Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Απάντηση: Now playing...

Kωστα, ολο λεω να γραψω για τα 5 αλμπουμ των Sparks που πλεον εχω, αλλα ολο το αμελω. Γενικα δεν εχω ξετρελαθει παντως. Το προσφατο Hello Young Lovers ειναι αυτο που προτιμω, αν και καποιο απο τα υπολοιπα 4 δεν το εχω ανοιξει καν. Δε θυμαμαι ποιο ομως.

Re: Απάντηση: Now playing...

Γενικα δεν εχω ξετρελαθει παντως.

Standard Sparks fare: ***1/2. Αλλά γεμάτα ***1/2.
3 πολύ καλά κομμάτια, 2-3 ενδιαφέροντα tryouts, they give a lot of the '4 stars' a good run for their money.
Εχουν βγάλει 21 άλμπουμ. Εχω κάπου 15. Φτιάχνω ένα διπλο CD, 2,5 ώρες που σε πάνε κωλοφεράντζα, γκαζόφρενο να σε κυνηγάει στο χιλιοστό...και σύ να νιώθεις τελείως φλούφλης.

Re: Now playing...

1156787225.jpeg

THE LIMP TWINS - TALES FROM BEYOND THE GROOVE

To έχω λιώσει όλη την εβδομάδα και σήμερα είμαι στη τρίτη ακρόαση. Το δισκάκι είναι εθιστικό όσο δεν πάει άλλο. Η πλάκα είναι ότι το έχω αγοράσει περίπου μια τριετία πριν, αλλά φέτος αξιώθηκα να το ακούσω σωστά.

Low-fi γήινο upbeat, με 50% βρετανική soul κι από 25% funk και diy dancefloor grooveness είναι η περιγραφή που ταιριάζει καλύτερα εδώ.
Υπεύθυνοι οι κύριοι Will Holland (Quantic) και Russ Porter.

Κυκλοφορία του 2003, από τα πρώτα διαμάντια που κυκλοφόρησαν στην ετικέτα της Tru Thoughts.
Αν οι νότες είχαν πιασίματα, αυτός είναι νταρντανόδισκος...

limptwins_web02.jpg

limptwins_web03.jpg

Xορεύει όλο το γραφείο σήμερα:Banane0::Banane0::Banane0:

Μολις ακουσα το Sunday driver και κατεβαζω το αλμπουμ τωρα!!!

ΚΑΛΟ!!:SFGSFGSF:

Άγγελε είναι κολλητικότατος ο ιός που βγάζουν..

Θα το ακούσω άλλη μια φορά ακόμα για σήμερα και κατεβαίνω στα Ολυμπιακά φτιαγμένος:flipout::flipout::flipout:

Re: Now playing...

Ρε Στέργιε καλοκαιράκι είναι. Το άλμπουμ σκοτώνει, να μη το πούμε;

Άσε που έχει από τα πιο εθιστικά αντρικά φωνητικά.

Και για να το πω για άνδρα αυτό είναι σπάνιο.

Ανυπέρβλητο το στυλ τους.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Now playing...

Άγγελε είναι κολλητικότατος ο ιός που βγάζουν..

Θα το ακούσω άλλη μια φορά ακόμα για σήμερα και κατεβαίνω στα Ολυμπιακά φτιαγμένος:flipout::flipout:

Μπα δεν το χρειαζεσαι!!!
Εχεις πεσει στο καζανι με το αντιολυμπιακο φιλτρο οταν ησουν μικρος!!:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

41EP7HJ23SL._SS500_.jpg

Ωραιοι ειστε... Μεχρι πριν λιγες ημερες ειχα ακουσει μονο τη Ρεπλικα, που ολοι λετε πως ειναι το απολυτο αλμπουμ κτλ κτλ κτλ και μπλα μπλα μπλααα "και η ρεπλικα που ειναι αυτο και εκεινο και το αλλο" και μπλα μπλα μπλαααα....

ΤΙ ΛΕΤΕ ΜΩΡΕ?????????????????????????????????????????

Αυτο και το Shiny Beast που εχω ακουσει πλεον, ειναι ΚΛΑΣΕΙΣ ανωτερα.

Συμπερασματικα, αν υπαρχει και αλλος σαν κι εμενα (δηλ, να εχει μονο τη Ρεπλικα), να σπευσει να παρει και μερικα ακομα του Καπετανιου. Αλλιως χανει...

Last edited:

υ.γ. ποσο αλλο λαδι στη φωτια:argue: να ριξω σε αυτη την ερμη τη μουσικη κατηγορια?:flipout::flipout::flipout::flipout:

Τι δισκάρα είναι αυτή!!! Παραγγέλθηκε!! Ευχαριστώ πολύ για τη δυνατότητα που μου δίνετε να ανκαλύπτω νέους αξιόλογους δίσκους.

41EP7HJ23SL._SS500_.jpg

Ωραιοι ειστε... Μεχρι πριν λιγες ημερες ειχα ακουσει μονο τη Ρεπλικα, που ολοι λετε πως ειναι το απολυτο αλμπουμ κτλ κτλ κτλ και μπλα μπλα μπλααα "και η ρεπλικα που ειναι αυτο και εκεινο και το αλλο" και μπλα μπλα μπλαααα....

ΤΙ ΛΕΤΕ ΜΩΡΕ?????????????????????????????????????????

Αυτο και το Shiny Beast που εχω ακουσει πλεον, ειναι ΚΛΑΣΕΙΣ ανωτερα.

Συμπερασματικα, αν υπαρχει και αλλος σαν κι εμενα (δηλ, να εχει μονο τη Ρεπλικα), να σπευσει να παρει και μερικα ακομα του Καπετανιου. Αλλιως χανει...

Λοιπόν Πέτρο αμα θες , εμπιστεύσου με
Παρε αυτό
Clear_Spot.jpg

και αυτό
Mirror_Man_Beefheart.jpg

και αυτό
200px-Safe_as_Milk.jpg

στην επαυξημένη εκδοχή του ( εγώ τόχω σε διπλό βινύλιο )

Αντίθετα αφού δεν σου αρέσει η "πέστροφα" μην πάρεις αυτό
Captain_Beefheart_-_Lick_My_Decals_Off%2C_Baby.jpg

:ernaehrung004:

To Clear Spot το εχω ηδη αλλα δεν εχω προλαβει να το ακουσω. Θα τσεκαρω και τα υπολοιπα. Σιγα σιγα ομως γιατι με χαλαει το overdose...

by the way , ο Christgau έβαζε Β+ στην πέστροφα
"I find it impossible to give this record an A because it is just too weird. But I'd like to. Very great played at high volume when you're feeling shitty, because you'll never feel as shitty as this record. B+"

Απάντηση: Re: Now playing...

αμα σε συμφέρει καλός είναι ο Christgau

οχι βέβαια . Ακόμα κι εδώ γελοίος είναι . Τόβαλα για να καταδείξω την βλακεία του και να το υπενθυμίσω σε μερικούς μερικούς που τον συμπαθούν