Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Re: Now playing...

41JpBpCdgmL._SS500_.jpg

http://www.amazon.co.uk/Mojotoro-Di...r_1_10?ie=UTF8&s=music&qid=1231707518&sr=1-10

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Now playing...

Εγώ σε υποστήριξα...:grandpa::flipout:
Ολοκληρη ανάλυση έκανα για την ´επιλεκτικότητα´Richter.
Tι με βάζεις με τον άλλον τον ´κακό´μαζί???:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

'Κακός' εισαι κι εσυ... Ως δια μαγείας, 'τυφλώθηκες' και τα ειδες 2 αντι για 21 :flipout:

41WNZ8Q43SL._SS500_.jpg

Balanescu Quartet: Maria T. (Mute CD - 2005)

Ελάτε τώρα να μου πείτε ξανά ότι "στις μέρες μας δεν βγαίνουν πια σημαντικοί δίσκοι".
Ενα ατμοσφαιρικό αριστούργημα, μίγμα ηλεκτρονικού καμπαρέ και avant-garde νεοκλασσικισμού, multimedia εμπειρία με κουαρτέτο εγχόρδων, κρουστά και samples με τη φωνή της "Ρουμάνας Edith Piaff", της Maria Tanase (1913-1963), σε εκτοξεύει σ ένα σύμπαν γεμάτο φαντάσματα και σπαρακτικά μελαγχολικό.

41WNZ8Q43SL._SS500_.jpg

Balanescu Quartet: Maria T. (Mute CD - 2005)

Ελάτε τώρα να μου πείτε ξανά ότι "στις μέρες μας δεν βγαίνουν πια σημαντικοί δίσκοι".
Ενα ατμοσφαιρικό αριστούργημα, μίγμα ηλεκτρονικού καμπαρέ και avant-garde νεοκλασσικισμού, multimedia εμπειρία με κουαρτέτο εγχόρδων, κρουστά και samples με τη φωνή της "Ρουμάνας Edith Piaff", της Maria Tanase (1913-1963), σε εκτοξεύει σ ένα σύμπαν γεμάτο φαντάσματα και σπαρακτικά μελαγχολικό.

φαίνεται πως θα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα κυκλοφορία ... θα το τσιμπήσω ...

Πάντως τον τελευταίο καιρό έπαιξε πολύ το Tusk .... Το βρωμόσκυλο είχε πάλι δίκιο ......

Πάντως τον τελευταίο καιρό έπαιξε πολύ το Tusk .... Το βρωμόσκυλο είχε πάλι δίκιο ......

αααχ
τα έχουμε πεί....

το απόλυτο state of the art και επιμονής σε ποπ ροκ δίσκο μετά το 1977...

Απάντηση: Now playing...

Rachael Yamagata - Happenstance (2004)
51dHfeoMBSL._SS500_.jpg

Moλις το παρελαβα και το πρωτοακουω. Εχει λιγο διαφορετικο εξωφυλλο απο αυτο που ανεβασα. Για να δουμε...

Dansere με τους τοτε νεαρους Jan, Bobo, Palle, Jon Christensen
και σε λιγο τον δινω πισω στην Βιβλιοθηκη

Attachments

• Dansere.jpg
    Dansere.jpg
    9.5 KB · Views: 9

αυτή η ιστορία με τη βιβλιοθήκη έχει αρχίσει να με εκνευρίζει αφάνταστα...:AFADF0::grinning-smiley-043

Brahms - Piano Sonata No. 3, op. 5 , Two Internezzi
Schubert - Piano Sonata, D960

Clifford Curzon / piano

BrCurzon.jpg

Η 3η σονάτα για πιάνο του Brahms ολοκληρώθηκε το 1853 στην ηλικία των 20 ετών του συνθέτη αλλά το αργά μέρη , το πολύ όμορφο (δίκην νυχτερινού) Andante Espressivo και το Intermezzo (μέρη II και IV αντίστοιχα) , χρονολογούνται ακόμη πιο πίσω!!
Ο Claudio Arrau είχε χαρακτηρίσει το Andante Espressivo ως την μεγαλύτερη και πιο ερωτική μουσική μετά τον Τριστάνο (του Wagner).
Η σονάτα περιλαμβάνει πέντε μέρη αντί των συνηθισμένων τεσσάρων.

Η σπουδαία σονάτα D960 του Schubert είναι το τελευταίο του έργο για πιάνο.

λοιπον υπερηχα
συνταρακτικα νεα απο την Βιβλιοθηκη του χωριου μου.
Σημερα με πληροφωρησε η γεροντοκορη πισω απο τον μπαγκο οτι μπορω να δανειστω μεχρι 50 δισκους καθε φορα!! πριν ηταν 10 δισκοι και για 2 εβδομαδες.
Οταν την ρωτησα ποτε θα προλαβω να ακουσω 50 δισκους μεσα σε 2 εβδομαδες, μου απαντησε με πονηρη φωνη και σιγα να μην ακουν οι γυρω, τους ριπαρεις στον υπολογιστη σου και τους ακους οταν γινεις συνταξιουχος και νομιμα συμπληρωσε!
Συγνωμη για το ΟΤ

λοιπον υπερηχα
συνταρακτικα νεα απο την Βιβλιοθηκη του χωριου μου.
Σημερα με πληροφωρησε η γεροντοκορη πισω απο τον μπαγκο οτι μπορω να δανειστω μεχρι 50 δισκους καθε φορα!! πριν ηταν 10 δισκοι και για 2 εβδομαδες.
Οταν την ρωτησα ποτε θα προλαβω να ακουσω 50 δισκους μεσα σε 2 εβδομαδες, μου απαντησε με πονηρη φωνη και σιγα να μην ακουν οι γυρω, τους ριπαρεις στον υπολογιστη σου και τους ακους οταν γινεις συνταξιουχος και νομιμα συμπληρωσε!
Συγνωμη για το ΟΤ

πω πω......:speechless-smiley-0

γίνονται αυτά στην Σουηδία ?

θα ρίξει φωτιά ο Θώρ να μας κάψει.....