Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Απάντηση: Now playing...

Ασε που ο...ασπρουλιάρης αποδεικνύει οτι τό μπλούζ δεν προήλθε απο τόν ´πόνο´τών μαύρων μόνον αλλά έχει σχέση και με το μπαρόκ...
Να μήν καταρρίπτονται και οι μύθοι.................:drummer::drummer:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Now playing...

ναι ....περιμέναμε από τον νερόβραστο :cool:ασπρουλιάρη να βρούμε εξαιρετικό δίσκο.:ernaehrung004:

πάντως γιά να λέμε τα σύκα σύκα, εγώ τουλάχιστον δεν έχω τίποτα νερόβραστο... ούτε σε 5 ούτε σε 4....:Banane0:

Ασε που ο...ασπρουλιάρης αποδεικνύει οτι τό μπλούζ δεν προήλθε απο τόν ´πόνο´τών μαύρων μόνον αλλά έχει σχέση και με το μπαρόκ...
Να μήν καταρρίπτονται και οι μύθοι.................:drummer::drummer:

Αφού το ξέρεις . Eιμαι σαν τον Λύμπε .Για μένα ο Μπρούμπεκ στην τζαζ είναι αντίστοιχος με τους Emerson Lake and Palmer στο ροκ για τον Κώστα . :damnyou:

Ασε δε εκείνον τον Desmond με τον γλυκανάλατο τσιρλί ήχο του αλτο .

Αφού το ξέρεις . Eιμαι σαν τον Λύμπε .Για μένα ο Μπρούμπεκ στην τζαζ είναι αντίστοιχος με τους Emerson Lake and Palmer στο ροκ για τον Κώστα . :damnyou:

Ασε δε εκείνον τον Desmond με τον γλυκανάλατο τσιρλί ήχο του αλτο .

Χμχμ..
Για άκου την αναθεωρημένη εκδοχή τού Brandeburg gate και τά ξαναλέμε...
Α και πούσαι έχεις μέγα λάθος γιά το flugelhorn...
Ασχετο με τον Brubeck αλλά σχετικό με τον Alperin και τήν Carla Blay..:grandpa::grandpa:
Y.Γ.
Κάνει κάπου λάθος ο Λύμπε γιά τούς Ε.L.P.??:flipout::flipout:

Χμχμ..
Y.Γ.
Κάνει κάπου λάθος ο Λύμπε γιά τούς Ε.L.P.??:flipout::flipout:

Γιατί κάνω εγώ , για τον Μπρούμπεκ ; :flipout::flipout::flipout:

ΥΓ. Κάντε ένα "δωρο" ;)στον Στέργιο , τώρα που έρχεται κάτω , να μας τον φέρει να τον ακούσουμε κι εμείς τέλος πάντων ( εδώ ELP ακούμε , στον Μπρούμπεκ - Μπαχ θα κολλήσουμε ; )

Γιατί κάνω εγώ , για τον Μπρούμπεκ ; :flipout::flipout::flipout:

ΥΓ. Κάντε ένα "δωρο" ;)στον Στέργιο , τώρα που έρχεται κάτω , να μας τον φέρει να τον ακούσουμε κι εμείς τέλος πάντων ( εδώ ELP ακούμε , στον Μπρούμπεκ - Μπαχ θα κολλήσουμε ; )

:ADFADF1::ADFADF1::ADFADF1:
Κατι θά κάνουμε.Μπορεί νάς σάς στείλουμε και χειρότερα...:fahne90::award:

Re: Now playing...

CRACKER-greenland
για ξέγνοιαστες νύχτες με καλοθρεμμένες βλάχικες καταβολές εξ Αμερικής...

άντε γιατί πολύ στα σοβαρά την έχουμε πάρει ετούτη την ζωή

Cracker-Greenland-360314.jpg

Last edited:
Re: Απάντηση: Now playing...

Έχω το Kirk In Copenhagen του 1963

...σου λείπουν ακόμα 4 δηλαδή: το παραπάνω και τα "Rip, Rig & Panic", "A Meeting Of The Times" και "The Inflated Tear".

Εφυγε αφού έδωσε όλα όσα είχε να δώσει: μόλις τον βρήκε το εγκεφαλικό είχε αρχίσει να πλατυάζει και να φλυαρεί...μετά απ αυτό, στα ελάχιστα που ηχογράφησε, ήταν καλύτερος: θύμιζε τον παληό Rahsaan.

Εγώ του έχω πολύ μεγάλη αδυναμία. Κανέναν άλλο "πνευστό" δεν αγαπώ τόσο πολύ.

61B617NV26L._SL500_AA240_.jpg

Meiko Kaji - Zenkyokusyu

Απίστευτο. Η φωνή της σε παραπέμπει ( εκτός απο την ταινία του Tarantino ) σε ένα άλλο κόσμο. Ειδυλιακό, εξοτικό , σου φέρνει στο μυαλό εικόνες κινηματογραφικές απο την χώρα του ανατέλοντως ηλίου.
Αξίζει να ψάξεις τη μετάφραση των στίχων στα αγγλικά μιάς και απο ιαπωνικά δεν....

Εξαιρετικό.

61B617NV26L._SL500_AA240_.jpg

Meiko Kaji - Zenkyokusyu

Απίστευτο. Η φωνή της σε παραπέμπει ( εκτός απο την ταινία του Tarantino ) σε ένα άλλο κόσμο. Ειδυλιακό, εξοτικό , σου φέρνει στο μυαλό εικόνες κινηματογραφικές απο την χώρα του ανατέλοντως ηλίου.
Αξίζει να ψάξεις τη μετάφραση των στίχων στα αγγλικά μιάς και απο ιαπωνικά δεν....

Εξαιρετικό.

Μπράβο Τάσο εξαίσια :ernaehrung004:
Αν σου αρέσει το the flower of carnage τσέκαρε καιι το Nassirli Eller απο την Selda.Απο την Τουρκία η τύπισσα, ίδιο κλίμα, παλαιομοδιτικο(1975), και απίστευτη φωνάρα.

Γειά σας από εμένα,τώρα για την ώρα παίζει αυτό. Νυχτερινή ''tequila on the rocks''.

1.Blue Train
2.Moment's Notice
3.Locomation
4.I'm Old Fashioned
5.Lazy Bird

Kαθαρόαιμη Jazz γεμάτη δυναμισμό και...αυτό το Lazy Bird με εξιτάρει πολύ.Ο άνθρωπος είναι :crown:

Last edited: