Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Re: Now playing...

41dP7uEGfDL._SL500_AA280_.jpg

S.M.V. - Thunder

Με τρέλα! Πολλή τρέλα! Γουστάρω απίστευτα λέμε! :Banane0:
Αλήθεια, το έχει παρουσιάσει κανείς, ή να παίξω μπάλα;

Υ.Γ. Τα Audiostatic στάθηκαν στο ύψος τους!

Το Σάββατο σε πάρτυ έπαιξε και λαλήσανε τα τσιμέντα...:BDGBGDB55:
Project του Prince σε ντελίριο funk rock party αμερικανίλας.

ΤΙΜΕ - PANDEMONIUM
Pandemonium.jpg

Που τους ξεθάψατε ρε?Και τι πάρτυ είναι αυτά που παίζουν φάνκ ειτίλες?

Αντε με το καλό και Jesse Johnson

Jesse-Johnson-Love-Struck-262203.jpg

Love struck
.Xμ θα τα φέρω το Σάββατο.

Μου έδωσες ιδέα!Να παίξουμε όλες τις γκόμενες του Prince.Appollonia, Vanity 6, Sheila Ε, Wendy & Lisa, Bangles πσσσσσσσσσ!

Που τους ξεθάψατε ρε?Και τι πάρτυ είναι αυτά που παίζουν φάνκ ειτίλες?

Αντε με το καλό και Jesse Johnson

Jesse-Johnson-Love-Struck-262203.jpg

Love struck
.Xμ θα τα φέρω το Σάββατο.

Μου έδωσες ιδέα!Να παίξουμε όλες τις γκόμενες του Prince.Appollonia, Vanity 6, Sheila Ε, Wendy & Lisa, Bangles πσσσσσσσσσ!

Κάτι τέτοια διαβάζω George και θα ανακαλέσω τη πρωινή μου δήλωση να παίξω κλασικίλες άγνωστες στην έκθεση.. μου'ρθε τώρα να παίξω γκόμενες on ecstasy....!
lipssealed.gif

Το έχεις το Pandemonium? Αν ναι το φέρνεις και το ξεχνάς για κανά τρίμηνο:grinning-smiley-043
Διαβάζω κιόλας ότι είναι το χειρότερό τους και τρελλαίνομαι, φαντάσου τι γίνεται στα άλλα
omg.gif

To party ήτο αμιγώς Λονδρέζικο (γενεθλίων γαρ φίλης μεγαλωμένης εκεί) κι έγινε σκισίδι τρελλό:flipout:

Το Jesse Johnson τι είναι?
Φέρτο κι αυτό:BDGBGDB55:

Κάτι τέτοια διαβάζω George και θα ανακαλέσω τη πρωινή μου δήλωση να παίξω κλασικίλες άγνωστες στην έκθεση.. μου'ρθε τώρα να παίξω γκόμενες on ecstasy....!
lipssealed.gif

Το έχεις το Pandemonium? Αν ναι το φέρνεις και το ξεχνάς για κανά τρίμηνο:grinning-smiley-043
Διαβάζω κιόλας ότι είναι το χειρότερό τους και τρελλαίνομαι, φαντάσου τι γίνεται στα άλλα
omg.gif

To party ήτο αμιγώς Λονδρέζικο (γενεθλίων γαρ φίλης μεγαλωμένης εκεί) κι έγινε σκισίδι τρελλό:flipout:

Το Jesse Johnson τι είναι?
Φέρτο κι αυτό:BDGBGDB55:

Jesse Johnson κιθαρίστας στους Time.Πρινσόπληκτος!Γύρω γύρω απο τα project του Prince.Pandemonium υπάρχει βινύλιο και jesse επίσης.Μέχρι Σάββατο θα έχουν γίνει cd:ernaehrung004:

Anton Bruckner - Συμφωνία αρ.6
Ferdinand Leitner / SWR Sinfonieorchester Baden-Baden

Από την πολλή jazzίλα των ημερών (Corea προχθές , Mehldau σήμερα) τ'αυτιά μου ζητάνε κάτι πιο αυστηρό , πιο συμμετρικό, για να έρθουν στα ίσα τους.

