Εγώ σε υποστήριξα...:grandpa:
Ολοκληρη ανάλυση έκανα για την ´επιλεκτικότητα´Richter.
Tι με βάζεις με τον άλλον τον ´κακό´μαζί???:BDGBGDB55::BDGBGDB55:
![]()
Balanescu Quartet: Maria T. (Mute CD - 2005)
Ελάτε τώρα να μου πείτε ξανά ότι "στις μέρες μας δεν βγαίνουν πια σημαντικοί δίσκοι".
Ενα ατμοσφαιρικό αριστούργημα, μίγμα ηλεκτρονικού καμπαρέ και avant-garde νεοκλασσικισμού, multimedia εμπειρία με κουαρτέτο εγχόρδων, κρουστά και samples με τη φωνή της "Ρουμάνας Edith Piaff", της Maria Tanase (1913-1963), σε εκτοξεύει σ ένα σύμπαν γεμάτο φαντάσματα και σπαρακτικά μελαγχολικό.
Πάντως τον τελευταίο καιρό έπαιξε πολύ το Tusk .... Το βρωμόσκυλο είχε πάλι δίκιο ......
Πάντως τον τελευταίο καιρό έπαιξε πολύ το Tusk .... Το βρωμόσκυλο είχε πάλι δίκιο ......
αααχ
τα έχουμε πεί....
το απόλυτο state of the art και επιμονής σε ποπ ροκ δίσκο μετά το 1977...
Κουφοί και με ληγμένα ...![]()
εσύ φταίς που δεν του έδωσες ακούσματα.
λοιπον υπερηχα
συνταρακτικα νεα απο την Βιβλιοθηκη του χωριου μου.
Σημερα με πληροφωρησε η γεροντοκορη πισω απο τον μπαγκο οτι μπορω να δανειστω μεχρι 50 δισκους καθε φορα!! πριν ηταν 10 δισκοι και για 2 εβδομαδες.
Οταν την ρωτησα ποτε θα προλαβω να ακουσω 50 δισκους μεσα σε 2 εβδομαδες, μου απαντησε με πονηρη φωνη και σιγα να μην ακουν οι γυρω, τους ριπαρεις στον υπολογιστη σου και τους ακους οταν γινεις συνταξιουχος και νομιμα συμπληρωσε!
Συγνωμη για το ΟΤ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.