Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Re: Now playing...

THE FICKIES - Ficky kind of love.:flipout::flipout:

Στα θαλασσαδέρφια μου αφιερωμένο.

Ετοιμο το Ep με τα remix

Side one
Ficky kind of love – Folegandros Posidonas edit 3.42
Ficky kind of lone – Folegandros Posidonas full extended 7.21
Ficky kind of love – Margarita jazzy mix 5.41
Ficky kind of love – Psych –Abeli freak remix 8.19
Ficky kind of love – Apsenti bonus breaks 2.14
Ficky kind of love – Heavy Punk Funk remix by Dj Matsata 4.14

side two
Ficky kind of love – Grande Lioma Panagiotis and all stars Mega Parania remix 18.35

Re: Απάντηση: Re: Now playing...

Σου αρεσουν οι Nuns Γιωργο? Εμενα δε με εχουν ψησει και πολυ. Αντιθετως, γουσταρω τους Rapture!:grinning-smiley-043

Πέτρο, Nuns και Rapture είναι σχετικά πρόσφατα ακούσματα για μένα. Μου αρέσουν και τα δύο πολύ. Υποψιάζομαι ότι οι Nuns θα μου κρατήσουν. Πράγματα που είναι “κλειδωμένα” στην εποχή τους συνήθως μου ασκούν μια παράξενη γοητεία η οποία και γίνεται όλο και πιο έντονη φορά με την φορά.

Γιώργο εκπληκτικό :guitarist::flipout::flipout:

Έχω και σπάνια έκδοση με:

ficky........................ karavostasis eternal mix
ficky........................ wild roxanne don't touch mix
ficky........................ latreia falou better society mix
ficky........................ old sentonia nikolakis mix
ficky........................ milf Qatar erotica mix

και b side

ficky.......................pipes yes miss Peloponisos mix

Γιώργο εκπληκτικό :guitarist::flipout::flipout:

Έχω και σπάνια έκδοση με:

ficky........................ karavostasis eternal mix
ficky........................ wild roxanne don't touch mix
ficky........................ latreia falou better society mix
ficky........................ old sentonia nikolakis mix
ficky........................ milf Qatar erotica mix

και b side

ficky.......................pipes yes miss Peloponisos mix

τα 2,4, και 5 τα πρόλαβα...
θέλω ενημέρωση για τα άλλα, πανάθεμά σας!!!!!!!:flipout::flipout::flipout::flipout::elefant::aetsch::D

41YX0ejjJeL._SS500_.jpg

...To say that Being There is the trio's most extroverted album yet, still needs to be contextualized within the framework that has defined the group since its inception. The opener, "At Home," possesses the same slow-tempo melancholy so prominent on Changing Places, with Vespestad continuing to approach his kit so gently that, rather than striking it, he almost seems to be breathing on it. But within the first thirty seconds of "Vicar Street" it's clear that the trio is entering new territory. More rhythmically insistent, and with an opening vamp occupying nearly half the tune before Gustavsen's ever-lyrical theme emerges, it's not exactly aggressive, but it's clearly a more assertive stance for this typically understated group. ....
http://www.allaboutjazz.com/php/article.php?id=25853

δειγματα εδω http://www.tordgustavsen.com/

1226342387_aire_angelshs.jpg

1226385622_aire_angels_iihs.jpg

Εχω ξαναγράψει για αυτά τα άλμπουμ εδώ.
Δύο εξαιρετικά σύγχρονα ρεσιτάλ, εκ των ών ουκ άνευ για όσους τους αρέσουν άλλα κόλπα. ;)
Τον Νορβηγό πιανίστα τον ξέρουμε από την ECM.
Αυτά είναι σύγχρονα Lieder απίστευτης ομορφιάς. Η μελαγχολία επικάθεται σιγά σιγά, σαν ομίχλη, πάνω στην ψυχή σου.
Επιτρέψτε μου τη βλασφημία: δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα μεγάλα Αριστουργήματα του Σούμπερτ ή του Ούγκο Βόλφ στο παρελθόν.

jazz-blues με έντονη Βορειο-Ευρωπαϊκή χροιά, Πέτρο.
Αλλά η θητεία του πιανίστα στην Κλασσική είναι προφανής.

I can't praise them high enough: words fail me.

Αριστουργήματα και τα δύο.

Απάντηση: Now playing...

ΟΚ!!!!!!!! Πως θα γινει αυτο?

υ.γ. αναμενω καθημενος σε αναμενα καρβουνα (ισως) το αλμπουμ της χρονιας. Απο νοτια Σαχαρα ερχεται. Ξερεις ποιο λεω?

RIVERSIDE-Anno Domini high definition

234024.jpg

το παραπάνω δισκάκι δεν πρέπει να λείψει απο την δισκοθήκη κάποιου που αγάπησε και αγαπάει ακόμα μπάντες όπως οι Marillion,οι Porcupine Tree,,οι Dream Theater ακόμα,ακόμα οι Eloy..

Με τα προηγούμενα άλμπουμ που δίχασαν πολύ κόσμο (άλλοι τους έλεγαν υπερβολικά ατμοσφαιρικούς άλλοι μη καταταξιμη "μονάδα" άλλοι πως αντιγράφουν υπερβολικά) ήρθαν να αρθρώσουν αυτό το κάτι παραπάνω που περίμεναν όλοι,,πόσο μάλλον και οι ίδιοι...

Ακούγοντας για πρώτη φορά τον δίσκο το πρώτο που μου έμεινε στο μυαλό ήταν το κομμάτι left out ίσως επειδή η εισαγωγή μου έφερνε στον νου την κατεύθυνση των φωνητικών των προηγούμενων δίσκων...

Όταν κάτσεις να το ακούσεις καλύτερα θα βρεθείς μόνο μιας σε ανατολίτικες επάλξεις στολισμένες με την περιπέτεια της μακρινής (χρονικά) ανατολής,εξωτική μαγεία και εξωπραγματικές εμπνεύσεις..

Ακόμα και ο ντράμερ της μπάντας που τον ειχα αχτι στα πρώτα άλμπουμ,,έχει ανέβει δυο κλάσεις τουλάχιστον...

Η δουλειά στα πλήκτρα εξαιρετική..

Μάλιστα στο δεκάλεπτο Left out δείχνουν καθαρά τις επιρροές τους οι οποίες φαίνεται πως ξεπετάγονται σαν καθρέφτης από το δεκαεπταλεπτο Grendel των Marillion....

Κάτι άλλο που μου έκανε εντύπωση είναι η χροιά και η ένταση του μπάσου που μοιάζει να είναι το πινέλο και τα υπόλοιπα όργανα το χρώμα στα ακροδάχτυλα του χεριού...

Δεν ξέρω πότε θα βγάλουν δίσκο οι Tool αλλά ξέρω ότι ο πήχης έχει ανέβει και άλλο...

Κλαίω από ευτυχία..

Last edited:
Απάντηση: Now playing...

Tι ειναι αυτα Κωστα. Τζαζιζουν ή κλασικιζουν?

Ωςτόσο, θα μπορούσε να πεί κανείς πως τα Aire & Angels Ι & ΙΙ δεν ανοίκουν οπωςδήποτε κάπου. Αυτό που λέει ο Κώστας είναι η πανέμορφη γλυκιά κατάληξη συμπερασματικά, μήν τα φοβάστε όμως. Είναι εξ'αρχής ευκολοπλησίαστα :grinning-smiley-043
Εξαιρετική επιλογή γιά εποχές που τα φώτα χαμηλώνουν