Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Re: Now playing...

έτσι θα μας 'ξεπετάς' από δώ και στο εξής; :confused:
με ένα εξώφυλο και μιά-δυό αράδες από κάτω; :angry:

you mean the good guys lost after all?

Last edited:
Απάντηση: Now playing...

200px-Golden_Earring_-_Moontan.jpg

μίγμα hard rock και progressive από την Ολλανδία που ακούγεται καλύτερα από άλλα αντίστοιχα , λόγω του χιτ σινγκλ "Radar Love" .

:2thumb22sup::2thumb22sup::music-smiley-006::drummer:

Απάντηση: Re: Now playing...

Σιγα μπρέ που θά κολλήσει ...
Σε ποιούς μωρέ??
Σε εκείνους πού θεωρούν τον Ροκυ και την Μουσική υπόκρουση του ´κουλτουριές'??:flipout::flipout::flipout:

Πλάκα μέ Κάνεις.-bye--bye-

Θα επανέλθω ...προς το παρόν ξεσκονίζω , είπαμε , αφήνοντας μια πρόγευση of the shapes of things to come. :Banane0:

μερικές φορές αισθάνομαι ότι αυτά που ακούω είναι πολύ παλιά , και ποιός θα τα ξέρει . Mετά βλέπω τον a sxiza , αμέσως από κάτω από το Radar Love , να ενθουσιάζεται , παρ' όλον ότι γεννήθηκε την ίδια χρονιά που κυκλοφόρησε το moontan και χαίρομαι ...

41KMvPqiV%2BL._SS400_.jpg

επειδή οι μουτσούνες είναι της μοδός τελευταία.
αν και επιπέδου ...μοριακής βιολογίας για αυτούς, ο δίσκος του Kevin Ayers αφιερώνεται εξαιρετικά στο αδερφάτο.

Αφορμή για να μάθω τον Purcell ήταν η Ουγγρική εκδοχή του "Βόιτσεκ" του Μπύχνερ από τον Janos Szaz (1994) όπου ακουγόταν το "O Solitude, my sweetest choice". Έτσι πήρα αυτόν τον δίσκο. Άν έχετε και άλλες εκτελέσεις να προτείνετε, I'm all ears!!!

http://www.amazon.com/gp/product/images/B00000DLXB/ref=dp_image_0?ie=UTF8&n=5174&s=music

41K5GACFNAL._SL500_AA240_.jpg

1970.
Βρεταννικό τζαζ ροκ με έμφαση στην τζαζ . Ορισμένοι διακρίνουν επιρροές από Soft machine . Πέρασαν και δεν ακούμπησαν... Πιό κοντά στους Blood Sweat & tears , οι οποίοι , εμένα τουλάχιστον δεν μου είπαν απολύτως τίποτα ποτέ. Εδώ που τα λέμε ούτε και οι If μου λένε κάτι . Αψογη τεχνική , ακαδημαική γνώση του αντικειμένου , εξαιρετικές εκτελέσεις , αντιπαθητική φωνή ( Β- , που θάλεγε κι ο αντιπαθής "φίλος" μου :rolleyes:)

μερικές φορές αισθάνομαι ότι αυτά που ακούω είναι πολύ παλιά , και ποιός θα τα ξέρει . Mετά βλέπω τον a sxiza , αμέσως από κάτω από το Radar Love , να ενθουσιάζεται , παρ' όλον ότι γεννήθηκε την ίδια χρονιά που κυκλοφόρησε το moontan και χαίρομαι ...

χαχα...ας ειναι καλα ο αδελφος μου..:grinning-smiley-043..."μαλλιαουρη" του παρκου τοτε.....(εγω ειμαι ο 7ος...φαντασου)...
Η πρωτη κασετα που μου εδωσε και ακουγα σε γουοκμαν(δωρο τοτε απο usa) στο δημοτικο...περιελαμβανε....
Eric Burton (animals)-Jim morrison(doors)...και το Για να πιατο φασουλαδα λαδερη!! Πουλικακος.
Μαλιστα την φασουλαδα λαδερη για πολυ καιρο νομιζα οτι ηταν απο το δικο τους συγκροτημα!!
Ελα να ακουσεις τη γραψαμε μου ελεγε....:flipout:....:twoguns:...
Ωραια....

mulatu_astatke_the_heliocentrics-inspiration_information_b1.jpg

Δεν τον ηξερα.Moυ το προτεινε φιλος που τον ειδε χθες .Καλος:a0210:

http://www.myspace.com/mulatuastatke

http://video.google.com/videosearch...sa=X&oi=video_result_group&resnum=4&ct=title#

Είχα πάρει το δίσκο των Heliocentrics, "Out There". Προχθές πήρα κι αυτό εδώ. Περιττό να σας πω ότι έχω σκάσει που δεν κατάφερα να κατέβω να τους δω, αλλά ας όψονται οι Pixies και οι Royksopp...

Είχα πάρει το δίσκο των Heliocentrics, "Out There". Προχθές πήρα κι αυτό εδώ. Περιττό να σας πω ότι έχω σκάσει που δεν κατάφερα να κατέβω να τους δω, αλλά ας όψονται οι Pixies και οι Royksopp...

τον άκουσα προχθες στο Stereodisc . Παρά τα λεγόμενα , δεν μου έκανε εντύπωση . Δεν νομίζω ότι άντεχε πάνω από 2-3 ακούσματα

Re: Απάντηση: Re: Now playing...

τον άκουσα προχθες στο Stereodisc . Παρά τα λεγόμενα , δεν μου έκανε εντύπωση . Δεν νομίζω ότι άντεχε πάνω από 2-3 ακούσματα

Καλοκαιρινος δισκος, αρεσει σε ολους και οτι πρεπει για ταξιδι με αυτοκινητο!

SUCIDE-Suicide 1977
PINK TURNS BLUE-If two worlds kiss

Attachments

• Suicide1977.jpg
    Suicide1977.jpg
    61.6 KB · Views: 2
  • if two worlds kiss.jpg
    if two worlds kiss.jpg
    8.6 KB · Views: 2

Εγώ πάλι Ντοκ, τους έχω γουστάρει τρελά τους τύπους...

τοτε πρεπει να ακουσεις και εσυ και οι αλλοι νεολαιοι οπωσδηποτε αυτο:

514MP4CMdQL._SS400_.jpg

Jimi Tenor & Kabu Kabu - 4th Dimension

καλυτερο!!