Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Απάντηση: Re: Now playing...

James+Taylor+-+One+Man+Dog+-+1972_FrontBlog.jpg

γύρω στις 80-100 το χρόνο (πλέον).
επί 35 (από το 1974) χοντρικά 3500....

Αυτό το έχω σε βινύλιο, που όπως ξέρεις, δυστυχώς με τα τωρινα δεδομένα δεν βολεύει :operator:

Re: Now playing...

bonemachinecrop.jpg

είναι και μοναδικό που έχω απο την αγριοφωνάρα:silly: με τις απεριόριστες
δυνατότητες...πρέπει κάποια στιγμή να περάσω και στο επόμενο βημα...
πιο να ναι αυτό αραγες.......

Απάντηση: Now playing...

που να δεις και λαιβ τον alvin lee.

τι ειπες τωρα !
τα φοβεροτερα κιθαριστικα σολαρισματα που δει το ματι μου
και εχει νοιωσει η ψυχουλα μου !

που να ξερουν οι νεοι μας !

.

Re: Απάντηση: Now playing...

τι ειπες τωρα !
τα φοβεροτερα κιθαριστικα σολαρισματα που δει το ματι μου
και εχει νοιωσει η ψυχουλα μου !

που να ξερουν οι νεοι μας !

.

Αν δεν κανω λαθος υπαρχει καταγεγραμμενος στο Woodstock με ενα ατελειωτο σολαρισμα. Εχουν περασει αυτες οι εποχες ανεπιστρεπτι.
Τελευταια εχω κολλησει ασχημα με τον παρακατω κυριο:
51ugRuTZ%2BzL._SS500_.jpg

απλα απιστευτος, για τους απιστους που λενε οτι τελειωσε η μουσικη στις μερες μας. Βγαινει οπου ναναι το καινουργιο του, να του κανουμε κανονικη παρουσιαση
e

Re: Απάντηση: Re: Now playing...

Αυτό το έχω σε βινύλιο, που όπως ξέρεις, δυστυχώς με τα τωρινα δεδομένα δεν βολεύει :operator:

μπα, γιαπωνέζικο χάρτινο μάνα μου, που είναι στο ράφι, :a0210: πλέον μόνο σε φλακ...

.

Μουσική: Χριστόδουλος Χάλαρης
Στίχοι: Γιάννης Κακουλίδης - Θεόδωρος Αγγελόπουλος
Αφήγηση: Θεόδωρος Αγγελόπουλος
Τραγούδι: Χρύσανθοs

.:listen:

PepperAdams_Ephemera.jpg

ωραιος τυπος!
αυτο που θα επρεπε να ακουγεται στα σωστα μπαρ...
ωριμη jazz χωρις ψευτικους εντυπωσιασμους

...
Baritone saxophonist Pepper Adams recorded this LP in 1973 in London, England, it was released on Zim Records, personnel is Pepper Adams on baritone sax, Roland Hanna on piano, George Mraz on bass and Mel Lewis on drums.

http://mp3.rhapsody.com/pepper-adams/ephemera
http://en.wikipedia.org/wiki/Pepper_Adams

Last edited:

Ravel - Le Tombeau de Couperin
Louis Lortie / piano

41Z3PYCA3XL._SL500_AA240_.jpg

Ο Τάφος του Couperin είναι μια σουϊτα από 6 κομμάτια, το καθένα από τα οποία είναι αφιερωμένο σε έναν φίλο του συνθέτη που σκοτώθηκε στον Πρώτο Παγκ. Πόλεμο.
Συνολικά το έργο δεν αποπνέει τη θλίψη της απώλειας, όπως θα περίμενε κάποιος, μάλιστα δε, ο Ravel, ερωτηθείς σχετικά είπε χαρακτηριστικά ότι ''...οι νεκροί είναι αρκετά λυπημένοι στην αιώνια σιωπή τους.''
Μουσικά μιλώντας πρόκειται για 6 κομψά κομμάτια με αρκετή δόση γαλλικής φινέτσας. Ο ίδιος ο συνθέτης είχε ενορχηστρώσει 4 από τα 6. Είχα πρωτογνωρίσει το έργο δια χειρών Jean-Yves Thibaudet σε μια νεανική του ηχογράφηση αλλά και ο Louis Lortie συστήνεται ανεπιφύλακτα.
Σε διπλό cd από την Chandos το οποίο περιλαμβάνει όλη την πιανιστική μουσική του συνθέτη.

I.Prelude
II. Fugue
III. Forlane
IV.Rigaudon
V. Menuet
VI. Toccata

45__cover__URANYA%20site.jpg

Το soundtrack της συμπαθέστατης ταινίας, για χαλαρό πρωινό Κυριακάτικο καφεδάκι.

Τις τελευταίες μέρες έχω ''κολλήσει'' με τη Γαλλική μουσική , προεξαρχόντων βέβαια των Debussy και Ravel.
Εδώ υπάρχουν τα δύο Κοντσέρτα για Πιάνο του Ravel ( το δεύτερο είναι για το Αριστερό χέρι) καθώς και η Φαντασία για Πιάνο και Ορχήστρα του Debussy.
Στο πιάνο ο Zoltan Kocsis.

ravelpianoconcertos.jpg