όντως ένα ευχάριστο πρωινό
![]()
Μπραβο Σπυρο! Ενα απο τα απολυτως καλυτερα χιπ-χοπ αλμπουμ ολων των εποχων, μαζι με το The Chronic του Dr Dre και το All Eyez on Me, του 2Pac. Νομιζω πως καποτε ειχα ανοιξει θεμα γι'αυτα.
![]()
Μπροστά στους NWA τα παραπάνω μου φαίνονται χλωμά.
![]()
Να σας αποκαλυψω πως εχω σε 12" αυτο ή θα ζηλεψετε πολυ? Νομιζω πως ξερετε ποιο κομματι εχει στο flip side...
![]()
Ευτυχώς το'χω και εγώ. Αν και φαν της east coast οφείλω να ομολογήσω οτι οι ΝWA ήταν γκρουπάρα. Όσο για τα καλύτερα hiphop άλμπουμς, λόγω east coast, θα πω τα Raising Hell (τιμής ένεκεν) τα τρία πρώτα των Public Enemy και το 3 feet high and rising των De La Soul. Για μένα η ηρωική εποχή του hiphop τελείωσε με το 3 Years, 5 months & 2 days in the life of των arrested developement to 1992. O τελευταίος hiphop δίσκος που αγόρασα ήτων των Outkast (speakerboxx/the love below). Πάντως το the cronicle ήταν πολύ μεγάλος δίσκος, προπομπός αυτών που θα έρχονταν.
Επι τη ευκαιρία, χρόνια σου πολλά Πέτρο έστω και ολίγον καθυστερημένα.
![]()
Φαντάζομαι όταν όλα δείχνουν άσκοπα ( ο Σπύρος ξέρει τι εννοώ) είναι η κατάλληλη στιγμή για να την ακούσεις . Αρα τελικά η μουσική είναι ψυχικός σύνδεσμος με τη ζωή.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.