματική ζωή δεν μπορώ να το κρύβω, ούτε να σφυρίζω αδιάφορα, πράγμα το οποίο κάνεις κι εσύ( και όλα τα μέλη της κατηγορίας ) και σε τιμά ιδιαίτερα.
Εξέφρασα την γνώμη μου όποτε μου ζητήθηκε , χωρίς εμπάθειες ή απωθημένα για κανέναν. Μιάς και γνωρίζω ελάχιστους απο το φόρουμ επί προσωπικού ,τοποθετήθηκα και θα τοποθετούμαι με βάση τα όσα βλέπω μέσα στο φόρουμ.

Επίσης όποιος θεωρεί οτι είναι τόσο σημαντική η θέση του συντονιστή της κατηγορίας και τόσο μεγάλη εξουσία απορέει απο αυτήν, του παραχωρώ την θέση μου ( αν συμφωνήσει και η υπόλοιπη διαχειριστική ομάδα ή τέλος πάντων οι υπεύθυνοι για την εκλογή και τοποθέτηση διαχειριστών ) ,μόλις τελειώσω με την ταξινόμηση του index.

Λυπάμαι πολύ αν ενόχλησαν κάποιες πράξεις μου ,αλλά δεν έγιναν ούτε με γνώμονα κάποιο προσωπικό ώφελος, ούτε κάτω απο εκδικητικές τάσεις , ούτε περιείχαν ίχνος προσωπικής αντιπαράθεσης ή συνομοσιολογικής προέκτασης.

@ Στέργιο συγχώρεσέ με που σου καταστρέφω το Νοw Playing.. με αυτά τα off topic . Διαχειρίσου τα όπως νομίζεις.

Απάντηση: Now playing...

Ολες οι κατηγορίες ειναι ΚΑΙ τά μέλη τους.
Και τά μέλη εδώ ειδικα έχουν αποδείξει την στήριξή τους ,παντοιοτρόπως.
Απο εκεί και πέρα ο καθένας σάν ελευθερος άνθρωπος κάνει τίς επιλογές του.
Αν τάχει καλά με την συνείδησή του κανενα πρόβλημα.Μπορεί και νά ´πατάει κουμπιά´.
Αυτό ειναι το βασικό..

Θα σας παρακαλούσα να σταματήσουν εδώ τα όποια καρφιά και αντιπαραθέσεις.
Ό,τι έγινε έγινε, με λάθη και από τις δυο πλευρές.

Έχουμε την καλύτερη κατηγορία στο φόρουμ, σε βαθμό που μας ζηλεύουν και άλλα αμιγώς μουσικά φόρα.
Μην αρχίζουμε νέο κύκλο καυγάδων, ειδικά εδώ μέσα, σας παρακαλώ.

Απάντηση: Now playing...

Ενα μέλος με εναν διαχειριστή δεν ειναι όμοιοι.
Οποτε σταματώ.
Θα παρακαλούσα πάντως απο εδώ και εμπρός ο εν λόγω Διαχειριστής,να μου μιλά στον πληθυντικό...
Εγω Κυριε Διαχειριστά και αυτός Κυριε Σούρλα.
Ετσι ειναι πιό ενταξει...
Καθεις και ο ρόλος του.

Απάντηση: Re: Now playing...

Έχουμε την καλύτερη κατηγορία στο φόρουμ, σε βαθμό που μας ζηλεύουν και άλλα αμιγώς μουσικά φόρα.

Yπαρχουν Ελληνικα τετοια? Για πες μας κανενα...

Re: Απάντηση: Now playing...

Ενα μέλος με εναν διαχειριστή δεν ειναι όμοιοι.
Οποτε σταματώ.
Θα παρακαλούσα πάντως απο εδώ και εμπρός ο εν λόγω Διαχειριστής,να μου μιλά στον πληθυντικό...
Εγω Κυριε Διαχειριστά και αυτός Κυριε Σούρλα.
Ετσι ειναι πιό ενταξει...
Καθεις και ο ρόλος του.

αυτά
εμένα
δεν μου αρέσουν

οι ρόλοι είναι κοινοί απέναντι στο avclub.
πιστεύω αυτό να μην το ξέχασες Σπύρο από τη δική μου θητεία εδώ.

και επειδή πέρασα από το πόστο αυτό, δεν θέλω να τα βλέπω.

συνεχίστε

512eMwkr9YL._AA240_.jpg

Εδώ μιλάμε για κλασική περίπτωση δίσκου "κόλλημα",
ακούγεται άνετα στο repeat, όλη μέρα.

Κάτι μου λέει ότι θα δώσουν μεγάλο Live στο sync... :drummer::music-smiley-006: