Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Re: Now playing...

41QCMG2ENBL._SS500_.jpg

"El Quinto Regimiento" - Songs of the Spanish Civil War

Απάντηση: Now playing...

Χαλαρωτικό άκουσμα, ακατάλληλο γιά υψοφοβικούς...σέ mp3.
Τό επιθυμούσα από τό απόγευμα..(τό οποίο πέρασα στό "Παίδων")
attachment.php

Attachments

• Ellines Kai Indoi - Ta Ipeirwtika - Back.jpg
    Ellines Kai Indoi - Ta Ipeirwtika - Back.jpg
    125.4 KB · Views: 10
Απάντηση: Re: Now playing...

Suites For Keyboard
με τον Keith Jarrett σε μια εκπληκτική ερμηνεία.

H συμπτωση ειναι πως πριν τον Miles ακουγα τον Keith Jarrett στο My Foolish Heart,Live in Montreux, ενω και στο The Cellar Door Sessions πληκτρα παιζει ο Jarrett! Αφιερωμενο σε αυτον, λοιπον, αυτο το μεσημερι.

310kAQGpt0L._SL500_AA240_.jpg

Wasilewski, Kurkiewicz, Miskiewicz - Trio

έχουν γίνει αρκετές αναφορές για τους κυρίους στο φόρουμ τις οποίες αναμφίβολα αξίζουν.
Μετά το φαγητό ήταν ότι καλύτερο για να χαλαρώσουμε όλοι στο σπίτι και να ετοιμαστούμε για την απογευματινή βολτίτσα...

310kAQGpt0L._SL500_AA240_.jpg

Wasilewski, Kurkiewicz, Miskiewicz - Trio

έχουν γίνει αρκετές αναφορές για τους κυρίους στο φόρουμ τις οποίες αναμφίβολα αξίζουν.
Μετά το φαγητό ήταν ότι καλύτερο για να χαλαρώσουμε όλοι στο σπίτι και να ετοιμαστούμε για την απογευματινή βολτίτσα...

Τάσο όντως είναι πoλύ καλοί οι τύποι αλλά δεν θυμάμαι (εκτός αν διέλαθε της προσοχής μου) αναφορές άλλες από α υ τ ή ν

Όχι για να ευλογήσω τα γένια μου δηλαδή...
;) δεν έχω άλλωστε...απλώς θα ήθελα και άλλες γνώμες για κάτι που μου αρέσει.

Διονύση έχουν αναφερθεί τα ονόματά τους κι εδώ και κάπου στο now playing πάλι απο σένα, σαφώς εσύ έκανες μια περισσορετο εκτενή αναφορά στο repeat.

Last edited:

5102yLB7NTL._SS500_.jpg

Love peace and poetry chilean psychedelic music - Various.

Απο τα τελευταία μάλλον της σειράς και πάρα πολύ ενδιαφέρον, σε ρόζ βινύλιο παρακαλώ!!.Η συλλογή συνολικά είναι πάρα πολύ καλή,αποτελεί δε τρανή απόδειξη οτι την περίοδο 67-74 η μουσική σε όλον τον πλανήτη ήταν άκρως ενδιαφέρουσα, και επιπλέον είναι και ένας καλός τρόπος για να ανακαλύψει κανείς πολύ μεγάλα γκρούπς.Οπως oi Aguaturbia για παράδειγμα που συμμετέχουν στην συλλογή με δύο κομμάτια I wonder who και erotica
To οποίο γκρουπ έχει εκπληκτικά γυναικεία φωνητικά,τρομερούς μουσικούς.Τα είπαμε λίγο χθες με τον Τζίμη και σήμερα έχω κολλήσει όλη την μέρα με αυτό δυστυχώς όχι στην original μορφή του.

4718044535.jpg

ΣΟΚ!!!!

Απάντηση: Re: Now playing...

Τάσο όντως είναι πoλύ καλοί οι τύποι αλλά δεν θυμάμαι (εκτός αν διέλαθε της προσοχής μου) αναφορές άλλες από α υ τ ή ν

Όχι για να ευλογήσω τα γένια μου δηλαδή...
;) δεν έχω άλλωστε...απλώς θα ήθελα και άλλες γνώμες για κάτι που μου αρέσει.

Eίναι στο κουαρτέτο τού Stanko...
Αλλά γιά νά μήν παραπονιέσαι αγοράστηκε και το January πού είχες προτείνει...
Δεν έχω πλήρη εικόνα,ακόμα,αλλά θά επανέλθουμε αμφότεροι.:ernaehrung004::ernaehrung004:

Απάντηση: Now playing...

attachment.php

Yes / The Yes Album

Αχ αυτά τα παλιά κρασιά...

Βέβαια, πρόκειται για χαρακτηριστική περίπτωση ετικέτας/περιτυλίγματος που αδικεί το περιεχόμενο (σε σχέση τουλάχιστον με τα εικαστικά κομψοτεχνήματα που συνόδεψαν τις επόμενες κυκλοφορίες του γκρούπ).
Αλλά αυτό φυσικά, καθόλου δεν μειώνει την αξία του.
Ο.Π.Α.Π. στα σίγουρα. :ADFADF1: