Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Re: Now playing...

41DZBMXA6VL._SL500_AA240_.jpg

Common - Like Water for Chocolate

Απο τους τελευταίους αξιοπρεπείς του χώρου της Hip Hop , στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού.

Shostakovich - Quintet in G minor - Prelude

342604.jpg

H επαφή με την μουσική του Σοστακόβιτς, πέραν των Jazz Suites και του Tea for Two, ειναι σχεδον μηδενική. Ακούγοντας ενα τρίο του σε μια ταινία πρόσφατα, μου κίνησε το ενδιαφέρον για ψαξιμο. Απο προηγούμενες απόπειρες, τα έργα του μου ακούγοταν σαν ενα περίπλοκο μελωδικό κουβάρι του οποίου την άκρη δύσκολα 'εβρισκε κανεις και σιγουρα μετα απο πολλές ακροάσεις... Η σαν λαβύρινθος που ενώ περιμένεις μια φράση να τελειωσει, αυτή φεύγει σε άλλη και πάλι σε κάποια άλλη και το τέλος έρχεται εκεί που δεν περιμένεις. Τελοσπάντων.... Στο Πρελούδιο τα πράγματα δείχνουν λίγο πιο απλά. Ρυθμικά μόνο, πάει κατευθείαν στις πιανιστικές σουίτες του Bach, τονικά είναι λίγο πιο "ανώδυνο" απ' ό,τι περίμενα. Σίγουρα όχι απο τις μουσικές που θα με σκλαβώσουν στο πρώτο άκουσμα... Ισως σε αυτές που επιμένει κανείς μέχρι να βρει την ακρη :)

699749.jpg

Πολλά πράγματα ως συνήθως δεν γνωρίζω,Σε μια απο τις συνηθισμένες πλέον εξορμήσεις μου σε δισκάδικα , πιάνοντας τυχαία κουβέντα με ένα πελάτη με έπεισε για την αγορά του.Δίσκος του 73 fusion jazz/rock, απο μια Ιταλική μπάντα και με ένα 36deg Parallelo δυναμίτη!

http://ligamusic.com/Album/2431175/Azimut/Perigeo/download-mp3/

Miles Davis - In A Silent Way
510nnDQVgmL._SL500_AA240_.jpg

Miles ψυχεδελικός, πειραματικός, παρέα με Herbie Hancock και Chick Corea.
Δε φτάνει τα επίπεδα του Bitches Brew, αλλά είναι πολύ ωραίο και πάλι.

Δεν πίστευα ότι τον ξέρει κανένας άλλος εκτός από μένα....ο τύπος είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ.....έχω και τα 3 δισκάκια του κρίμα έφυγε νωρίς αλλά το Devil in the Closet είναι ίσως το καλύτερο Honki Tonk Blues που έχω ακούσει....απίστευτος.......

Cindytalk - Wappinschaw
31YAYJ2CA0L._SL500_AA240_.jpg

Σκοτεινό, ατμοσφαιρικό, λίγο παράξενο.
Είναι στο στυλ που αρέσει πολύ στο Τζίμη.

Τους ανακάλυψα τυχαία...

Στέργιε το έχω βινύλιο βέβαια.

Τατιάνα δυστυχώς με τον μακαρίτη γίνονται τεστ σε ηχοσυστήματα.
Τον ξέρουν (κακώς) πολλοί πεισσότεροι απ' ότι φαντάζεσαι.

Κι εγώ βινυλιάκι το βρήκα, Τζίμη.
Μεταχείρα (σιγά μην το 'βρισκα καινούριο), αλλά σε κατάσταση σούπερ!

Δεν πίστευα ότι τον ξέρει κανένας άλλος εκτός από μένα....ο τύπος είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ.....έχω και τα 3 δισκάκια του κρίμα έφυγε νωρίς αλλά το Devil in the Closet είναι ίσως το καλύτερο Honki Tonk Blues που έχω ακούσει....απίστευτος.......

Και οσο θυμαμαι οτι δεν πηγα στην πρωτη συναυλια του στην Ελλαδα...
Λεγαμε με τους φιλους μου ""Ελα μωρε θα παμε στην επομενη..." και να'τα μετα τα μαντατα...

:grinning-smiley-043

Περιμενουμε και αλλες επιλογες σου... και εδω ..

....και εκει... http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=28487

-bye-

PIEROPICCIONItravoltidauninsolito7.jpg

Travolti da un Insolito Destino ost - Pierro Piccioni

Μάστορας στο easy listening/lounge και όχι μόνο ο Piero Piccioni, ότι πρέπει για ζεστά καλοκαιρινά απογεύματα σαν το σημερινό.Τα "μελαγχολικά" spirale d amore και vertigo είναι στο repeat.