Γιώργος Κουν.
Supreme Member
Απάντηση: Now playing...
Πέτρο, δεν ξέρω αν τυχόν το είδες, αλλά κάπου αλλού έγραψα σχετικά με τον καπετάνιο, αυτό:
Σήμερα που η θέαση είναι ευρυγώνια, χαίρω πολύ.
Τότε όμως, αν απο Eagles και Steve Miller, ανυποψίαστος έπεφτες κατευθείαν στην Πέστροφα, έστριβες κανονικά...
Και έχανες και τα υπόλοιπα.
Γι'αυτό σου λέω, το βαρέλι έχει ακοοόμα...!
Η πέστροφα είναι ένα ιδιαίτερο πόνημα, ενα statement που λέμε στα ελληνικά. Αλλά πολύ προχώ.
Κατα χοντρική αντιστοιχία, είναι σαν να λές σε κάποιον: Δεν ξέρεις τον Lou Reed και θες να μάθεις περί τίνος πρόκειται; Πάρε το Metal Music Machine!
Δεν γίνονται αυτά έτσι απότομα, αυτό εννοούσα.
![]()
Ωραιοι ειστε... Μεχρι πριν λιγες ημερες ειχα ακουσει μονο τη Ρεπλικα, που ολοι λετε πως ειναι το απολυτο αλμπουμ κτλ κτλ κτλ και μπλα μπλα μπλααα "και η ρεπλικα που ειναι αυτο και εκεινο και το αλλο" και μπλα μπλα μπλαααα....
ΤΙ ΛΕΤΕ ΜΩΡΕ?????????????????????????????????????????
Αυτο και το Shiny Beast που εχω ακουσει πλεον, ειναι ΚΛΑΣΕΙΣ ανωτερα.
Συμπερασματικα, αν υπαρχει και αλλος σαν κι εμενα (δηλ, να εχει μονο τη Ρεπλικα), να σπευσει να παρει και μερικα ακομα του Καπετανιου. Αλλιως χανει...
Πέτρο, δεν ξέρω αν τυχόν το είδες, αλλά κάπου αλλού έγραψα σχετικά με τον καπετάνιο, αυτό:
Σήμερα που η θέαση είναι ευρυγώνια, χαίρω πολύ.
Τότε όμως, αν απο Eagles και Steve Miller, ανυποψίαστος έπεφτες κατευθείαν στην Πέστροφα, έστριβες κανονικά...
Και έχανες και τα υπόλοιπα.
Γι'αυτό σου λέω, το βαρέλι έχει ακοοόμα...!
Η πέστροφα είναι ένα ιδιαίτερο πόνημα, ενα statement που λέμε στα ελληνικά. Αλλά πολύ προχώ.
Κατα χοντρική αντιστοιχία, είναι σαν να λές σε κάποιον: Δεν ξέρεις τον Lou Reed και θες να μάθεις περί τίνος πρόκειται; Πάρε το Metal Music Machine!
Δεν γίνονται αυτά έτσι απότομα, αυτό εννοούσα.