Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Re: Now playing...

του τα δινω και εγω αλλα θα πρεπει να παρει το δικο του ξεσκονοπανο...

το εχω σαν αρχη...ξεσκονοπανο δεν δανειζω ποτε:flipout:

Σωστός!
Η πλάκα είναι που λέω για ψωμί και τα λοιπά, ενώ ήδη από παλιά τα είχα περιποιηθεί καταλλήλως με καφέδες και γλυκά..:D

Αλλά ναι, το πανάκι δεν..!

Απάντηση: Now playing...

51yX6bqDibL._SS500_.jpg

CTI: Streams And Chorus Of Seed

Bobo Stenson trio - Reflections

41WKSrR4ZxL._SL500_AA240_.jpg

Bobo Stenson - piano
Anders Jormin - bass
Jon Christensen - drums

1993

Ο Σουηδός πιανίστας από τις παλιές καραβάνες της ECM.

alperallanblackgest101b1pn.jpg

The black gestapo ost - Allan Alper

Απίστευτο b -movie του 75.!Το soundtrack ένα μεγάλο ακατέργαστο brutal funk "τίποτα" γεμάτο διαλόγους, σκοτωμούς, γκόμενες που ουρλιάζουν, effects heavy wah wah κιθάρες.Στημένο έτσι ώστε να ακούγεται περισσότερο ως library music παρά ως blaxploitation lp.Κορυφαία στιγμή το double cross.Φοβερά απολαυστικό αλλά πάρα πολύ ιδιαίτερο.Για πολύ φανς του είδους

e42208see60.jpg

The revenge of mister mopoji - Mile Jackson and the Soul Providers.

Η άλλη όψη του νομίσματος εδώ.Υψηλής αισθητικής α λα James Brown Blaxploitation ost, πολύ καλύτερο απο άλλα περισσότερο διάσημα και επώνυμα.Απαραίτητο συμπλήρωμα για όσους λάτρεψαν την pulp fusion συλλογή.

Re: Απάντηση: Re: Now playing...

Μπάϊρα Θεέ, :grinning-smiley-043 ,
δώστο μου να το κάνω avatar :flipout:

βασικά αυτό που χρειάζεσαι είναι ή αφίσα που υπάρχει στο δίσκο.Οπότε μόλις το αγοράσω γιατί τώρα το ακούω mp3 θα στην κάνω δώρο.Επειδή όμως αυτά είναι και λίγο σαν "μπιμπελό",βάζεις δηλαδή το ένα δεξιά το άλλο αριστερά και στην μέση το βάζο με τα λουλούδια, για αυτό θα κινηθώ να σου βρω και ένα άλλο μεγάλο blaxpl. καλλιτέχνημα.Αυτό εδώ

51VFEYBDGHL._SS500_.jpg

:flipout::flipout:

51YnvyjorcL.jpg

Nik Bartch's Ronin - Holon

Το δεύτερο άλμπουμ του Ελβετού πιανίστα Nik Bartch με το συγκρότημά του Ronin για την ECM. Είχε προηγηθεί το Stoa προ διετίας.
Επιβλητικό, περιπετειώδες, ατμοσφαιρικό και πολύ μελωδικό. Για να είμαι ειλικρινής, δεν γνώριζα καν την ύπαρξή τους μέχρι πριν λίγη ώρα που άκουσα από σπόντα αυτό το cd. Η τζάζ του μέλλοντός μας? Δεν ξέρω, αλλά μπήκε ήδη στα αγαπημένα μου.
Αξίζει σίγουρα εκτενέστερης αναφοράς.

Last edited:

51f1rBWayDL._SS500_.jpg

Kirk's Work/Roland Kirk with Jack McDuff

Ηχογράφηση του '61 με τον Kirk στα σαξοφωνα-φλάουτο, McDuff στο Hammond organ, Benjamin στο μπάσο και Taylor στα τύμπανα

"Είναι βουτηγμένος μέσα στα blues μέχρι τα αυτιά, όπως πάντα" έγραψε ο Λύμπε για κάποιον άλλο δίσκο του, αλλά τώρα με αυτόν εδώ, το "καταλαβαίνω" απόλυτα.
Εξαιρετικός δίσκος

http://www.amazon.com/Kirks-Work-Rahsaan-Roland-Kirk/dp/B000OLHG5C/ref=sr_1_7?ie=UTF8&s=music&qid=1222553140&sr=1-7

Last edited:

sland.jpg

Slint - Spiderland

ποιος ειπε οτι δεν υπαρχει παρθενογεννεσις...

πισω στο 1991 ετουτη εδω η μπαντα εβγαλε απο τα σπλαχνα της το post rock με μαθηματικη ακριβεια....

ενας αχταρμας απο καλα μελετημενες κιθαρες ,,,που ξεριζωνουν τα παντα στο περασμα τους ,,ξεκινωντας απο το μεδουλι και φθανοντας στα κυτταρα...

φωνητικα βγαλμενα απ την θεοτρελη λογικη του "π" σου δειχνουν 3,14159 τροπους,,
να παρεις τα βουνα...η καλυτερα τις κατακομβες..

τζαμαρισμα στα λειψανα της λογικης ...ενα must για την τρελα μας

ps. το washer ειναι αγαπημενο

Last edited:

Bach - Orchestral suites
Neville Marriner / Academy of St. Martin-in-the-Fields

41S085SXBEL._SL500_AA240_.jpg

Καλημέρα και καλή μουσική (και όχι μόνο) εβδομάδα!

cover-2.jpg

D.J. SHADOW-Endtroducing

η πρωτη δουλεια του μαγου των samples δινει ζωη στους απειρους "κολασμενους"
που κατοικουν τον πλανητη....

αν και γεννημενος στην ηλιολουστη california το σαουντρακ της ζωης του μοιαζει να εχει
ξεπεταχθει απο τα σκοτεινα σοκακια του brooklyn και του central park,,απ οπου ο "Τιμωρος" η αλλιως Punisher,,,αφησε το στιγμα του σε εκατομμυρια marvelοπληκτους...

μελωδικος και ακατεργαστος ταυτοχρονα,,αφηνει μιλια πισω "σοβαρους" επαγγελματιες με συμβολαια σε μεγαλες μπαντες...ονοματα δεν λεμε...

επειδη ολο το απογευμα προσπαθουσα να μπω στην λογικη των επιτυχιων του
Fat Joe,,πιστευω οτι ειναι ωρα για "αποτοξινωση"..

αφιερωμενο στις κοπελες εκει εξω που μετρανε τα πραγματα
με το μεγεθος της ζαντας:flipout: