Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Re: Now playing...

16dd92c008a021d9f31c5010.L.jpg

Κοίτα τώρα να δεις τι “ανάποδος” που είμαι. Σήμερα είχα μια διάθεση να ακούσω classic soul και συγκεκριμένα Marvin.Και καλά ο Marvin ούτως ή άλλως δεν είναι από τους πιο αγαπημένους, αλλά προσπέρασα εύκολα το what s going on που είναι το βαρύ πυροβολικό (υποτίθεται), και έμεινα εδώ.
Οκ pop με την ευρύτερη έννοια, σε μια περίοδο που η μαύρη μουσική μάλλον δεν είναι και πολύ στα πάνω της, οριακά χλιδάτος ο δίσκος, επικινδύνως lounge, αλλά το ομότιτλο το come live with me angel και soon I ll be living you again “κολλάνε” σαν καραμέλες τα άτιμα

Απάντηση: Re: Now playing...

...εννοείται βέβαια ότι έχω και τα τρία .....

Η Ferrier στο συγκεκριμένο έργο περιβάλλεται απο τον συνολικό ´μύθο´ της..
Η Ludwig είναι πολύ πιό συγκροτημένη σάν φωνή και σέ καλύτερη φόρμα...
Οσο για τον Herr Otto προσωπικά θεωρώ πώς η συνολική του Διεύθυνση αποτελεί Μνημείο Τεχνης..

O Jasha είναι εξαιρετικός στην 3η.4η και 8η Συμφωνία αλλά εδώ υπολείπεται..
Κατά την γνώμη μου πάντα (επειδή το IMHO δέν το αντέχω:flipout::flipout:)

Απάντηση: Now playing...

Aκριβώς...
Ειδικά αυτό μέ το πιάνο που ξεκινά απο τον Ignaz Paderewski (πού μάλλον ήταν μέτριος πιανίστας αλλά κανονικός star)είναι απαραίτητο.Καί μόνον να βλέπεις αυτή την εκπληκτική περσόνα τού Cortot να περιγράφει πώς ερμηνευεται ο Schuman αρκεί.
Αν και προσωπικά θεωρώ και τό Art of singing απαραίτητο..
Και μιάς και πιάσαμε αυτήν τήν κουβέντα,άν δεν έχεις αυτό είτε σέ βιβλίο είτε σέ dvd σού το συνιστώ ανεπιφύλακτα...

Re: Απάντηση: Now playing...

Aκριβώς...
Καί μόνον να βλέπεις αυτή την εκπληκτική περσόνα τού Cortot να περιγράφει πώς ερμηνευεται ο Schuman αρκεί.

+1000

Είναι αδύνατον να συγκρατήσω την συγκίνηση μου όταν βλέπω το 'ταξίδι' των ματιών του, σε αυτήν την σκηνή.... απίστευτος .... μεγάλη μορφή ....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Now playing...

:a0210::a0210:
Θα μέ θυμηθείς.
Και μετά θα πιούμε τσίπουρα στην Ηπειρο.:grinning-smiley-043

βεβαια μπορουμε να ξεκινησουμε απο δω ,τσιπουρο εχω (original οξυας hand made) ,.....λειπει φυσικα το περιβαλλον.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Now playing...

βεβαια μπορουμε να ξεκινησουμε απο δω ,τσιπουρο εχω (original οξυας hand made) ,.....λειπει φυσικα το περιβαλλον.

Φυσικά.
Δεν είναι απαραίτητο να ξεκινήσουμε σε βουκολικό περιβάλλον.:flipout:
Βολευόμαστε και στην πρωτεύουσα γι´αρχή.

31KB5RHNCKL._SL500_AA240_.jpg

Oι ΖΖTop ένωσαν την ευθεία προς τους Sabbath και η έρημος θυμήθηκε τους Cream, σε μια σημαδιακή δεκαετία που οι ταυτότητες η μια πίσω από την άλλη γίνονταν ένα απλό πάσσο στο τραίνο της αυθεντικότητας.

Δεν αφήνω σταγόνα από δαύτο. Ορίτζιναλ πράμα...

Άλλη μεγάλη δισκάρα,
ο chris Goss που έφτιαξε τους masters of reality ήταν και παραγωγός στα πρώτα εκπληκτικά των Kyuss νομίζω.