Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Απάντηση: Re: Now playing...

Tην έβδομη δεν την αντέχω οταν παίζεται αργά(πχ η ερμηνεία του Sokolov ειναι χαρακτηριστικη αυτου που εννοώ)...ειδικά το τρίτο μέρος που είναι ντελίριο ρυθμικό και μελωδικό. Απ' όσα έχω ακούσει, οι Pollini και Gould μου αρέσουν με προτίμηση στον Pollini. Ριχτερ δεν εχω ακούσει στις Σονάτες...ακόμα ;)

Pollini,Gould,Richter κατά σειράν.:grinning-smiley-043
Aπογοήτευση ο Xόροβιτς .
Καλό Μήνα καί Καλό Φθινόπωρο.

Απάντηση: Now playing...

B00000DBUA.01.MZZZZZZZ.jpg

Eπιστροφή μέ κοντσέρτα γιά πιάνο τού Mozart..
Οπως έγραφε και ο Bruno Walter:'O Mοzart προσφέρει στόν κόσμο τήν Αλήθεια,καλυμένη μέ τό πέπλο τής Ομορφιάς´.

Απάντηση: Now playing...

index_03.jpg

την εβλεπα πριν απο λιγο να τραγουδα με τον Tom Petty live
σας αφιερωνω αυτη την θεα να σας συντροφευει στα φθινοπωρινα σας ονειρα

το ονομα της STEVE NICKS

.

Re: Now playing...

πριν από λίγο που την έβλεπες έτσι ακριβώς όπως είναι στην εικόνα την έβλεπες ?

Απάντηση: Re: Now playing...

πριν από λίγο που την έβλεπες έτσι ακριβώς όπως είναι στην εικόνα την έβλεπες ?

Οχι ...την εβλεπα live,ηταν πολυ καλυτερη,γιατι συγχρονως την ακουγα
και στο μυαλο μου φευγαλεα περνουσαν κατι σημερινα κοριτσακια ..
-bye-

.

amon tobin.jpg

Amon Tobin
Bricolage
http://www.amazon.com/Bricolage-Amo...=sr_1_1?ie=UTF8&s=music&qid=1220300561&sr=1-1

".....Tobin is perhaps best known for his creative use of sampling. He uses everything from old recordings to motorcycles (Foley Room) and even the acoustics of buildings (Out From Out Where) and stretches and skews them often beyond recognition. Resonances, delays, reverbs and a wide variety of sound effects also contribute to transform what was once familiar into something grotesque and unnatural. Psychedelic ambiences are frequently blended with retro-jazz beats, creating a barrier of apparently incoherent sound layers. This uniqueness and complexity make the task of categorizing his music a difficult one. Each of his albums introduces new polyrhythms and soundscapes.....

απο:
http://en.wikipedia.org/wiki/Amon_Tobin

Re: Απάντηση: Re: Now playing...

Οχι ...την εβλεπα live,ηταν πολυ καλυτερη,γιατι συγχρονως την ακουγα
και στο μυαλο μου φευγαλεα περνουσαν κατι σημερινα κοριτσακια ..
-bye-

.

τι εχουν δηλαδη τα σημερινα κοριτσακια....μια χαρα ειναι...
χωρις ταμπου,,χωρις προκαταληψεις,,με το μυαλο διαρκως στον αερα
να ψαχνονται...ασε που τα εχουν και καλα με τις μασχαλες τους,,
σε αντιθεση με τα χθεσινα κοριτσακια:flipout::flipout:

if you know what i mean:smash:

audrey_hepburn-bw.jpg

Dave Brubeck Quartet: Audrey

Ο Ρίλκε έλεγε πως ένας ποιητής δεν είναι ποτέ του μόνος: ακόμα και στο πιο σκοτεινό μπουντρούμι να τον κλείσεις, έχει πάντα παρέα τα όνειρά του, τις φαντασιώσεις του, το εσωτερικό του τοπίο.
Ο Paul Desmond, σαξοφωνίστας με τους Dave Brubeck Quartet, ήταν ένας διανοούμενος που δήλωνε πως ο βασικός σκοπός της ζωής του ήταν ένας ήχος που να μοιάζει με ακουστικό dry martini. Εδώ, κλεισμένος στο μίζερο ΝεοΥορκέζικο διαμέρισμά του, παρέα με το άλτο του, κουβεντιάζει με τον εαυτό του και συλλογιέται την Audrey Hepburn να περπατάει στο δάσος. Το κομμάτι είναι αιθέριο, γεμάτο κοντράστ, ισορροπεί ανάμεσα στο μελαγχολικό και το ευτράπελο κι έχει ένα απόκοσμο blues άγγιγμα που σε ταξιδεύει.