Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Re: Now playing...

515HFGuov%2BL._SS500_.jpg

για το δαιμονισμένο το sea breezes ρε γ@μ%το!!

"Tι είναι ερμηνεία;"
"Να υπάρχεις μέσα στο έργο"

...ειπωμένα σε online συζήτηση λιγη ώρα πρίν. Και γίνεται ο Brahms μέσα από τα Sennheiser πιο hi-end απο ποτέ... Ισορροπημένος ρομαντισμός. Χωρίς φλυαρίες, χωρίς περίσσεια δράματα, χωρίς στολίδια...χωρίς ομως να του λείπει η ζωντάνια της ύπαρξης. Όλα αυτα στα τρία πρώτα λεπτά του δεύτερου κοντσέρτου. Το 'χω ξαναβάλει εδω. Αλλα χωράει πολλές φορες... ;)

5047875.jpg

Απάντηση: Re: Now playing...

"Tι είναι ερμηνεία;"
"Να υπάρχεις μέσα στο έργο"

...ειπωμένα σε online συζήτηση λιγη ώρα πρίν. Και γίνεται ο Brahms μέσα από τα Sennheiser πιο hi-end απο ποτέ... Ισορροπημένος ρομαντισμός. Χωρίς φλυαρίες, χωρίς περίσσεια δράματα, χωρίς στολίδια...χωρίς ομως να του λείπει η ζωντάνια της ύπαρξης. Όλα αυτα στα τρία πρώτα λεπτά του δεύτερου κοντσέρτου. Το 'χω ξαναβάλει εδω. Αλλα χωράει πολλές φορες... ;)

5047875.jpg

Θα σε μαλώσωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω.-bye--bye-:grinning-smiley-043

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=22743

Re: Απάντηση: Re: Now playing...

Θα σε μαλώσωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω.-bye--bye-:grinning-smiley-043

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=22743

Αστο, με μαλώνω μόνος μου :flipout:
Τυχαια το άκουγα κι εχω κολλήσει με το πρώτο μερος. Αλλα έχει ψωμί ακόμα.

Υ.Γ. Τι ειναι αυτοι οι Roxy πια; Λιγο λαμέ εξώφυλλο βλέπω. Απο μέσα δεν ξέρω τι γινεται...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Now playing...

Αστο, με μαλώνω μόνος μου :flipout:
Τυχαια το άκουγα κι εχω κολλήσει με το πρώτο μερος. Αλλα έχει ψωμί ακόμα.

Υ.Γ. Τι ειναι αυτοι οι Roxy πια; Λιγο λαμέ εξώφυλλο βλέπω. Απο μέσα δεν ξέρω τι γινεται...

O Δημοκηδής θα στο περιγράψει με τον γνωστό ρομαντικό-γλαφυρό-αιχμαλωτιστικό λόγο του...

Ενα απο τα καλύτερα συγκροτήματα τών αρχων του 70..Δεν ειναι progr..:BDGBGDB55:
Ο δισκος του Μουκ έχει και Εno μεσα...
Με το εξαιρετικό If there is something και πολλά άλλα..
Πως λεμε Brian Ferry??
Kαι Phil Μanzanera...
Εξαιρετικοί μουσικοί,φωνάρα ο Brian και τραγούδια πού εμειναν...
Ξεκίνα ψάχνε...
Θα σε ενδιαφέρουν και μουσικά συνολικά..

Το λαμέ σχετικό...
Πάντα υπήρχαν κοριτσάρες με τον Brian...

Μαλιστα... Έρχεται ήδη υλικό προ-ακρόασης.
Ας μην είναι progressive. Εξάλλου, απο την δεκαετία του '70 περισσότερο ρέπω στο punk παρα στο progressive. Aπ 'όσο βλέπω, εχουν κορυφαία ονόματα.
Για να δουμε...

Re: Απάντηση: Re: Now playing...

Και πολύ καλά κάνεις..
Αλλά μην μας δεί ο Ντοκ γιατί την βάψαμε...:ADFADF1::ADFADF1:

H progressive δεν είναι εύκολο άκουσμα, κι αυτο, σε ενα βαθμό, με προκαλεί.
Κάπως έτσι ξεκίνησα και με την jazz...Περισσότερο από πείσμα, αν και τα αποτελέσματα ήταν πολύ πλουσιότερα απο την ικανοποίηση ενός πείσματος.Για να είμαι ειλικρινής πάντως, με ενδιαφέρουν οι Soft Machine κι όχι η progressive προς το παρόν.

Υ.Γ. Άλλωστε στα φρονήματα ειμαι "κλασσικούρι", οπότε everyone's happy :BDGBGDB55:

Τι να κάνω βρε Λύμπε; Να αρχίσω τις "απροειδοποίητες μετακινήσεις";
Μετά θ' αρχίσουν οι διαμαρτυρίες και οι "ντομάτες"...

Αφου εισαι καλος στις μετακινησεις ...και στα αλλα smilies.Tις ντοματες τι τις θες ?

Last edited:

Ελπιζω να μην πειραζει που εβαλα video.Αλλωστε οταν ελεγες να βαζουμε ΜΟΝΟ δισκους εγω ελειπα απο την ταξη.

Πειράζει. Υπάρχει ειδική υποκατηγορία για τα video. Αυτό που κάνεις δεν είναι παράβαση - αλλά δεν είναι επίσης ευγενικό. Αν έλειπες από την τάξη τότε, κοίτα να ενημερωθείς και να πορεύεσαι ανάλογα με τους κανόνες.
Ευχαριστούμε.

Απάντηση: Now playing...

Μέ τούς Soft ας μάς δεί ο Ντόκ...

τελικά ο Ντόκ σας είδε .
Οι Softs είναι progressive .Αντε τώρα .Και οι Roxy είναι ωραίοι . Μόνο το Manifesto μου λείπει που τότε δεν το είχα εκτιμήσει όσο έπρεπε . Μετά από κει δεν τους ανέχομαι όμως ( κάτι Avallon και τέτοιες σάχλες του δανδή Ferry- είχε αρχίσει να γίνεται κάτι σε Fairy με λεμόνι ) .

Καλύτερο εξώφυλλο : For your pleasure
καλύτερος δίσκος : Stranded.
( μα να μην μπορώ να βάλω links και φωτογραφίες )

το έχει ο chief αυτό; να του το κάνουμε δώρο για τα γενέθλιά του. είναι το remaster της Rhino. Σκίζει μιλάμε: διπλό με πρόσθετα live tracks, ένθετα κλπ

41WM75GKB3L._SS500_.jpg