Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Re: Now playing...

Θα με βάλεις να το ακούσω...
αλλά πρέπει πρώτα να το ξεθάψω ανάμεσα στα υπόλοιπα στο πάτωμα.:ADFADF1:

οι θήκες γλυτώνουν ψάξιμο και σπάσιμο νεύρων...:grandpa::flipout:

το λέω εγώ ,,που σαν κοινός εγληματιας τα βγάζω απ τις θήκες,,τα αφήνω και γίνονται στοίβα χύμα έξω απ τα κουτιά τους και τα μαζεύει η σύζυγος στο τέλος της βδομάδας:fahne90:

Απάντηση: Now playing...

d77239sidga.jpg

μόνο και μόνο για την διασκευή στο Adaggio του Albinioni . μεταξύ spaghetti western και "Ενα Καλοκαίρι" .

Re: Απάντηση: Now playing...

Mην ξεχνας το the bends.

δεν το ξεχνάω,,,ίσα ίσα,,απλά μιλάμε για το ανορθόδοξο του πράγματος...το the bends ήταν στην εποχή του ψαξίματος ακομα γι αυτούς,,,νομίζω...μπορεί να κάνω και λάθος

Απάντηση: Re: Now playing...

οι θήκες γλυτώνουν ψάξιμο και σπάσιμο νεύρων...:grandpa::flipout:

το λέω εγώ ,,που σαν κοινός εγληματιας τα βγάζω απ τις θήκες,,τα αφήνω και γίνονται στοίβα χύμα έξω απ τα κουτιά τους και τα μαζεύει η σύζυγος στο τέλος της βδομάδας:fahne90:

ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!?!???!!!?!???:vroam:

d77239sidga.jpg

μόνο και μόνο για την διασκευή στο Adaggio του Albinioni . μεταξύ spaghetti western και "Ενα Καλοκαίρι" .

εγώ, το πήρα για το βαλσάκι: Wintertime Love.
και για καναδυό άλλα. "Yes, The River Knows", "Summer's Almost Gone", "Love Street". Θανατερά μελό που δεν τα βρίσκεις στις συλλογές.

Ρε παιδιά, σε μένα ένα περίεργο πράγμα.

Φαινομενικά, τα CD είναι ένα χάος. Εντούτοις, ανά πάσα στιγμή ξέρω πού είναι καθετί.

Τι σημαίνει αυτό;

εγώ, το πήρα για το βαλσάκι: Wintertime Love.
και για καναδυό άλλα. "Yes, The River Knows", "Summer's Almost Gone", "Love Street". Θανατερά μελό που δεν τα βρίσκεις στις συλλογές.

αααααα, love street ..... τι εφηβικό ντελίριο ..... α βρε Χίλντα .....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Now playing...

δεν το ξεχνάω,,,ίσα ίσα,,απλά μιλάμε για το ανορθόδοξο του πράγματος...το the bends ήταν στην εποχή του ψαξίματος ακομα γι αυτούς,,,νομίζω...μπορεί να κάνω και λάθος

Το θεωρώ εξαιρετικό δίσκο,και το ακούω άνετα ακόμα...
Καλύτερο απο το ok,κατά την γνώμη μου...

TELSTAR PONIES-voices from the new music

telstarponies.jpg

τους γνώρισα από μια παρουσίαση του Αργύρη Ζήλου την προηγούμενη δεκαετία σε κάποιο έντυπο στον χώρο (δεν θυμάμαι ακριβώς)..

ψυχεδέλεια από την Σκωτία βαριάς μορφής που δεν προσφέρεται για ορθολογιστές....

απ όλα έχει ο μπαξές....απαγγελίες με progressive background,,σκοτεινές μπαλάντες που αγγίζουν τα όρια της απομόνωσης.."εγκλήματα τρέλας" σαν αυτά που μόνο ο nick cave ξέρει να κάνει,,άσκοπα τζαμαρισματα με πνευστά,,πλήκτρα και ότι υπάρχει εύκαιρο στο στούντιο εκείνη την στιγμή βλ aegis falling),,,όλα αυτά μαζί έρχονται και σου προκαλούν εκείνο το γλυκό συναίσθημα που νιώθεις αφού έχεις δει ένα brazil,, ένα "π" η έστω και αν το πέρασες ξυστά και έχεις δει μόνο το "cube"....

Μιλάς για την απαρχή του post ήχου από καταβολής.
Ένα από τα 5 καλύτερα άλμπουμς της δεκετίας του '90.

Βαθιά υπόκλιση Σπύρο..

Last outpost, Shizuka, Does your heart have wings
οι απόλυτες ελεγείες:grinning-smiley-043

ακούγοντάς το last outpost σαν πρώτο κομμάτι το περίμενα διαφορετικό...αλλα δεν με χάλασαν καθόλου τα σοδομα και τα γομορα που λαμβάνουν χώρο εδώ μέσα:2thumb22sup: