Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Απάντηση: Now playing...

και κλείνοντας τις σημερινές ακροάσεις
Smell_of_Female.jpg

ξεπερασμένο , κουραστικό με κούφιο ήχο ελλείψει μπάσσου , ίσως μιά κάποια εποχή και για ορισμένες ηλικίες νά ήταν καλό...
και
200px-Stormbringer_album_cover.jpg

μπορεί να μην είναι αντάξιο των μεγάλων τους στιγμών , έχει όμως τον ύμνο Soldier of fortune και κάτι φάνκικες κιθάρες...που εμένα με αρέσουν . Ωραίο ...( στον Μήτσο τα λέω έτσι ; )

Re: Now playing...

o ύμνος ήταν ένα πιλάφι και μισό... μιά σκέτη από γιουβέτσι...
το συγκεκριμένο δεν.....
ποτέ
παρακμή στα ντουζένια της...

Απάντηση: Re: Now playing...

o ύμνος ήταν ένα πιλάφι και μισό... μιά σκέτη από γιουβέτσι...
το συγκεκριμένο δεν.....
ποτέ
παρακμή στα ντουζένια της...

τι λές τώρα ; :slapface:Μετά το Blind man cries έρχεται το Soldier of fortune. Κομματάρα . Ο δε δίσκος άνετα 6/10

412UL7QI9gL._SS500_.jpg

ένα διπλό cd που έχω ακούσει πολύ τον τελευταίο καιρό με πολύ καλές διασκευές.
το lady grinning soul του bowie από τους mystefy είναι πολύ δυνατό!

515W2G7478L._SL500_AA240_.jpg

catholic girls - catholic girls (1982)

..from the Vatican to your garage:smile:

πως να ξεκολλήσω από το ''boys can cry'' ή το ''god made you for me'' ή το ''private school'', δεν ξέρω και ούτε θέλω...

είμαι ποπάκιας αθεράπευτος

Last edited:

200px-NerveNet-cover.jpg

Eνα από τα 3-4 καλύτερα άλμπουμ του Eno , τουλάχιστον από αυτά που ηχογράφησε μόνος του και όχι σε συνεργασία με άλλους . Ακούγεται σαν να είχε ηχογραφηθεί μόλις χθες παρά τα 17 χρόνια που έχουν περάσει .

Εξαιρετικός δισκος!
Βέβαια, η χρονική απόσταση μου φαίνεται αδιανόητη. Λες και ήταν χτές :frown:

515tIngT0TL._SL500_AA240_.jpg

61NZ8PJF4KL._SL500_AA240_.jpg

Out of Focus - Out of Focus

Τυχαία έπεσα πάνω σε αυτό το ψυχεδελικό Krautrock γκρουπ και στο wake up cd τους, το οποίο παρεμπίπτοντος έχω λιώσει εδώ και μια εβδομάδα περίπου, και προβλέπω τάσεις γενικότερης εξάρτησης. Αναζήτησα περαιτέρω πράγματα για αυτούς και βρήκα το ομότιτλο cd τους out of focus (1971), που ακούω τώρα και είναι εξαιρετικό, πιθανότατα καλύτερο και από το wake up.Το γκρουπ από πληροφορίες που έχω έχει αρκετά σημαντική δισκογραφία και αργότερα προσανατολιστηκε σε πιο jazz rock ήχο

515tIngT0TL._SL500_AA240_.jpg

61NZ8PJF4KL._SL500_AA240_.jpg

Out of Focus - Out of Focus

Τυχαία έπεσα πάνω σε αυτό το ψυχεδελικό Krautrock γκρουπ και στο wake up cd τους, το οποίο παρεμπίπτοντος έχω λιώσει εδώ και μια εβδομάδα περίπου, και προβλέπω τάσεις γενικότερης εξάρτησης. Αναζήτησα περαιτέρω πράγματα για αυτούς και βρήκα το ομότιτλο cd τους out of focus (1971), που ακούω τώρα και είναι εξαιρετικό, πιθανότατα καλύτερο και από το wake up.Το γκρουπ από πληροφορίες που έχω έχει αρκετά σημαντική δισκογραφία και αργότερα προσανατολιστηκε σε πιο jazz rock ήχο

Xρονια πολλα Γιωργο με υγεια πανω απ ολα.

Το ομωνυμο των ΟOF ειναι πραγματι εξαιρετικο album.To opening track εχει μια punky αισθηση(αν μπορει καποιος να το πει για μια κατα βαση prog μπαντα).Λιγο folk,πολυ prog αρκετα "φυσηματα".Γενικα δεν σε αφηνει αδιαφορο.To πρωτο τους ειναι περιπου στα ιδια επιπεδα αν και οι επιρροες απο J.T ειναι εμφανεστατες.Το τριτο τους τωρα ειναι μια αλλη ιστορια.Double album, ανισο οπως τα περισσοτερα "διπλα", ιδεες ανεκπληρωτες, προσδοκιες που δεν ευδοκιμησαν...

Τα Not Too Late και Rat Roads προτεινονται στους πιστους του συγκροτηματος ή στους fan της Jazz Rock.

Ο εξαιρετικος κιθαριστας του συγκροτηματος (Remugius Drechsler) συμμετειχε στο τελευταιο σπουδαιο album των Embryo (Embryo's Reise).

The Doors - The Doors (1967, 40th anniversary mixes)
51j5TLbNa5L._SS400_.jpg

Ακριβως αυτη η εκδοση. Η λεξη "αριστουργημα" εχει πολυφορεθει αυτες τις ημερες, οποτε τι να πω γι'αυτο το αλμπουμ?

Πέτρο γράψε ότι είναι μάπα μπας κι ακούσει κανείς ποτέ...

Δεν καταλαβα τι εννοεις. Παντως, ενα αλμπουμ με 4-5 απο τα καλυτερα τραγουδια ολων των εποχων, τι αλλο μπορει να ειναι εκτος απο αριστουργημα? Το κακο ειναι πως τα τραγουδια αυτα εχουν ακουστει τοσο πολυ και απο τοσο ασχετους ολα αυτα τα χρονια, που τεινουμε να τα υποτιμησουμε. Μαλιστα, γι'αυτο το λογο, ακομα και τωρα εκανα skip στο πρωτο τραγουδι. Ποσο τιμητικο για ενα δισκο ειναι το να παταει ο ακροατης το skip σε ενα τραγουδι οπως το Break On Through? Ακου με προσοχη τα σολα του Light my fire και τα ξαναλεμε.

Ωπ, εφτασα στο The End...

Δεν καταλαβα τι εννοεις. Παντως, ενα αλμπουμ με 4-5 απο τα καλυτερα τραγουδια ολων των εποχων, τι αλλο μπορει να ειναι εκτος απο αριστουργημα? Το κακο ειναι πως τα τραγουδια αυτα εχουν ακουστει τοσο πολυ και απο τοσο ασχετους ολα αυτα τα χρονια, που τεινουμε να τα υποτιμησουμε. Μαλιστα, γι'αυτο το λογο, ακομα και τωρα εκανα skip στο πρωτο τραγουδι. Ποσο τιμητικο για ενα δισκο ειναι το να παταει ο ακροατης το skip σε ενα τραγουδι οπως το Break On Through? Ακου με προσοχη τα σολα του Light my fire και τα ξαναλεμε.

:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043
εγω αυτα τα λεω αβαθμολογιτα
αν και δεν μ αρεσουν οι doors γενικως.

.

Re: Απάντηση: Re: Now playing...

Βρε συ τον συγκεκριμένο τον έχω οργώσει από τα μαθητικά χρόνια ήδη, ξέρω περί τίνος πρόκειται πολύ καλά.

Εννοούσα προηγουμένως ότι καταλήξαμε να ΜΗΝ ακούμε κάτι που προτείνεται σε μια αναφορά και ΣΠΕΥΔΟΥΜΕ να κριτικάρουμε ουσιαστικά το ΑΓΝΩΣΤΟ στα αυτιά μας...

Ο chief κάνει καλά που κρατά ακόμα τη σχετική υπογραφή:worshippy:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Now playing...

Εννοούσα προηγουμένως ότι καταλήξαμε να ΜΗΝ ακούμε κάτι που προτείνεται σε μια αναφορά και ΣΠΕΥΔΟΥΜΕ να κριτικάρουμε ουσιαστικά το ΑΓΝΩΣΤΟ στα αυτιά μας...

Εγω παντως δεν το κανω αυτο.

kido+natuski-disco+space+baby-front+copy.jpg

Kido Natsuki - Disco Space Baby.

Πρωί πρωί να πάει καλά η μέρα.Τέσσερα κομμάτια, το ομότιτλο, Astoral jive,Xenogenesis και President Of Space.Κυκλοφόρησε Ιαπωνία σε περιορισμένα αντίτυπα το 2000 απο την Acid Mother's Temple.Freak, space rock κατάσταση......

200px-Mekanik.jpg

Χθες . Αρτι αφιχθείσα η νέα remastered εκδοχή σε γιαπωνέζικο SHM CD . Χρειάζεται να έχει κανείς και κάτι άλλο ; ...Ισως... 5-6 δίσκους ακόμα