Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Re: Now playing...

ανάλογα με τον δίσκο.
Κάποια έχουν κάτι βιντεάκια, άλλα φωτογραφίες ως μπόνους.
Παίζει στο dvd σου το απλό ως 5.1 συμπιεσμένο dolby.
Αλλά μπορείς να το ριπάρεις, όσον αφορά την στερεοφωνική του υψηλή ανάλυση που είπαμε φτάνει και τα 192 khz

ανάλογα με τον δίσκο.
Κάποια έχουν κάτι βιντεάκια, άλλα φωτογραφίες ως μπόνους.
Παίζει στο dvd σου το απλό ως 5.1 συμπιεσμένο dolby.
Αλλά μπορείς να το ριπάρεις, όσον αφορά την στερεοφωνική του υψηλή ανάλυση που είπαμε φτάνει και τα 192 khz

thanx....ενδιαφέρον ακούγεται,,αλλά δεν βλεπω τον λόγο που πρέπει να ξανααγορασω όλη την δισκογραφία ...

για κάποιον που τα αγοράζει για πρώτη φορά σαφώς και είναι καλύτερα να τα πάρει στην καινούργια έκδοση..

Τα καλούδια είναι πάντα καλοδεχούμενα...-bye-

Απάντηση: Now playing...

Μερικά από αυτά που άκουσα σήμερα…

The Mission - Tower of Strength
The Charlatans - Sproston Green
The Psychedelic Furs – Heaven
The Fixx - Deeper and Deeper
The Smiths - How Soon Is Now?
The Cure - Just Like Heaven

(είναι αδύνατον να ξεκολήσω!)

jukebox.jpg

Μy Bloody Valentine - Thorn
...πρίν από λίγο. Με τέτοιες θερμοκρασίες δεν ειναι ν'ανακατεύεται κανείς με noise pop, εκτός αν του κολλήσει...Ε, μου κόλλησε :D

87iqj9y-1.jpg

υπάρχει άνθρωπος στον πλανήτη που να μην έχει ακούσει έστω και ένα κομμάτι από αυτήν εδώ την διπλή συλλογή??

off topic...διάβασα το Maxim σήμερα (είμαι και ντρεντυ μερικές φορές,και όταν έχει καλό θέμα:love:),,το οποίο ειχε συνέντευξη του Ozzy...

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το ποιος δημιούργησε τη heavy metal,οι Sabbath η οι Zeppelin,η απάντηση ήταν άκρως αφοπλιστική...

-"δεν ξέρω,είπε,μάλλον ήταν ανακάλυψη κάποιου συναδέλφού σου....εμείς μουσική θέλαμε να παίξουμε"

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το ποιος δημιούργησε τη heavy metal,οι Sabbath η οι Zeppelin,η απάντηση ήταν άκρως αφοπλιστική...

-"δεν ξέρω,είπε,μάλλον ήταν ανακάλυψη κάποιου συναδέλφού σου....εμείς μουσική θέλαμε να παίξουμε"

όλα τα ευρώ η δήλωση:a0210:

495848.jpeg

briskey - cucumber lodge(2004)

Ό,τι κοντινότερο έχω ακούσει στους Red Snapper με μια παραπάνω δόση jazz περασμάτων χωρίς να πλατιάζουν καθόλου.
Βέλγοι με υψηλή μουσική αίσθηση και σαγηνευτικό ήχο.

3386434464_dbf9b8eebf.jpg

Last edited:

ThePainsPost500.jpg

The pains of being pure at heart - Come Saturday
Κύμα γλυκειάς μοναξιάς, μυρωδιές νεανικής αγάπης, ντυμένα στο γνωστό, σκοτεινό πέπλο της shoegaze. Ξαφνικός έρωτας το album...
Θα επιστρέψω σύντομα στο thread του floorface που φρόντισε πριν απο μερικούς μήνες να μας παρουσιάσει τον δίσκο :grinning-smiley-043

the-red-crayola-god-bless-the-red-3836971.jpg

Μη με ρωτάτε τι μ' έπιασε κι ακούω νυχτιάτικα Red Κrayola, δεν ξέρω τι μ' έπιασε... αλλά ηθελα να το ακούσω!

The taste of rain. Why kneel. 1999

Νομίζω έβγαλαν 2 δίσκους (Μάλιστα είδα σε φορουμ ότι ο συγκεκριμένος βγήκε σε δύο περιόδους).

Το κοιταγα στο WIKI χτες, και εκει λεει οτι ειναι μονο αυτο το album συν ενα EP με 3 τραγουδια.
στο The taste of rain. Why kneel... εχουν ηχογραφισει 8 tracks το 98 και μετα αλλα 4 μετα απο ενα χρονο το 1999....Παντως καποιοι λενε οτι ειναι απο τα καλυτερα ΧΙΠ-ΧΟΠ album ever

front.jpg

The Chills - Heavenly Pop Hits (1995)

Προερχόμενοι από την Ν.Ζηλανδία, υπό την σκέπη της Flying Nun, προσφέρουν την πιό δροσερή και χαλαρωτική ποπ που άκουσαν τα αυτιά μου... Απόλτυτα ταιριαστή με τις καλοκαιρινές διακοπές (εγώ δεν είμαι βέβαια σε διακοπές, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία).

05b99330dca0883bd0291010.L._AA200_.jpg

Ed Kuepper - Character Assasination (1994)

Ο Αυστραλός παλιόφιλος, εκεί γύρω στα μέσα της δεκαετίας του '90, έβγαλε μερικά εκπληκτικά άλμπουμ. Αυτό, μαζί με το προηγούμενο Serene Machine, είναι σημεία αναφοράς. Eλάχιστος ηλεκτρισμός (ως επί το πλείστον ακουστικός ήχος), υπέροχες ενορχηστρώσεις με έγχορδα και κρουστά, η χαρακτηριστική φωνή του Ed. Αγαπημένα. Διαβάζω μάλιστα πως ακόμα και στις μέρες μας παραμένει δημιουργικός. Άλλωστε, στην συναυλία του Cave που έπαιξε ως support, απέσπασε τον σεβασμό όλων.

f3581363ada0e73527730110.L.jpg

Pat Metheny - Watercolors (1977)

Πρώϊμος ήχος Metheny, (παρέα με Mays και Gottlieb).
O Pat ζωγραφίζει πανέμορφα ηχητικά τοπία, με μαεστρία, κομψότητα και χάρη.
:guitarist:

00Untiltheearthbeginstopart.jpg

ένα παράδειγμα για το πως μπορεί να σε διαλύσει ένας δίσκος και να σε απογειώσει ταυτόχρονα..

θα επανέλθω σύντομα

Γιώργο καλή αντάμωση....

μοναξιά μεγάλη όμως και είδη έχω βάλει το night στην επανάληψη...

MorphineTheNight.jpg

και για να σου πάνε όλα πρίμα σου αφιερώνω τον Willie The Pimp που άκουγα όλο το μεσημέρι...

ελπίζω να περάσεις καλά.....

Last edited: