Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Re: Now playing...

εμένα αυτοί που με παιδεύουν ακομα είναι οι weather report
μου χει πάρει 2 χρόνια να τους κατατάξω κάπου
όπως και να χει πρέπει να καταχωρηθούν...ενώ με την βιβλιοθήκη δεν είχα τέτοια κολλήματα:ADFADF1:

Funk jazz Σπύρο... Μόνη επιφύλαξη τα πολλά σύνθι του Zawinul, αλλά και πάλι νομίζω οτι προς τα 'κει κλίνουν.

Funk jazz Σπύρο... Μόνη επιφύλαξη τα πολλά σύνθι του Zawinul, αλλά και πάλι νομίζω ότι προς τα 'κει κλίνουν.

και εμένα γιατί μου φαίνεται ότι κλείνει πιο πολύ σε κατι πολύ πιο αόριστο...

το μόνο ίσως που τους συνδέει με την funk jazz είναι τα εμφανή μέτρα

Last edited:

πάντως το Sportin' Life που είναι το μοναδικό άλμπουμ που έχω από αυτούς....έχει πολλά αφρικανικό στοιχεία...η κάνω λάθος

Τώρα με μπερδέψατε και δεν ξέρω τι θέλω ν' ακούσω.

Θα βάλω μάλλον New Model Army...
coverpicghost.jpg

Απάντηση: Re: Now playing...

πάντως το Sportin' Life που είναι το μοναδικό άλμπουμ που έχω από αυτούς....έχει πολλά αφρικανικό στοιχεία...η κάνω λάθος

Spyro , αν μιλάς για Weather Report θα πάρεις ( επιβάλλεται ) το ομώνυμο πρωτο,και τα I sing the body electric , Black Market , Mysterious Traveller και το Live in Tokyo. Το Sportin' life δεν ....

Απάντηση: Now playing...

Σούρλαααααα , κάποιος εδώ μέσα , μου έδωσε τον ορισμό του progressive . Σ'ΕΜΕΝΑ. ΑΠΟ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ .

Σού πούλησε κανείς καμιά δωδεκάτομη εγκυκλοπαίδεια παιδί μου???:grandpa:

Πώπωπω..Αυτό θα πεί ενβάνθυση στό ´Μουσικό Αβατο´.

:crown::crown:

Re: Απάντηση: Re: Now playing...

Spyro , αν μιλάς για Weather Report θα πάρεις ( επιβάλλεται ) το ομώνυμο πρωτο,και τα I sing the body electric , Black Market , Mysterious Traveller και το Live in Tokyo. Το Sportin' life δεν ....

thanx για τις προτάσεις..το Sportin' Life το πήρα γιατί μου έκανε εντύπωση το εξώφυλλο....ήταν και σε βινύλιο...

Όπως καταλαβαίνεις Σπύρο, δεν είναι να ρωτήσεις για δίσκο εδώ μέσα.
Θα καταλήξεις να θες άλλους 20! (και 200 ακόμα σε "wish list") :flipout:

Ρε Ντοκ, τόσο καιρό μ' έβαζες και άκουγα alternative και νόμιζα ότι άκουγα progressive; Απατεώνα! :flipout:

5099746790424.jpg

Mahavishnu Orchestra - Visions of the Emerald Beyond
Για να πω την αλήθεια, πρώτη φορά το ακούω, αλλά τα έχω κάνει πάνω μου

NickDrakePinkMoon.jpg

0000228902_350.jpg

τα ακούω στο καπάκι....εκτός από το ότι ο "έρωτας" και ο βήχας δεν κρύβονται τα κοινά στοιχεία έχουν να κάνουν από το εξώφυλλο μέχρι στην διασκευή στον Nick στο gone gone gone....

ναι ναι...καλά θυμάστε...είναι οι ίδιοι που κατασκεύασαν εκείνο το κομμάτι (χιτακι σε εισαγωγικά") που λεγόταν "pick up the phone" το οποίο συμπληρωνόταν και από ένα πολύ γλυκό και ταυτόχρονα θλιμμένο βιντεακι

ας το θυμηθούμε λιγάκι

Λυπάμαι που θα σας στεναχωρήσω αλλά το κομμάτι για το οποίο αναφέρθηκα ανηκει στην alternative rock '''Blackest Eyes''' http://music.clevver.com/video/27573/porcupine-tree-blackest-eyes-album-version-audio.php επίσημα. Βλέπετε η δεκαετία του '90-'2000 μπορεί να ρίξει μια ματιά στο '60-'80ς και τα νέα συγκροτήματα μπορούν να παίξουν με διάφορα στύλ του rock άσχετα άν έχουν ταμπέλα progressive rock.Μην βιάζεστε να βγάζετε συμπεράσματα αλλά να ακούτε κάθε κομμάτι ξεχωριστά, δεν είναι όλα τα κομμάτια ίδια σε στύλ μέσα σε ένα δίσκο, για αυτό βάλτε τα ''tetris'' σας μέσα στην ντουλάπα σας και μην παίζετε με αυτά όταν ακούτε μουσική -bye-

Afc_lcd_LCDSoundsystem.gif

Λίγο πριν φύγω για διήμερο εκτός Αθηνών. είπα να μου φτιάξω λίγο την διάθεση

Αυτό τώρα μιας και μιλάγαμε για "προσδιορισμούς" "ταυτότητες" κλπ που κατατάσσεται μουσικά?

Μην απομονώνεις πράγματα και μην κολλάς στις ετικέτες.
Δείξε λίγο περισσότερη εμπιστοσύνη σε ανθρώπους που ακούνε μία ζωή κάποια είδη. Δεν τα ξέρεις όλα.
Κερδισμένη θα βγεις.

'Eχουμε και λέμε από το εξώφυλλο και την γνωστή σε όλους μας μπάλα της ''disco'' (ωραία η εποχή της barbarella και της Video σκέτη καρέκλα):flipout::flipout:πρέπει να έχουν και στοιχεία disco σε κάποια κομμάτια τους όμως σίγουρα έχουν punk αναφορά - funk ίσως λίγο άντεργκράουντ κλπ.....τουρλού -τουρλού και αυτοί.....αλλά χορεύονται οι άτιμοι...όπα και electroμουσικοκατάσταση....ενδιαφέρων δισκάκι δεν το είχα ακούσει:SFGSFGSF:και έχουν πολλές αναφορές σε διάφορα στυλάκια. πολύ καλο το ''Disco Infiltrator'' αλλά το μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει το ''Tired'' με λίγο rock διάθεση.....