Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Re: Now playing...

όντως ένα ευχάριστο πρωινό
Doggystyle.jpg

Απάντηση: Re: Now playing...

όντως ένα ευχάριστο πρωινό
Doggystyle.jpg

Μπραβο Σπυρο! Ενα απο τα απολυτως καλυτερα χιπ-χοπ αλμπουμ ολων των εποχων, μαζι με το The Chronic του Dr Dre και το All Eyez on Me, του 2Pac. Νομιζω πως καποτε ειχα ανοιξει θεμα γι'αυτα.

:grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Re: Now playing...

Μπραβο Σπυρο! Ενα απο τα απολυτως καλυτερα χιπ-χοπ αλμπουμ ολων των εποχων, μαζι με το The Chronic του Dr Dre και το All Eyez on Me, του 2Pac. Νομιζω πως καποτε ειχα ανοιξει θεμα γι'αυτα.

:grinning-smiley-043

ξέρουμε και όλους τους στίχους απ εξω...

υπάρχει και σε βινύλιο...χεχε...με παραγωγή που τσακίζει κόκαλα...

πολύ ανώτερη απ το cd έστω και αν δεν έχεις το σούπερ πλατό

Art-pop according to Warp, oh yes...:grinning-smiley-043
Just hit the repeat button...
veckatimest.jpg

Πρώτη ακρόαση, πρέπει να την ψάξω παραπάνω μ´αυτό, θα δείξει...το ομότιτλο πάντως με έστειλε κατευθείαν στα minimal "σκοτάδια" των eighties, φοβερό...
pmmdcoverl.jpg

folder.jpg

Abbie Gale, 2 - Danko
Μεγάλη ζημιά... Τεσσεράμισι λεπτά έντονης απαγγελίας με μουσική που κλιμακώνει...Ακόμα κι αν δεν προσέξεις τους στίχους, η φωνή της σε καθηλώνει συναισθηματικά. Μεγάλη ζημιά...

ICE-T home invasion (1993)

Ίσως ο προκλητικότερος δίσκος της καριέρας του...Και βάζω μέσα και τους Body Count..
Χειμαρρώδης όπως πάντα ,εξαπολύει μιας απίστευτης ωμότητας επίθεση προς όλες εκείνες τις κατευθύνσεις που ηθελημένα εθελοτυφλούν οδηγώντας πράγματα και καταστάσεις σε λάθος δρόμο...

Το νταβατζιλικι του παρελθόντος υπάρχει βέβαια αλλά η κεντρική ιδέα πολλές φορές έχει μεγαλύτερη σημασία απ το "έργο" συνολικά...

IceTHomeInvasion.jpg

Απάντηση: Now playing...

Να σας αποκαλυψω πως εχω σε 12" αυτο ή θα ζηλεψετε πολυ? Νομιζω πως ξερετε ποιο κομματι εχει στο flip side...

41VEC848V7L._SS400_.jpg

αλήθεια κανένα μαγαζί που να παίζει αποκλειστικά πράγματα από εκείνη την εποχή υπάρχει στην Αθήνα....?

Δύσκολο.
Στο Hamlet στο Γκάζι παίζει κολλητός ο Στάϊκος αλλά κυρίως εϊτίλες ντίσκο και κάποια μαύρα ψαγμένα.
Α και new wave της εποχής.

Re: Απάντηση: Now playing...

Να σας αποκαλυψω πως εχω σε 12" αυτο ή θα ζηλεψετε πολυ? Νομιζω πως ξερετε ποιο κομματι εχει στο flip side...

41VEC848V7L._SS400_.jpg

Ευτυχώς το'χω και εγώ. Αν και φαν της east coast οφείλω να ομολογήσω οτι οι ΝWA ήταν γκρουπάρα. Όσο για τα καλύτερα hiphop άλμπουμς, λόγω east coast, θα πω τα Raising Hell (τιμής ένεκεν) τα τρία πρώτα των Public Enemy και το 3 feet high and rising των De La Soul. Για μένα η ηρωική εποχή του hiphop τελείωσε με το 3 Years, 5 months & 2 days in the life of των arrested developement to 1992. O τελευταίος hiphop δίσκος που αγόρασα ήτων των Outkast (speakerboxx/the love below). Πάντως το the cronicle ήταν πολύ μεγάλος δίσκος, προπομπός αυτών που θα έρχονταν.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Now playing...

Ευτυχώς το'χω και εγώ. Αν και φαν της east coast οφείλω να ομολογήσω οτι οι ΝWA ήταν γκρουπάρα. Όσο για τα καλύτερα hiphop άλμπουμς, λόγω east coast, θα πω τα Raising Hell (τιμής ένεκεν) τα τρία πρώτα των Public Enemy και το 3 feet high and rising των De La Soul. Για μένα η ηρωική εποχή του hiphop τελείωσε με το 3 Years, 5 months & 2 days in the life of των arrested developement to 1992. O τελευταίος hiphop δίσκος που αγόρασα ήτων των Outkast (speakerboxx/the love below). Πάντως το the cronicle ήταν πολύ μεγάλος δίσκος, προπομπός αυτών που θα έρχονταν.

Σωστοτατος!!!!!!!!!:idea:

Περιπου τα ιδια κι εγω! Μετα τους Outkast εχω αγορασει ελαχιστους δισκους. Common, Eminem, Kanye West, αντε και κανεναν ακομα που ξεχναω.

Επι τη ευκαιρία, χρόνια σου πολλά Πέτρο έστω και ολίγον καθυστερημένα.

416SSW4SZQL._SL500_AA240_.jpg

Φαντάζομαι όταν όλα δείχνουν άσκοπα ( ο Σπύρος ξέρει τι εννοώ) είναι η κατάλληλη στιγμή για να την ακούσεις . Αρα τελικά η μουσική είναι ψυχικός σύνδεσμος με τη ζωή.

416SSW4SZQL._SL500_AA240_.jpg

Φαντάζομαι όταν όλα δείχνουν άσκοπα ( ο Σπύρος ξέρει τι εννοώ) είναι η κατάλληλη στιγμή για να την ακούσεις . Αρα τελικά η μουσική είναι ψυχικός σύνδεσμος με τη ζωή.

Mahler ...

ΕΣΥ ??????? :singer::grandpa: