Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Απάντηση: Now playing...

4143hiZsfvL._SL500_AA240_.jpg

TOMASZ STANKO QUARTET – Soul of Things (ECM, 2002)

Πσσ...σς !
Κανονικό φευγιό.
Σκαλιστίρι ο μπαγάσας

511HP1HDTXL._SS400_.jpg

Ενα μετριο δισκακι μωρε...

υ.γ. ισως κοντευω τις 100 ακροασεις στα 15 χρονια που το εχω.

:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Re: Now playing...

41KzHtzD4ML._SS400_.jpg

με την προσθήκη της Wendy Lewis στο γνωστό off beat ορχηστρικό στυλ των bad plus, ένα αποτέλεσμα λίγο ψυχεδελικό jazz εάν υπάρχει κάτι τέτοιο. τολμώ να πω ότι κάποια κομμάτια, θυμίζουν est.

41n7LYLSyhL._SL500_AA240_.jpg

John Cale - Circus Live (2007 – EMI)

Δεν το χωρά ο νούς πως στο καλό ο τύπος αυτός παρέμεινε νιάτο και μένει τόσο φρέσκος, πως άντεξε όλους τους λάθος δρόμους και η φωνή του δεν γνωρίζει δισταγμό, πως στέκει ακόμη όρθιος βγάζοντας τη γλώσσα στην ψυχική ατονία, με ποιο θράσος ακούγεται πιο rock από ποτέ. Τον ζηλεύω! Αν δεν τραγουδούσε γιά'μένα θα τον φθονούσα κι'όλας! Και μου ρίχνει και κάτι χρονάκια. Εγώ στην ηλικία του θα σκαλίζω τον κήπο λές και δεν υπάρχει ψυχή να μιλήσω, ή θα κοκορεύομαι στην κουβέρτα μου σαν άπλυτος βασιλιάς
****1/2στα5, Μπράβο του!

51su%2BnJV2PL._SS400_.jpg

Μολις κατευθασε, η απλη του εκδοση...και το ραφι του Ντυλαν ολο και φαρδαινει...:grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Now playing...

511HP1HDTXL._SS400_.jpg

Ενα μετριο δισκακι μωρε...

υ.γ. ισως κοντευω τις 100 ακροασεις στα 15 χρονια που το εχω.

εννοείς 6 με 7 ακροάσεις το χρόνο;
Λίγες είναι...:popcorn:

για πες favorites. Να βάλω τον πήχυ στα 7 γιατί θα χάσουμε το λογαριασμό...για πές 7 favorites :popcorn:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Now playing...

εννοείς 6 με 7 ακροάσεις το χρόνο;
Λίγες είναι...:popcorn:

για πες favorites. Να βάλω τον πήχυ στα 7 γιατί θα χάσουμε το λογαριασμό...για πές 7 favorites :popcorn:

Τα πρωτα 10 χρονια το ειχα μονο στο διπλο βινυλιο. Συνεπως, το ακουγα μονο στο σπιτι. Πριν απο κανα 5αρι χρονια το πηρα και σε CD και απο τοτε το ακουω συχνοτερα. Πχ εχτες το ακουγα στο γραφειο. Παντως, γενικα δεν υπαρχουν και παρα πολλοι δισκοι που εχω ακουσει πανω απο 30 ή 50 φορες. Με τα καινουρια που τα ακουω 1-2 φορες και με τα παλια που ανακαλυπτω συνεχεια, δε μου μενει πολυ χρονος.

Οσο για favorites, τα εχουμε πει πολλες φορες. Δεν εχω ευκολη "αντικειμενικη" απαντηση. Πχ, το Bitches Brew με εκανε να ακουω τη μουσικη που ακουω σημερα. Ειναι αδυνατον να την το εχω στα favorites ακομα και αν σημερα ισως προτιμω καποιο αλλο του Miles? Το ιδιο και με τα 5 των Stones, το "Sign 'o' the times", το "the black saint and the sinner lady", το "ten" των Pearl Jam και μερικα ακομα. Δηλαδη, το συναισθημα υπερνικαει τη λογικη οταν πρεπει να αποφασισω για το ποια ειναι τα αγαπημενα μου.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Now playing...

Ειναι αδυνατον να την το εχω στα favorites ακομα και αν σημερα ισως προτιμω καποιο αλλο του Miles?

"Ειναι δυνατον να μην το εχω στα favorites, ακομα και αν σημερα ισως προτιμω καποιο αλλο του Miles?"...ηθελα να γραψω...:slapface:

Η αληθεια ειναι πως δεν εχω την καταλληλη διαθεση αυτη την εποχη ωστε να ακουσω τον ηχο του νεου αλμπουμ του Ντυλαν. Ετσι, η πρωτη ακροαση με αφησε καπως αμηχανο. Ακολουθησαν αλλες 3 ως τωρα και καθε φορα μου αρεσει και περισσοτερο.

Το αλμπουμ κλεινει με το καταπληκτικο "it's all good" και με κανει να απορω παλι με τις επιλογες ορισμενων σχετικα με τα πρωτα σινγκλς των δισκων. Νομιζω πως αυτο θα ηταν καταλληλοτερο του "beyond here lies nothing".

James+Taylor+-+One+Man+Dog+-+1972_FrontBlog.jpg

γύρω στις 80-100 το χρόνο (πλέον).
επί 35 (από το 1974) χοντρικά 3500....

Bir%C3%A9li_Lagr%C3%A8ne_-_Gipsy_Project_-_a.jpg

από το 2002...μπορεί και 500 το χρόνο μέχρι το 2006...
πλέον μόνο 60-70...