Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Re: Now playing...

μετα την κουβεντα περι No Pussyfooting και ambient εβγαλα απο την σκονη μερικους δισκους Ενας εκ τον οποιον ειναι κι αυτος.51JNXFT7PJL._SS500_.jpg
(Axiom Ambient: Lost in the Translation)τον εχω βεβαια σε εκδοση βινυλιου και εχει διαφορες αποτο το cd.
Αυτο ειναι ενα διαμαντι που αναφερεται σαν ambient αλλα (:a0210:caerbannog) δεν θα ελεγα οτι ακουγεται ουτε στο ελαχιστο σαν background μουσικη.Παρα το οτι ειναι ενα απο τα πολλα αναμασηματα του laswell ,εδω ειχε εμπνευση .και ενω κατα κανονα ο laswell ειναι συνηθως γηινος (αν οχι υπογειος) εδω η μουσικη ιπταται.:afro:

http://www.amazon.com/Axiom-Ambient...=sr_1_1?ie=UTF8&s=music&qid=1226645515&sr=1-1

Last edited:
Απάντηση: Now playing...

Egberto Gismonti & Academia de Dancas - Sanfona (ECM, 1981)
E1203g.jpg

Aκουω το δευτερο CD τωρα. Σολο του Gismonti. Προσθετοντας και το απαραιτητο ΦΠΑ του ενθουσιασμου, το Sanfona μπηκε στη λιστα μου με τους καλυτερους δισκους που εχω. Του αξιζει εκτενεστερη παρουσιαση.

John Abercrombie - Rarum, Selected Recordings
411v6RO%2BAhL._SS500_.jpg

Ο εξαιρετικος μουσικος ο John Abercrombie, διαλλεγει ο ιδιος 10 κομματια, της περιοδου 1974-2000, απο τις ηχογραφησεις του στην ECM.

2003850560569735662_rs.jpg

Oλόφρεσκος και σήμερα σάν το παλιό καλό κρασί(εσοδείας 1975)

Y.Γ.
Πάντως έχω μιά απορία.
Περιμέναμε το Jazz@Jazz γιά να πεισθούμε γιά την Carla Blay??
Μερικοί έχουν ξελαρυγκιαστεί εδω μέσα απο τριετίας........................

Re: Απάντηση: Now playing...

Σπύρος Σούρλας;668842 Y.Γ. Πάντως έχω μιά απορία. Περιμέναμε το Jazz@Jazz γιά να πεισθούμε γιά την Carla Blay?? Μερικοί έχουν ξελαρυγκιαστεί εδω μέσα απο τριετίας........................[/QUOTE said:
πέστα ρε μάστορα....-bye-

Y.Γ.
Πάντως έχω μιά απορία.
Περιμέναμε το Jazz@Jazz γιά να πεισθούμε γιά την Carla Blay??
Μερικοί έχουν ξελαρυγκιαστεί εδω μέσα απο τριετίας........................

αμέ , γιατί όχι ; Ο,τι είχα ακούσει αποσπασματικά από Bley στην διάρκεια των μουσικών μου αναζητήσεων , δεν μου έκανε ποτέ κλικ για να την αγοράσω .Το cd του τζαζ & Jazz τα κατάφερε με μιάς . :grinning-smiley-043

αμέ , γιατί όχι ; Ο,τι είχα ακούσει αποσπασματικά από Bley στην διάρκεια των μουσικών μου αναζητήσεων , δεν μου έκανε ποτέ κλικ για να την αγοράσω .Το cd του τζαζ & Jazz τα κατάφερε με μιάς . :grinning-smiley-043

Προφανώς εσύ εχεις ξεχάσει το Index.-bye--bye-

Re: Now playing...

Coltrane Live At Birdland

C181EFEFB1014FB4A57CCF19E42B3923.jpg

Δεν τον γνωρίζω καλά τον κύριο, τελευταία έχει αρχίσει να με συνεπέρνει η μουσική του.
Από όσο έχω ακούσει έχω την εντύπωση ότι τα live του είναι μοναδικά. Αυτη είναι μιά έκδοση της impulse σε τιμή χώμα που πήρα προχτές.
Δεσπόζει μια εκπληκτική εκτέλεση του afroblue που και μόνο για αυτή αξίζει το αποκτήσεις.

Απάντηση: Re: Now playing...

Coltrane Live At Birdland

C181EFEFB1014FB4A57CCF19E42B3923.jpg

Δεν τον γνωρίζω καλά τον κύριο, τελευταία έχει αρχίσει να με συνεπέρνει η μουσική του.
Από όσο έχω ακούσει έχω την εντύπωση ότι τα live του είναι μοναδικά. Αυτη είναι μιά έκδοση της impulse σε τιμή χώμα που πήρα προχτές.
Δεσπόζει μια εκπληκτική εκτέλεση του afroblue που και μόνο για αυτή αξίζει το αποκτήσεις.

είσαι σε καλό δρόμο :grandpa:
A love supreme
Ole
Afroblue Impressions
Impressions
My favourite things
είναι οι επόμενες αγορές σου :grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Now playing...

+1... Τους δίσκους είτε ψάχνεις και τους βρίσκεις, είτε σε βρίσκουν εκείνοι. Πολλά(και σεβαστά) ονόματα της δισκογραφίας υπάρχουν στο μυαλό μου που θέλω να ψαξω τα έργα τους, αλλά ποτέ δεν προλαβαίνω με όλους, ή δεν έχω πάντα ορέξεις για πειράματα. Ε...η Carla με κοίταζε σ'εκείνη την τεράστια αφίσα του Jazz 'n' Jazz δυο μέρες στην έκθεση...κι έγινε το "κακό" :grinning-smiley-043

Μην σας ξενίζει λοιπον...αυριο-μεθαύριο μπορεί να γράφω τα ίδια για τον Σοστακόβιτς.

Υ.Γ. ΟΚ, πάω να κρυφτω τωρα... :flipout:

recto-101.jpg

Mετά απο πολύ καιρό Γνήσια Ιταλική Οπερα.
Ο Karajan διευθύνει έναν απο τούς καλύτερους Trovatore τής δισκογραφίας.
Callas-Panerai-Di Stefano-Barbieri-Zaccaria
Orchestra e Coro del Teatro alla Scala di Milano.
Oλη η Dream-Team παρέα.

Υ.Γ.
Και απο την παλιά έκδοση.
Χωρίς remastering.
Μού αρέσει να ακούω τον θόρυβο.-bye-
Οι μεγάλοι αρτίστες δέν έχουν ανάγκη απο καλλωπισμούς.

Re: Απάντηση: Re: Now playing...

A love supreme
Ole
Afroblue Impressions
Impressions
My favourite things

Ωραία, τα δυο πρώτα τα έχω, οπότε προχωράμε από εκεί.

Το Ole απίστευτο, BTW...

Re: Απάντηση: Re: Now playing...

A love supreme
Ole
Afroblue Impressions
Impressions
My favourite things

"Με όποιον δάσκαλο καθίσεις ......" (κατά το παλιό γνωμικό) :guitarist:

το lοve supreme το έχω, πάω για τα υπόλοιπα.
Ευχαριστώ γαι την πρόταση-bye-