Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Απάντηση: Now playing...

Ολοκληρο το νεο των U2, εδω.

Και ήθελα να ανοίξω θέμα..

Λοιπόν στερεύοντας (?) από ιδέες οι U2, δανείζονται απο αυτούς που επηρέασαν.Οξύμωρο αλλά έτσι το αντιλήφθηκα εγώ.
Δεν θυμίζουν σε τίποτα τον ήχο που ξέραμε.Ακόμα και την φωνή του την κάνει αγνώριστη ο Bono.
Το πρώτο μισό του κομματιού θυμίζει Muse και Supermassive Black Holes .Τόσο ο ήχος,η παραγωγή,οι κιθάρες τους όσο και το σολο και τα φωνητικά.!!
Είμαι περίεργος για τον υπόλοιπο δίσκο.

51JKT33Y4ML._SS500_.jpg

η τεχνικη της αποπλανησης .. :handkiss:

Last edited:

Ωραίος ο Βαγγέλης...
Να ρωτήσω τώρα τι λέει σε σχέση με το ελληνικό το δικό μου ή όχι; :flipout:

Δεν ξέρω Γιώργο, δεν έχω το ελληνικό. Η ηχογράφηση όμως είναι μάλλον πίσω από την εποχή της και μάλλον πρόχειρη. Οπότε όση ...ριμαστοριά και να έβαλε η MoFi το αποτέλεσμα είναι σχετικά με άλλες δουλειές φτωχό ηχητικά. :nounder:

Δίσκος κλασικός, απίστευτα όμορφος!
Σε παίρνει από το χέρι και σε ταξιδεύει καβάλα σε έναν ιπτάμενο διηπειρωτικό πύραυλο που διασχίζει αργά την στρατόσφαιρα. Ταξίδι που το κάνεις ανασηκωμένος με τις αισθήσεις σε εγρήγορση. Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μια στιγμή να αφαιρεθείς κοιτώντας το ρολόι σου. Το πόδι μου εδώ και ώρα δε λέει να ηρεμήσει.
Και τι τύχη! Η MoFi πήρε μία μαγνητοταινία γραμμένη με απίστευτη τέχνη εν έτη 1957 και την απογείωσε. Και δεν μπορώ να μην αναρωτιέμαι συγχυσμένος: Τι στον κόρακα έκανε η βιομηχανία ήχου τα πενήντα αυτά χρόνια που μεσολάβησαν από τότε;

ΥΓ
Μη με νομίσετε για καμιά ψωνάρα που κυκλοφορεί μόνο με χρυσάφι 24Κ. Απλά βρήκα μια μεγαλούτσικη συλλογή της MoFi σε τιμή χώμα και την χτύπησα
!

Attachments

• Blue Train.jpg
    Blue Train.jpg
    143.4 KB · Views: 19
  • Blue Train cd.jpg
    Blue Train cd.jpg
    126.1 KB · Views: 9
Re: Now playing...

συγχωρέστε με για το βίντεο αλλά πολύ θα ήθελα να τον έχω μια
βδομάδα στο σαλόνι μου με κρασάκι και μεζέ να μου τραγουδάει:grinning-smiley-043

guilmant.jpg

εξαιρετικοί οι Γάλλοι οργανίστες.
Αβυσσαλέο χαμηλό και φοβερή ατμόσφαιρα στον καθεδρικό του Liverpool.
Ψάχνω να ακούσω τα 8Hz αλλά ....:slapface:μάλλον χλωμό με τα 6ιντσα στο γραφείο...

Bruckner - Συμφωνία αρ.4 ''Ρομαντική''
Gunter Wand / Berliner Philarmoniker

41ZHDMJ4JCL._SL500_AA240_.jpg

Παρέλαβα σήμερα το μεσημέρι.
Πρόκειται για ζωντανή ηχογράφηση του 1998 με τον μαέστρο(1912-2002) σε ηλικία 86 ετών!!
Ο Πιγκουΐνος και ο οδηγός του Gramophone συμφωνούν ότι πρόκειται για εξαιρετική ερμηνεία από έναν σπουδαίο Μπρουκνεριανό μαέστρο.
Για να πω και την αμαρτία μου επηρεάστηκα και από τη φωτογραφία του εξωφύλλου με το έμπλεο σοφίας βλέμμα και το αποστεωμένο γεροντικό χέρι να καθοδηγεί με τη σιγουριά και την εμπειρία μιας ολόκληρης ζωής.
Θαυμάσια και η ηχογράφηση.

συγχωρέστε με για το βίντεο αλλά πολύ θα ήθελα να τον έχω μια
βδομάδα στο σαλόνι μου με κρασάκι και μεζέ να μου τραγουδάει:grinning-smiley-043

Σπύρε στο άβαταρ σου έβαλες τον πλέον αγαπημένο μου δίσκο λαϊκής μουσικής έβερ ... τον είχα εκτενώς παρουσιάσει επί εποχών avforum ...

Σπύρε στο άβαταρ σου έβαλες τον πλέον αγαπημένο μου δίσκο λαϊκής μουσικής έβερ ... τον είχα εκτενώς παρουσιάσει επί εποχών avforum ...

δεν το ήξερα αλλά χαίρομαι που το ακούω γιατί και με μένα το ίδιο συμβαίνει...
τον συγκεκριμένο δίσκο μου τον έκανε δώρο ο εργοδότης μου σε ένα κατάστημα
που δούλευα εκείνη την εποχή,σαν την απόλυτη πρόταση από την γενιά του,πριν ακριβώς δεκατρία χρόνια...
κατά διαβολική σύμπτωση είχα ακούσει μέρες πριν μου κάνει το δώρο,
το κομματι No Man Can Find the War στο ραδιόφωνο και μου είχε κάνει
τρομερή εντύπωση...χωρίς καν να ξέρω από που προέρχεται...
είδες τελικά άμα σε θέλει η τύχη....

Last edited by a moderator:

Σπύρο, με εκπλήσσεις ευχάριστα με το νέο αβαταρ :grinning-smiley-043

Δε σε είχα για τόσο..... ποιητικό τύπο! :BDGBGDB55:

Τον λατρέυω τον tim buckley,
Χαίρομαι που αρέσει και στους δύο Σπύρους, άρεσει πολύ και στο … γιό μου (3,5 χρόνων), Σπύρος και αυτός,
μου ζητάει να το βάζω συχνά, σοβαρά το λέω.

και για εναρμoνιστούμε λίγο με το πνεύμα του thread,
από χτές και σήμερα στο γραφείο τό χω ρίξει στους radiohead (amnesiac)

415zOVxmhHL._SS400_.jpg

και στους ταξιδιάριδες Mogwai

51jTB95gV3L._SS400_.jpg

41GTDRF8GZL._SL500_AA240_.jpg