C0026140.jpg

Απάντηση: Re: Now playing...

Φτου! :bang:

Τί έπαθες μάναμ'? Έβλεπες την καθημερινή σαπουνόπερα στο άλλο κανάλι και ξεχάστηκες?? Πάντως εγώ, αυτό έπαθα.:violent-smiley-011:

Όχι, απλώς έκανα τη σιέστα μου λίγο πιο αργά σήμερα.

My keraten...

Υ.Γ. Βασικά, το έχω κόψει το Ράδιο Αρβύλα. Δεν ξέρω γιατί, αλλά δε με κρατάει σχεδόν τίποτα στην τηλεόραση πλέον.

Η κοπέλλα είναι φοιτήτρια στο Μαθηματικό, είναι φάτσα πανέξυπνη και μαζί ντροπαλή/φύτουλας. Μεγάλο γατόνι και πολύ δημιουργική. Όταν είδα πως κοιτάζει και πως μιλάει κατάλαβα ότι πρέπει να της έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη όλοι όσοι ακούσαμε τον δίσκο και μας άρεσε. Δύσκολα θα μας εκθέσει.

The Fall - Psykick Dance Hall

Καιρό έχω να ακούσω Fall, ο Σωτήρης πιο πάνω μου τους θύμισε.
Ο Mark Smith είναι από τις καλτ φυσιογνωμίες των 80'ς. (ΙΜΗΟ πάντα)
Παράξενος και απρόβλεπτος πάντα.
Θυμάμαι μια συναυλία στο (τότε) club22, στο μισάωρο περίπου σηκώθηκε και έφυγε από τη σκηνή. Ακόμα και οι μουσικοί του που τον ξέρουν σαστίσανε. Μείναμε να κοιταζόμαστε όλοι απο κάτω με απορία... μα καλά, τι έγινε... διάλλειμα κιόλας;.... Τελικά δεν ξαναβγήκε!
"Αλλά τι να τους κάνεις τους fall χωρίς την αλαζονεία του mark smith" όπως έλεγε ο Δασκαλόπουλος.

41Y9ZWWGC2L._SS500_.jpg

Αυτή η τριπλή συλλογή έχει κομμάτια από τα πρώτα έξι χρόνια των The Fall. Για όσους δεν έχουν δίσκους από εκείνη την περίοδο είναι καλή περίπτωση.
Οι Fall βέβαια δε χωράνε σε συλλογές…

Η κοπέλλα είναι φοιτήτρια στο Μαθηματικό, είναι φάτσα πανέξυπνη και μαζί ντροπαλή/φύτουλας. Μεγάλο γατόνι και πολύ δημιουργική. Όταν είδα πως κοιτάζει και πως μιλάει κατάλαβα ότι πρέπει να της έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη όλοι όσοι ακούσαμε τον δίσκο και μας άρεσε. Δύσκολα θα μας εκθέσει.

εδω υπαρχει ενας ερωτας μεγαλος μου φαινεται...:flipout:

πλακα κανω,,,το πηρα χθες το cd...μια της φωτο εχει μεσα και αυτη
θαμπη...(η τεχνη στην μεση)...

ερωτηση πρωτη¨..εχει δωσει καμια συνεντευξη σε κανενα περιοδικο και δεν την εχω παρει χαμπαρι?(sonic κλπ)...

ερωτηση δευτερη..Παιζει ενδεχομενο για καποια ζωντανη εμφανιση στην Αθηνα?

Κωστα απο τα τραγουδια που "βγαζει" μαλλον για την φιλοσοφικη θα
την "εκοβα"...

στα Μαθηματικα ειναι ποιο "ψυχρα" τα πραγματα:flipout: