Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Re: Now playing...

jill scott - who is jill scott.....οτι πρεπει για βραδυα....

album-who-is-jill-scott-words-and-sounds-vol-1.jpg

Ωραία η Jill Scott.:ernaehrung004:

εχει φοβερα τραγουδια το baduizm, αλλα της badu μαρεσει περισσοτερο αυτο...
το χρησιμοποιώ και και για τεστ cd σε καινουριο gear:)

MusicCatalog%5CE%5CErykah%20Badu%20-%20Mama%27s%20Gun%5CErykah%20Badu%20-%20Mama%27s%20Gun.jpg

Για μένα μεταξύ των δύο, Baduizm μακράν. Λίγα σύγχρονα μαύρα lp έχουν την δυναμική του Baduizm.Χτυπάει στα ίσα κλασσικά μαύρα 70ς lp.To mama s gun είναι κορυφαίο lp της εποχής του, ενώ το Baduism το αντιλαμβάνομαι ως κορυφαίο μέσα και έξω από την εποχή του.
Και το 4 Leaf clover το θεωρώ από τα ωραιότερα soul κομμάτια ανεξαρτήτως περιόδου.

Απάντηση: Now playing...

Δεν εχω το Mamma's Gun. Το Baduizm το ακουσα στο σπιτι. Μολις τελειωσε εφυγα για τη δουλεια και στο αμαξι ακουσα αυτο. Απο τοτε που βγηκε το θεωρουσα καλο. Τωρα λεω πως ειναι δισκαρα. Ας συγκρατηθω και ας μην βαλω 9. 8μιση, ανετα.

Nine Inch Nails - With Teeth (2005)

51k-DhL-JNL._SS500_.jpg

Απάντηση: Re: Now playing...

Για μένα μεταξύ των δύο, Baduizm μακράν. Λίγα σύγχρονα μαύρα lp έχουν την δυναμική του Baduizm.Χτυπάει στα ίσα κλασσικά μαύρα 70ς lp.To mama s gun είναι κορυφαίο lp της εποχής του, ενώ το Baduism το αντιλαμβάνομαι ως κορυφαίο μέσα και έξω από την εποχή του.
Και το 4 Leaf clover το θεωρώ από τα ωραιότερα soul κομμάτια ανεξαρτήτως περιόδου.

γιωργη συμφωνουμε απολυτα.το baduizm ειναι απο τα ελαχιστα μαυρα αλμπουμ που αν το ακουσεις και δεν ξερεις του ποτε ειναι νομιζεις οτι ειναι απο τα 70'ς.

γιωργη συμφωνουμε απολυτα.το baduizm ειναι απο τα ελαχιστα μαυρα αλμπουμ που αν το ακουσεις και δεν ξερεις του ποτε ειναι νομιζεις οτι ειναι απο τα 70'ς.

Καποια beats του ειναι 90's. Ολα τα υπολοιπα, ναι.

Re: Απάντηση: Now playing...

Δεν εχω το Mamma's Gun. Το Baduizm το ακουσα στο σπιτι. Μολις τελειωσε εφυγα για τη δουλεια και στο αμαξι ακουσα αυτο. Απο τοτε που βγηκε το θεωρουσα καλο. Τωρα λεω πως ειναι δισκαρα. Ας συγκρατηθω και ας μην βαλω 9. 8μιση, ανετα.

Nine Inch Nails - With Teeth (2005)

τους NIN τους ειχα λιωσει το Σ/Κ πριν την συναυλια, αλλα τa BROKEN/downward spiral/further down the spiral/fragile. Φοβερο live και απο τους janes adiction και απο τους ΝΙΝ. και φοβερος και ο ηχος και το light show απο τους ΝΙΝ....α και φοβερος και ο drummer!!!!

Playtime1_200.jpg

Playtime4_200.jpg

Playtime3_200.jpg

Groovy funk '70s σειρά με μικρές δόσεις fusion. Σπάνια δείγματα από "δύσκολες" κυκλοφορίες της εποχής..
Tα νησιά περιμένουν.......................:operator:

Playtime1_200.jpg

Playtime4_200.jpg

Playtime3_200.jpg

Groovy funk '70s σειρά με μικρές δόσεις fusion. Σπάνια δείγματα από "δύσκολες" κυκλοφορίες της εποχής..
Tα νησιά περιμένουν.......................:operator:

αυτες μου εχουν ξεφυγει.θα επιληφθω ομως του ζητηματος

cover_2955162952006.jpg

ILLUSION - OUT OF THE MIST (1977)

τα λόγια είναι πολύ λίγα...
οι gathering με την anneke μιας άλλης εποχής...

5/5 αβλεπί

ILLUSION - OUT OF THE MIST (1977)

τα λόγια είναι πολύ λίγα...
οι gathering με την anneke μιας άλλης εποχής...

5/5 αβλεπί

:speechless-smiley-0
anneke είπες;

Είσαι σίγουρος;

Για λέγε γιατί είμαι στο παρα-κλικ για παραγγελία :vroam:

:speechless-smiley-0
anneke είπες;

Είσαι σίγουρος;

Για λέγε γιατί είμαι στο παρα-κλικ για παραγγελία :vroam:

αντίστοιχα, με την εποχή που έδρασαν οι Illusion ακούγονται πατέρες του ήχου της Anneke.
φυσικά δεν τραγουδούσε η ex Gathering...
Jane Relf, ο αδερφός της ήταν η φωνή των Yardbirds. Mαζί πρωτοξεκίνησαν τους Renaissance που αργότερα άλλαξαν σε Illusion........-bye-

JaneRelf.jpeg

κάποτε το ροκ ήταν μιά οικογένεια....

ή έστω μιά μεγάλη παρέα.

Σήμερα....:rifle:

Απάντηση: Now playing...

Δεν ειστε ερωτευμενοι με τον Jack White? Και τι σας φταιω εγω? Ας προσεχατε.

Οι Dead Weather αποτελουνται απο τους Dean Fertita (Queens Of The Stone Age), “Little” Jack Lawrence (The Raconteurs, The Greenhornes), Alison Mosshart (The Kills) και τον Jack White (The White Stripes, The Raconteurs).

The Dead Weather - Horehound (2009)
41DbT-Up4gL._SS400_.jpg