Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Re: Now playing...

Οι Chemical Brothers ήταν alternative dancefloor κατά τους ειδικούς..

.. με άκουσμα disco και χρώμα Billboard σε μπουκαλάκι 50ml

:bang::bang::bang:

p.s. κάτι τέτοια μας λένε τελευταία οι ειδικοί και μας τρομάζουν

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Now playing...

o tricky λάκισε....έκανε δικό του κόμμα...δεν ξέρω για τις πωλήσεις που έκανε από κει και πέρα...θα με ενδιέφερε να μάθω πάντως

να σου πω , είναι ο μόνος από τους προαναφερθέντες που δεν έχω δίσκο του . Δεν ασχολήθηκα ποτέ , δεν ξέρω γιατί ...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Now playing...

να σου πω , είναι ο μόνος από τους προαναφερθέντες που δεν έχω δίσκο του . Δεν ασχολήθηκα ποτέ , δεν ξέρω γιατί ...

Θα σου φέρω εγώ ν' ακούσεις, έχω ένα CD του.

Re: Now playing...

Ο Τricky χωρίς πλάκα έχει τους πιο φανατικούς από όλους τους παραπάνω.

Προσωπικά προσκυνώ!

P.S. Ντοκ, μην επηρεάζεσαι:a0210:

Re: Απάντηση: Now playing...

Σωστά! Αν και αυτοί είναι περισσότερο alternative kinky sex dance...

...θα έλεγαν ξανά οι ειδικοί:sleep:

έχω μερικούς ειδικούς ξεχασμένους στην ντουλάπα μου...τους ξέχασα όταν έφτασα σε μια ηλικία που είδα ότι οι δυο προεξοχές που είχα στο κεφάλι μου ήταν αυτιά

νάμαι κι εγώ . Σόρρυ , αλλά έπαιζα ένα alternative pac man

off topic και γω αλλά μάλλον το pac man ευθύνεται που γυρνάγαμε άφραγκοι όταν ήμασταν πιτσιρίκια.....τουλάχιστον οι δικές μου ηλικίες

off topic και γω αλλά μάλλον το pac man ευθύνεται που γυρνάγαμε άφραγκοι όταν ήμασταν πιτσιρίκια.....τουλάχιστον οι δικές μου ηλικίες

Δεν έτρωγε τελίτσες...Εικοσάρικα έτρωγε!

Απάντηση: Now playing...

νάμαι κι εγώ . Σόρρυ , αλλά έπαιζα ένα alternative pac man

Αγαπητέ Κύριε Δημήτρη Ν.
Ωραία η παρουσίασή σας(:flipout::flipout:)αλλά θεωρώ αδιανόητο να αφήνετε τον Γάμο και νά τρέχετε στά Πουρνάρια(pac man):grandpa::vroam:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Now playing...

Γι αυτό το χαρακτήρισα alternative αυτό που έπαιζα τώρα . Είναι τσάμπα . :Banane0: