Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Re: Now playing...

Γιώργο μου αφού ξέρεις ότι όλη η Λατινική Αμερική είναι σπίτι.

Αυτό είναι το καλό τους.

thumbnail.asp

Τους είχαμε ακούσει και σπίτι το χειμώνα σε ακρόαση αλλά μετά τα δύο μπουκάλια...

Το οποίο και δεν βρίσκω,Μάλλον θα βοηθήσεις:ernaehrung004:

Πάμε για δισκογραφία έτσι και αλλιώς. Στην αρχή είχα πάρει ένα μπεστ που δεν έλεγε τρελά πράγματα και παρασύρθηκα αρνητικά.

Θα ακολουθήσω τις οδηγίες για τα άλμπουμ.

Μου έχουν χλωμιάσει καμμιά 10 ήρωες μου. Τους τρώει για breakfast.

Tελικά η γριά κότα έχει ζουμάκι ακόμα.

Υ.Γ Γιώργο θα σε φτιάξω. Χριστίνα απαντήθηκε το ερώτημα.
Υ.Γ2 Εχω αρχίσει και με φοβάμαι. Αν ανακαλύψω και τίποτα ομορφιές στον ''Παϊτέρη'' ,η αυτοανάφλεξη είναι σίγουρη.

Υ.Γ2 Εχω αρχίσει και με φοβάμαι. Αν ανακαλύψω και τίποτα ομορφιές στον ''Παϊτέρη'' ,η αυτοανάφλεξη είναι σίγουρη.

Θα βοηθήσουμε όλοι....

Ανεβαίνω πατάρι το απόγευμα να ξεθάψω κασσετούλα!
Το 94 που δούλευα στα ψυγεία μεγάλης αλυσίδας super market με αρμοδιότητες στην ταξινόμηση γαλοπούλων :flipout:,κάθε πρωί μαζί με το ξυπνητήρι στις 5:30 άκουγα και το "πυρκαγιά με πυρκαγιά μια ζωή πληρώνω για,ξημερώματα σκισμένα απο του ονείρου το σουγιά"...ντουετάκι με την Αρβανιτάκη...μου έφτιαχνε την μέρα:flipout:

Από χθες βράδυ:
GONG - YOU

51MVR7942AL._SL500_AA240_.jpg

Τι δισκάρα είναι αυτή ρε πάιδες; :worshippy:
Space - progressive rock καταστάσεις στην καλύτερη εκδοχή που θα μπορούσατε να φανταστείτε.

Αμαν πια αυτά ta 70s, απύθμενα είναι. :speechless-smiley-0 :grinning-smiley-043
Πεπερασμένα σε χρονικά όρια αλλά άπειρα σε μουσικές αναζητήσεις. Ας μας πουν οι μεγαλύτεροι επιτέλους τι δι@λο γινόταν τότε....:confused:

Ιδανικός δίσκος για διανυκτέρευση σε ερημική παραλία κάτω από τον ουρανό για αστρικά ταξίδια. Κρίμα που τότε που περνούσα έτσι τα καλοκαίρια μου δεν τους ήξερα καν και την έβγαζα μόνο με floyd...:jester::stupid:

Υπάρχει και σχετικό αφιέρωμα εδω που με ένα search είναι εύκολο αν βρεθεί.

Απάντηση: Now playing...

f55521xbhar.jpg

remixed and remastered by the ( remaining ) Doors and Bruce Botnick. ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ . ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΟ . ΠΕΤΑΩ ΒΙΝΥΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΩΣ ΑΧΡΗΣΤΕΣ .

Re: Απάντηση: Now playing...

f55521xbhar.jpg

remixed and remastered by the ( remaining ) Doors and Bruce Botnick. ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ . ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΟ . ΠΕΤΑΩ ΒΙΝΥΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΩΣ ΑΧΡΗΣΤΕΣ .

κόπιασε να σε βάλω το lawoman σε dvd audio και πες μου μετά...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Now playing...

κόπιασε να σε βάλω το lawoman σε dvd audio και πες μου μετά...

Αποκλείεται . Εκτός κι αν είναι το ίδιο ρημάστερ . Ειδ' άλλως πρώτη μου φορά άκουσα έτσι και το πρωτο τους ειδικά και όλα τα doors. Ειδικά το The doors δεν παίζεται . Αν τo Τhird των Soft machine είχε 40% καλυτέρευση , αυτό είχε 4000% .

51yG%2BxiGUiL._SS500_.jpg

Sarah Vaughan / Duke Ellington Songbook Vol. 2

Sarah Vaughan interpreting Duke Ellington-associated material shows that the veteran singer never did decline. With assistance from trumpeter Waymon Reed, flutist Frank Wess, Eddie "Cleanhead" Vinson on alto and a surprise vocal, and several overlapping rhythm sections, Sassy sounds in top form throughout this date. Highlights include "I Ain't Got Nothing but the Blues," "Chelsea Bridge," "Rocks in My Bed," "I Got It Bad" and "Mood Indigo" but all 11 numbers are well worth hearing. Both of these well-conceived sets are easily recommended.

4/5

Η παλιά φρουρά σίγουρα έχει την πείρα και τον τρόπο διάδοσης του ''μουσικού διαφωτισμού'' jazz style ballads στους νεότερους. Πολύ καλές στιγμές τα ''Rocks In My Bed'' και'' Tonight I Shall Sleep (With A Smile...)''

1024464.jpg

... ας υπήρχε κι αλλού τέτοιος ύμνος που ξυπνά χίλιες δυο αναφορές των progressive '70s κι ας άλλαζα ομάδα

shesmovedon

:chinscratch:που να πάρει!!!! έχουν πει μιά κομματάρα alternative Rock άλλο πράγμα το ''Blackest Eyes''

Kαλό είναι να ξέρεις περί τίνος μιλάς...
Σου λείπουν πολύ οι βασικές γνώσεις, πάρα πολύ...
Αlternative rock...

Ό,τι να´ναι στο ίδιο σακί, έλεος.

Διάβασε π ρ ο σ ε κ τ ι κ ά...... http://en.wikipedia.org/wiki/Alternative_
Alternative rock (also called alternative music, alt-rock or simply alternative; known primarily in the UK as indie) is a genre of rock music that emerged in the 1980s and became widely popular in the 1990s
Άκουσε το κομμάτι στο Υ.Τ. Έχει άκουσμα 70' και rock.......μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα οκ? κάτι ξέρω που σου λέω........

Εκφράσεις και όροι μουσικών τηλεπαιχνιδιών/διαγωνισμών δεν υφίστανται εδώ.
Εκεί και στα Ωδεία μόνο, που έχουν σαπίσει και δεν τους το´πε ακόμα κανείς...

Θαυμάσιες γνώσεις...

Alternative rock για σενα είναι τότε και οι Verve και οι Bullet Lavolta και οι Calexico και οι Fuzztones...
H ισοπέδωση με σάρκα και οστά. Σου λείπει η αίσθηση της προέλευσης παντελώς, κι αυτό σημαίνει έλλειμα στα βασικά. Τέλος.