Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Απάντηση: Re: Now playing...

ερωτηση πρωτη¨..εχει δωσει καμια συνεντευξη σε κανενα περιοδικο και δεν την εχω παρει χαμπαρι?(sonic κλπ)...

Ειχα διαβασει μια συνεντευξη της προσφατα, σε καποιο free press. Η τυπισα ειναι πολυ καλη και θα μας εκπληξει κι αλλο στο μελλον.

Re: Now playing...

205736.jpg

Apostle Of Solitude-sincerest misery

φρεσκο πραμα...μου μυριζει Solitude Aeturnus γευση...

με γεμιση απο crossover και λατρεμενες αργες ταχυτητες
εκει οπου το ταμπουρο δειχνει τοσο μακρινο απο το πιατινι..
τα solos περιμενουν υπομονετικα την σειρα τους για να ξεδιπλωσουν
τις πολυφορεμενες αλλα παραλληλα γλυκες καταβολες τους....

περασμενη δεκαετια που στα φωνητικα ομως χρειαζεται ακομη δουλεια...

Re: Απάντηση: Re: Now playing...

Ειχα διαβασει μια συνεντευξη της προσφατα, σε καποιο free press. Η τυπισα ειναι πολυ καλη και θα μας εκπληξει κι αλλο στο μελλον.

το παραξενο θα ηταν να μην περιμενουμε κατι εξισου καλο στο μελλον...
η φωνη της ειναι πολυ "υγρη" για ξεστρατηματα

Badfoot Brown & the Bunions Bradford Funeral Marching Band

Cosbybadfootbrown.jpg

!!! δισκος της χρονιας 2009 κυκλοφορησε το 2008 και γραφτηκε το 1971.

Badfoot Brown & the Bunions Bradford Funeral Marching Band (1971) is an album by Bill Cosby.

It is not a comedy album, but actually an instrumental jazz-funk album in which Cosby plays electric piano. (It is his third musical album release). The first track is a tribute to the late Martin Luther King, Jr..

A Tribe Called Quest used a sample from "Martin's Funeral" for their track, "We Can Get Down".

The album was hard to find for many years. It was issued on compact disc in the spring of 2008 by Dusty Groove America.
απο http://en.wikipedia.org/wiki/Badfoot_Brown_&_the_Bunions_Bradford_Funeral_Marching_Band

Απάντηση: Now playing...

κατι ειπα ... αλλα υπηρχε μια ωριμασμενη ατμοσφαιρα συζητησης μετα μουσικης και ηταν αμαρτια να την χαλασω.Εκανα ενα τσιγαρο ,αφου πηρα απο τον ευγενη dj τασακι .και πηγα να θαψω τα στερεοφωνικα της εκθεσης.:2thumb22sup:

Last edited:
Απάντηση: Now playing...

Και εγώ πού ήμουνα; :slapface:
Κρίμα Χρήστο που δεν σε γνώρισα απο κοντά.
Μετα την επιθυμία που εξέφρασες, είχαμε μείνει με την εντύπωση πως θα ερχόσουν να παίξεις και σύ κάτι και εγώ τουλάχιστον σε περίμενα...
Στην επόμενη συνάντηση να τα πούμε σίγουρα, έτσι;

John Mayall's Bluesbreakers feat. Walter Trout-Life In The Jungle

JohnMayall-LifeInTheJungle-Front.jpg

απ την στιγμη που επεσε στα χερια μου το κεφι δεν λεει να κοπασει...

υπαρχει περιπτωση να το βρω σε βινυλιο??

λεω μηπως

61VKRTFGY5L._SL500_AA240_.jpg

5 - Stella by starlight (Michel Camilo & Tomatito - Spain Again)
Αγνωστοι ως τώρα σε 'μένα, οι Michel Camilo και Tomatito συγκροτουν ένα αξιόλογο ντουέτο με σχήμα ασυνήθιστο: πιάνο - κιθάρα. Το μενού έχει από Piazzola, διασκευασμένο κατα το πνεύμα μιας ισπανίζουσας jazz, μέχρι fuga! Στο Stella by starlight επεμβαίνουν πιο ελεύθερα πάντως... με ενδιαφέρον αποτέλεσμα :)

Σπύρο δεν βλέπω το album που λες σε βινύλιο στο ebay... Κοίτα και το discogs.com...

61VKRTFGY5L._SL500_AA240_.jpg

5 - Stella by starlight (Michel Camilo & Tomatito - Spain Again)
Αγνωστοι ως τώρα σε 'μένα, οι Michel Camilo και Tomatito συγκροτουν ένα αξιόλογο ντουέτο με σχήμα ασυνήθιστο: πιάνο - κιθάρα. Το μενού έχει από Piazzola, διασκευασμένο κατα το πνεύμα μιας ισπανίζουσας jazz, μέχρι fuga! Στο Stella by starlight επεμβαίνουν πιο ελεύθερα πάντως... με ενδιαφέρον αποτέλεσμα :)

Σπύρο δεν βλέπω το album που λες σε βινύλιο στο ebay... Κοίτα και το discogs.com...

Παντελώς άσχετο (συγνώμη Σωτήρη) αλλά δεν κρατιέμαι:

μήπως αυτός ο Tomatito θα έκανε καλό ντουέτο με τον (Tonino) Carotone ;;;
:D

Απάντηση: Re: Now playing...

51BG3ZCW92L._SS500_.jpg

Carla Bley: The Lost Chords (WATT CD – 2004)

Εξόχως “στριμένο” Διαμάντι της σύγχρονης τζάζ, ό τι κι αν σημαίνει πια αυτή η πολύπαθη ταμπέλα. Οι 4 μουσικοί είναι, απλά, πέραν πάσης περιγραφής: πρέπει να είσαι απόλυτος κύριος του οργάνου σου για να μπορείς με τόση άνεση να βρίσκεις το δρόμο σου μέσα από τους ατέλειωτους δαίδαλους που συνθέτουν αυτό το Αριστούργημα: η αρμονική του γλώσσα είναι αλλόκοτη, η ρυθμική του λογική, το λιγότερο, περίεργη και είναι γεμάτο θραύσματα: funk, blues, έντεχνες φόρμες και δεκάδες τραγούδια υπολανθάνουν μέσα σ αυτό το εκ πρώτης όψεως εχθρικό προς τον ακροατή ακρόαμα που όμως είναι εξαιρετικά παιχνιδιάρικο και μοιάζει να υπακούει μόνο σε δικούς του νόμους.
Η μεγαλύτερη συνθέτρια που ανέδειξε η Σύγχρονη μουσική, τουλάχιστον για τα τελευταία 60 χρόνια.

Στο cd του jazz & Τζαζ που κυκλοφορεί και είναι αφιερωμένο στην Carla Bley έχει και ένα κομμάτι από αυτόν τον δίσκο , το Hip Hop. Ε λοιπόν πρώτη φορά στη ζωή μου άκουσα Carla Bley που να μου αρέσει με την πρωτη και να σκέφτομαι να το αγοράσω .

ΥΓ.1. Κώστα πως είναι τα άλλα ;
ΥΓ.2. Το εν λόγω cd του τζαζ και Jazz έχει και άλλα κομμάτια της Carla Bley που ακούγονται .Μέχρι στιγμής 4 στα 4 είναι ωραία έως πολύ ωραία . Η κάτι έχω πάθει ή διαλέξαν εύκολη Carla .
Υ.Γ.3. Υπ' όψιν δεν μου αρέσουν οι big bands.