Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Re: Now playing...

Μουκ, Σπύρο , αφήστε που τα περισσότερα είναι κλεμένα από Μπάϊρα....

Κάποιες φορές έκανε πολύυυυυ μπαμ αυτό που λες!
Αλλά και πάλι... άμα κάποιος δεν το φιλτράρει βάσει εμπειριών, βράστα!

Ρίχνω πολύ γέλιο με τους απέναντι πάντως Τζιμ:grinning-smiley-043

Κάποιες φορές έκανε πολύυυυυ μπαμ αυτό που λες!
Αλλά και πάλι... άμα κάποιος δεν το φιλτράρει βάσει εμπειριών, βράστα!

Ρίχνω πολύ γέλιο με τους απέναντι πάντως Τζιμ:grinning-smiley-043

εγω δεν ειχα παρει χαμπαρι τιποτα...μπηκα πριν και ειδα φως...

εμαθα και οτι κυκλοφορουν και δισκοι "ολα σε ενα"...:flipout:

σαν σαμπουαν ενα πραμα

Απάντηση: Now playing...

Afghan Whigs - Black Love
418DMWY07EL._SS500_.jpg

Last edited:
Re: Απάντηση: Now playing...

cover_minst.jpg

Siri Gjaere with Tord Gustavsen - Aire & Angels II 2002

Πιάνο και φωνή, τραγούδια πανέμορφα γιά μιά συννεφιασμένη μέρα σαν κι'αυτή

Τέλειο, πρέπει να έχει γίνει και παρουσίαση για αυτό , όποιος ενδιαφέρεται ας τσεκάρει το Index.

51BG3ZCW92L._SS500_.jpg

Carla Bley: The Lost Chords (WATT CD – 2004)

Εξόχως “στριμένο” Διαμάντι της σύγχρονης τζάζ, ό τι κι αν σημαίνει πια αυτή η πολύπαθη ταμπέλα. Οι 4 μουσικοί είναι, απλά, πέραν πάσης περιγραφής: πρέπει να είσαι απόλυτος κύριος του οργάνου σου για να μπορείς με τόση άνεση να βρίσκεις το δρόμο σου μέσα από τους ατέλειωτους δαίδαλους που συνθέτουν αυτό το Αριστούργημα: η αρμονική του γλώσσα είναι αλλόκοτη, η ρυθμική του λογική, το λιγότερο, περίεργη και είναι γεμάτο θραύσματα: funk, blues, έντεχνες φόρμες και δεκάδες τραγούδια υπολανθάνουν μέσα σ αυτό το εκ πρώτης όψεως εχθρικό προς τον ακροατή ακρόαμα που όμως είναι εξαιρετικά παιχνιδιάρικο και μοιάζει να υπακούει μόνο σε δικούς του νόμους.
Η μεγαλύτερη συνθέτρια που ανέδειξε η Σύγχρονη μουσική, τουλάχιστον για τα τελευταία 60 χρόνια.

Uri Caine Ensemble - Othello Syndrome (2008)
51GibRBNAnL._SS400_.jpg

Δηλωνω αδυναμια στο να περιγραψω αυτον τον δισκο. Επιπλεον, αν δεν τον ακουσω 5-10 φορες, δε θα αποφασισω οριστικα αν μου αρεσει ή οχι. Με εχει μπερδεψει!!!:bang: Σε καποια σημεια μου φαινεται φλυαρο και μπουρδα. Ειναι και αυτα τα βαλκανικα(?) στοιχεια, κυριως βιολια, που ετσι κι αλλιως δεν ειναι του γουστου μου. Αλλου κυριαρχει η καθαρη τζαζ, αλλου οι μελωδιες, μεχρι και μπλουζ ακους εκει μεσα. Εχει ομως και ενα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ τραγουδι (She's the Only One I Love ) που θυμιζει εντονα την Patricia Barber.

Θελω τη βοηθεια του κοινου :gossip: αλλα υποψιαζομαι πως τελικα θα καταληξω πως μου αρεσει πολυ.

Prodigy - Music for the Jilted Generation (1995)
41TGYAT2PDL._SS500_.jpg

Μολις τωρα το ξαναεβαλα να το ακουσω, μετα απο αρκετα χρονια. Εχω περιεργια να δω πως θα μου φανει.