Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Re: Now playing...

Για τους γουστάροντες τα κοριτσάκια γενικώς, καινούργια ή παλιά, ετούτο το δισκί φουντώνει τη φαντασία από πεντακόσιες μεριές. Το ακούω κάθε πρωί τις τελευταίες μέρες, σήμερα το πήρα και μαζί μου.
Φτυστή η Heather Nova των 2-3 πρώτων δίσκων.
Έγκλημα η προσπέραση...

1117478m.jpg

lashes300.jpg

bat for lashes - fur and gold

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Now playing...

Nαι, ειναι ωραιοι αυτοι. Απο εδω το φερνω, απο εκει το παω, τελικα θα το παρω κι αυτο:blush:

Πρόκειται περί αυτής Πέτρο. Νatasha Khan (καμιά σχέση με το περιβόητο σόι).
Στη πρώτη πεντάδα για πέρσi for me.

Η σύμπτωση είναι τρελή. Το ακούω τώρα. Πάρα πολύ καλό με τον αδιανόητο ύμνο Horse and I.
Μου άρεσαν επίσης τα Prescilla, Sarah, Tahiti.
Έχει ψωμί αλλά μάλλον πρέπει να παρουσιαστεί στις νέες κυκλοφορίες. Εδώ θα χαθεί.

Απάντηση: Now playing...

picture-2.png

Marcin Wasilewski Trio - January

Παρ'ότι λέμε όλοι "καλό χειμώνα", είναι λίγο νωρίς για Ιανουάριο... Η γλυκιά μελαγχολική διάθεση απόψε όμως ταιριάζει απόλυτα με τις νότες του τρίο που αποτελούν τα 3/4 του κουαρτέτου του Stanko.

picture-2.png

Marcin Wasilewski Trio - January

Παρ'ότι λέμε όλοι "καλό χειμώνα", είναι λίγο νωρίς για Ιανουάριο... Η γλυκιά μελαγχολική διάθεση απόψε όμως ταιριάζει απόλυτα με τις νότες του τρίο που αποτελούν τα 3/4 του κουαρτέτου του Stanko.

Χαίρομαι πού τούς ανακάλυψες.Εχουν κάνει μερικές εξαιρετικές διασκευές πέρα απο τά δικά τους κομμάτια.
Πρώτος πάντως εδώ μέσα τούς είχε προτείνει ο Διονύσης-Skakinen.
Καλό Φθινόπωρο.!!

Χαίρομαι πού τούς ανακάλυψες.Εχουν κάνει μερικές εξαιρετικές διασκευές πέρα απο τά δικά τους κομμάτια.
Καλό Φθινόπωρο.!!

Καλό Φθινόπωρο Σπύρο. Η αλήθεια είναι πως τους ανακάλυψα γιατί τους άκουσα με τον Stanko (από δική σου παρουσίαση).-bye-
Η αναφορά του Διονύση, δυστυχώς, μου είχε διαφύγει.

Καλό Φθινόπωρο Σπύρο. Η αλήθεια είναι πως τους ανακάλυψα γιατί τους άκουσα με τον Stanko (από δική σου παρουσίαση).-bye-
Η αναφορά του Διονύση, δυστυχώς, μου είχε διαφύγει.

Εκαναν μαζί με Stanko,Garbarek και Μanu Catche εναν πολύ καλο δίσκο τό 2005 επίσης.
Το Neighbourhood απο Ε.C.M.
O Wasilewski είναι εξαιρετικός πιανίστας,χωρίς νάναι ´πολυλογάς´.

Εκαναν μαζί με Stanko,Garbarek και Μanu Catche εναν πολύ καλο δίσκο τό 2005 επίσης.
Το Neighbourhood απο Ε.C.M.
O Wasilewski είναι εξαιρετικός πιανίστας,χωρίς νάναι ´πολυλογάς´.

Επειδή έχω αρχίσει και πιάνω το τέμπο, το Neighbourhood το χτύπησα αμέσως μόλις έκανες λόγο για αυτο εδώ, σε αυτό το thread πριν λίγες εβδομάδες. Και είναι (μαζί με τον "Ιανουάριο") τα δυο αγαπημένα μου αυτό τον καιρό.

Last edited:

Ακορντεον ουισκυ καραμουζα
μια διαφορετικη folk
μια εορτη αφιερωμενη, σε αξιες που χαθηκαν
σε τοπους που αλλαξαν
σε επαρχιωτικους ηχους
σε περιπλανωμενους μεσηλικες

ναι....το ξερω δεν πατε σε τετοια πανηγυρακια !

felice.jpg

μπραβο παιδια !

.

ZolaMoon.com-WildCats.jpg

Zola Moon
Wildcats under My Skin

info
There is nothing in the world more exciting than a beautiful woman—except a beautiful woman that can sing the blues, or even better, a beautiful woman that sings and writes her own blues. Zola Moon is just that; Captivating, outrageous, and mystifying, Zola Moon can sing like an angel or shout like the Devil and everything in-between without missing a beat.

Postmodern blues με πολλά χιλιόμετρα στην πλάτη, τα περισότερα διπλή ταρίφα.

Re: Απάντηση: Now playing...

Καλό Φθινόπωρο.!!

Μα δεν σου ξεφεύγει τίποτα βρε Σπύρο!!!
Καλώς μας ήρθες και καλό χειμώνα. :tee:
;)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Now playing...

Μα δεν σου ξεφεύγει τίποτα βρε Σπύρο!!!
Καλώς μας ήρθες και καλό χειμώνα. :tee:
;)

Kαλό Φθινόπωρο.:ernaehrung004::ernaehrung004:

Μά δεν είναι ότι δέν μού ξεφεύγει.
Αλλά ειλικρινά απο σένα τούς έμαθα και ώφειλα να σέ ´αποκαταστήσω´παιδί πράμα.:flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Now playing...

ZolaMoon.com-WildCats.jpg

Zola Moon
Wildcats under My Skin

info

Postmodern blues με πολλά χιλιόμετρα στην πλάτη, τα περισότερα διπλή ταρίφα.

Άκουσα κάποια κομμάτια στο myspace και μου άρεσε αρκετά,τόσο η φωνή της όσο και το στυλ των blues που παίζει η μπάντα.Σε ελληνικό δισκοπωλείο παίζει να την βρούμε???

Εδώ δεν τα λέει ούτε σ' εμένα το γαΪδούρι!:rifle:

Δε θα έρθεις; Θα σε φτιάξω! :p

Εεεε.....οκ ρε Στελιο....μη βαρας.....θα κανω μια ολοκλιρομενη αναφορα απο οτι εχο δει live εδω.
Αν και τα περισσοτερα που εχω παει ειναι απο εντελως τοπικη μουσικη σκηνη...την οποια ο κοσμος την στηριζει πολυ!!!! Αυτο με αφησε εκπληκτο....αλλα μετα σκεφτικα οτι με την υποστηρηξη υοθ τοπικου κοσμου χτιζονται μεγαλεσ παντες....(βλ Arctic Monkeys)

Re: Απάντηση: Re: Now playing...

Άκουσα κάποια κομμάτια στο myspace και μου άρεσε αρκετά,τόσο η φωνή της όσο και το στυλ των blues που παίζει η μπάντα.Σε ελληνικό δισκοπωλείο παίζει να την βρούμε???

Θα σε γελάσω και δεν θέλω.

Παίζουν φυσικά τα γνωστά Play, Amazon, CDBaby.